קטע לא מובן..

baby101

New member
קטע לא מובן..

הנה קטע: מישהו כתב לי באתר היכרויות (שלא נציין את שמו..),השאיר כתובת אימייל להתקשרות-וגם ביקש לראות ישר תמונה (עוד לפני שהספקנו להתכתב בכלל..) בכל מקרה, מכל מיני סיבות (טובות!) עניתי לו למייל אחרי איזה 10 ימים.מבקשת לציין שהבחורצ'יק נכנס די הרבה לאתר הזה (פעם פעמיים ביום-לפי בדיקה שעשיתי,וגם נראה לא רע..).עם זאת גילו כבר 34.כשעניתי לו (ומיותר לציין שלא שלחתי לו שום תמונה ושום בטיח כרגע)- כתבתי רק שאני בבחינות עכשיו באונ' ואם בא לו אפשר לדבר עוד חודשיים בערך (והתכוונתי לזה..) הק'ץ- הבחור לא טרח לענות! קיצר-די התבאסתי,הוא היה היחיד ששלחתי לו דבר כזה-וזה כי הוא הכי מצא חן בעיני בפרופיל,ומה שהוא מחפש מתאר אותי-לדעתי די טוב.. האם מדובר בפלייבוי סידרתי? האם הוא ירד ממני? האם לרדת ממנו? מה דעתכם?

לא מבינה מה את רוצה..

כולה הודעה באתר הכרויות, הוא לא חייב לך כלום, את לא חייבת לו. זה לא אומר עליו כלום. שלח לך הודעה , אמרת "נדבר עוד חודשיים" לא מתאים עוד חודשיים, מתאים עכשיו מה את רוצה?! מצאי חן בעינייך, תנסי עכשיו מה נראה לך שהוא יחכה לך חודשיים?

אישון36

New member
כן.

תאמיני לי.....הוא לא שווה אותך. מה תלכלכי את עצמך עם קשר שכזה. את מתוקה. את טהורה. את תתבזי עם בחור בן 34 ? הוא הרי פליבוי ורק רוצה לנצל אותך. את תמימה. בחור שכזה שלא עונה להודעה שנשלחה אחרי 10 ימים ובלי תמונה. הוא כלום. הוא רק יקח לך את הבתולים וישאיר אותך בלי סיכוי להתחתן עם גבר עם כבוד. אישון. יש לי פסיכיאטר טוב להמליץ לך.

baby101

New member
מרוב ציניות...

קודם כל ציינתי שהוא 34 -כי נראה לי שזה גיל שרוב בני האדם מתחילים לחשוב על קשר יותר ברצינות. זה שהוא פלייבוי-השערה-קרא לזה אינטואיציה -בגלל המראה,בגלל משהו בניק שלו,בגלל שהוא נכנס כ"כ בקביעות לאתר כזה-ולפי המס' הוא לא חדש..) (תגיד לי אתה אולי-בחור שנראה ממש טוב(!) ,מצליח למדי-לפי עדותו העצמית-לא ימצא מישהי -(לפחות להתגרש ממנה)- עד שיגיע לגיל 34-35?) - אולי אני אבל טועה-(אני מתכוונת לזה). מצד שני- זה לא שלא הסברתי לו למה לא עניתי ישר-את הסיבה (שלא יצא לי להיכנס לאתר לאחרונה) חוץ מזה-האם זה לגיטימי בעיניך שהשאלה הראשונה של מישהו-זה תראי תמונה? -יותר נכון-האם זה לא לגיטימי מבחינתי לרצות להכיר קצת בנאדם לפני זה? אני לא עונה לכל אחד - אבל משתדלת להתייחס בכבוד.לא תסכים איתי שזה חוסר כבוד-שבחורה עונה לפנייה שלך -ואתה לא טורח אפילו להחזיר תשובה? פונים אליך איזה 100 איש ביום-אתה מצפה שאני אפסיק לעבוד,ללמוד,לאכול,לישון,ורק אתעסק בלענות לכולם באופן מיידי? אתה באמת לא חושב שזה מעיד משהו על הבנאדם/על הכוונות שלו-אם הוא לא טורח לענות למייל? למה לא לרשום אפילו-"סבבה","את יכולה לנסות תמיד",וכו'.. אין לי ברירה-אלא להתרכז בחודשיים הבאים בלימודים שלי-והכוונה שלי היתה(שאם הוא רציני!)-הוא ירצה להמשיך אז..(אם לא ימצא מישהי אחרת בינתיים..) אגב-אתה יכול להיות ממש רגוע ולא לדאוג לי בקטע של הניצול-אם אני מזהה שחקנים ופרפרים-זה לא יגיע למצב של ניצול .. אם תוכל לענות קצת פחות בציניות-יש מצב שאני אבין קצת יותר טוב מה אתה אומר..

baby101

New member
וזה לא שאני נגד ציניות (בעד:)

וילדת תות (שענתנ לי ראשונה)- תקשיבי משהו-לא ניסיתי עד עכשיו אתרי היכרויות-אז קצת קשה לי להעריך "כולה".. (ומן הסתם היו לי אי אלו מערכות מחוץ לאינטרנט.. - והניסיון שלי הוא משם) אבל בעניין הזה-אני כן משליכה מ"החיים האמיתיים" בעניין של לענות לבנאדם שמשיב לך. חוץ מזה איפה רשמתי שביקשתי ממנו "לחכות לי חודשיים"..

Barvazoom

New member
הנה כאן - - >

ציטוט מההודעה הראשונה שלך: "כתבתי רק שאני בבחינות עכשיו באונ' ואם בא לו אפשר לדבר עוד חודשיים בערך (והתכוונתי לזה..)" : )

אישון36

New member
כבדי את עצמך ותרשמי מעט על

עצמך בכרטיס. בת כמה את ? האומנם 20 ? אישון. לא סקרן.

זכוכיות

New member
אני חייבת לציין שאם אני הייתי מקבלת הודעה כמו

ששלחת לו, ולא משנה מה התירוץ (לימודים, נסיעה לחו"ל, מחלה קשה- לא משנה!) הייתי שואלת את עצמי למה לעזאזל ענית לי. זה אתר הכרויות, כמו שאת מקבלת 100 הודעות ביום הוא מריץ שיחות עם עוד איזה 4-5 בחורות במקביל, מקבל מסרים מעוד כמה, ושלח רק היום לעוד עשרה... הוא פתח אופציה להכרות, לא הציע לך נישואין, ולכן הוא לא זקוק לתירוצים שלך, בעוד חודשיים, כשתתפני, תעני.

nika27

New member
תתפלאי

דווקא בחורים בגיל 34-40 הכי פחות רציניים, לא יודעת איך להסביר את זה.

bioc1

New member
למה את מצפה מאתר היכרויות?

אל תקחי את זה אישי אבל יש עוד 100 כמוך. אם את לא עונה תאמיני לי שיענו לו אחרות. את יודעת לכמה מסרים לא עניתי? כמה עשרות והם הבינו את הרמז

magenta73

New member
דעתי היא שאת לא ממש מבינה

איך עובדים שם, באתרים... כמו שהוא כתב לך, הוא כתב לעוד כמה. במיוחד אם הוא אחד ששורץ שם. מה שהוא רוצה - זה בגדול פגישה פה ועכשיו. עוד חודשיים זה קצת רחוק, וגם אין לו ממש סיבה לענות לך. כי מה שכתבת לו נחשב לסירוב... לא יודעת כמה הוא פלייבוי וכל זה. מה שכן, נראה לי שאת לא מתאימה כ"כ לעולם הדייטינג דרך האתרים, אם את מתבאסת מדבר כזה קטן.

baby101

New member
את לא צריכה להגיד שזו דעתך-אמרתי הרי בעצמי

שיש לי מעט נסיון עם אתרי היכרויות...למרות שזה די מסביר את עצמו פחות או יותר מהתחלה (שזה כזה "שוק נקניקים")כמו שאמרת- (ואולי בכ"ז-אפשר לעשות ככה אבחנה בין המחשפים-המתמידים-והלא רציניים שם,לבין אלה שמחחפשים באמת את האחת-והיה נדמה להם-(מזה שהם אשכרה התעמקו בכרטיס שלך!) -שבאמת יש מצב שזו אולי את?) (או אולי אני מעדיפה להדחיק...)

אישון36

New member
תסבירי לי למה לא שלחת לו תמונה ?

האומנם אנו במסע דייטת בזק ? בכול אופן, אני מת להבין למה ומה את עושה באתר שם. באימשלך תתחילי עם בחורים בפאב אפל שתהי מוכנה ותניחי לאנשים עד שתההי מוכנה. אישון. בהמשך ייעוץ.

הנתן

New member
אה כן, הוא הפלייבוי

הממ תשמע אתה נשמע נחמד אבל אני בדיוק באמצע מבחנים/מורידה שערות/אבא שלי מת/הכלב אכל לי את הכבל של האינטרנט אז אולי תנסה אותי עוד כמה חודשים ואז אולי אתן לך את מעט התשומת לב לה אתה ראוי כי אני כזאת שווה(לא שאתה יודע כי הרי תמונה לא תקבל ממני לעולם ולך תתחתן כבר יא זקן). באמץ מוזר שלא ענה לך, הרי זו הודעה שכל גבר מצפה לה.

למעלה