קטע לא מובן..

nika27

New member
מה לא מובן?

הרי ענית לו רק בעוד 10 ימים, גם אם בחור היה עונה לי רק אחרי 10 ימים לא הייתי עונה לו. מי שרוצה קשר - עונה מיד.

smile2life

New member
לאו דווקא פלייבוי

אני, לדוגמא, נכנס כמה פעמים לאתר היכרויות - פשוט כי אני חי בתקווה שאולי, בטעות - מישהי תשים לב לאחת מהפניות שלי - הכרטיס שלי אינו מוצלח ואיני בנוי לסצנת הבליינים והבילויים - מעדיף נשים אינטיליגנטיות על פני כאלו שלצאת כל ערב זה בדם שלהן, כאלו שמבלות במועדונים או יוצאות לרקוד. אולי זו סטיה שלי אבל אני לא מאמין כי אדם שנכנס מס' פעמים ביום לאתר היכרויות הוא פלייבוי. אולי הוא לא רוצה שיחשבו כי הוא כזה ולכן הנ"ל מתנתק וחוזר לבדוק סטאטוס הודעות שנשלחו על ידו. לגבייך את - ייבשת אותו. רות סוף. לא רק שהמתנת עשרה ימים עד שענית למסכן הזה, שאת כנראה רוצה. הוספת חטא על פשע, זרית מלח על הפצעים והרחבת את הסדק בסכר, הגדלת לעשות וציינת בפירוש שכרגע לא מתאים לך. תגידי את בסדר?!? מה מונע ממך לשבת בשקט וכשיהיה לך נוח לפנות אליו? לי לא יילך באתרי היכרויות, אלא רק בייבוא אישי של בת זוג מהמזרח או מאסיה - אבל לך עוד הכל פתוח והכל אפשרי. אל תעשי טעויות!!!!

Bוסקסית

New member
כמה דברים

לפי מה שאת מספרת את יודעת שהוא נראה טוב אז יש לו תמונה ושהוא פנה אליך הוא בטח אהב את מה שכתבת על עצמך ועכשיו הוא רוצה לראות אם אפשר לאהוב גם את המראה.אז זה בסדר לבקש תמונה לפני שמתכתבים שצד אחד ראה והשני עוד לא. ואם ענית לו רק אחרי 10 ימים הוא בטח עבר עוד מאות כמוך כי ככה זה הולך שם,כזה בית חרושת.אם הוא כל כך מוצא חן בעינייך תזכירי לו במייל חזרה ותשאלי אותו אם הוא קיבל את המייל שלך.אבל אם לא שלחת לו תמונה אני חושבת שהסיכוי שלך לקבל תשובה שואף לאפס.כי המראה קובע הרבה בהתחלה. שאלת אם הוא פלייבוי ואני חושבת שלא כל מי שנכנס ויוצא כמה פעמים ביום נקרא פלייבוי הוא יכול סתם להיות משועמם. ירד ממך.לא יודעת אבל הגיוני.לרדת ממנו תחליטי את.כי את קובעת לעצמך לא?.זהו

baby101

New member
טוב-תודה לכל המגיבים...אז מה

אתם מציעים עכשיו- שאני אחזור אליו עכשיו/עוד חודשיים ? ועם מה ? לרדת מזה כי כבר לא יצא מזה כלום?

אישון36

New member
מה קרה

פתאום יש לך זמן ? אולי תחזרי אליו עכשיו ואת התמונה תשלחי עוד חודשיים (אחרי הרמונט) ? אישון. פרקטי.

baby101

New member
התכוונתי לחזור עם איזה הבהרה אולי,

אולי תמונה דווקא.למרות שלא נורא בא לי.ד"א אני קצת עסוקה כרגע בשביל רמונט... אתרים חוסכים זמן נראה לי ,(למרות שעוד אין לי מסקנה אם יכול לצאת משם משהו רציני) לא בא לי לשרוץ בבארים זמן כזה שיאפשר לי לדוג שם משהו ששווה משהו,בעיר מגורי מה שהולך היום לא לטעמי (נחשו..) (הייתי צריכה לרדת מהעיר הזאתי לכיוון של בית זקנים..), לא מעוניינת להתחיל עם גברים-שיחפשו מי ינענע אותם.. :)

אישון36

New member
ציניות.

אל תדאגי....אף אחד לא חשב שאת צריכה לשלוח אליו תמונה......את בחורה ...תכבדי את עצמך....בחורה שמכבדת את עצמה עונה אחרי 10 ימים ובלי תמונה....ושילמד כבר שיש בחורות איכותיות !!! אם הוא לא רץ ומסתער עליך ובא ומביא פרחים (ושוקולד) אל תוציאי את העף מהספרים בשבילו. זבל של בן אדם...שיתבייש לו......הוא צריך להשקיע. אישון. אני לא ציני.

ד נ י ת3

New member
NEWS FLASH:

אף אחד לא חייב לך כלום. הוא יכול לענות, ויכול שלא. זה לא הופך אותו לשום דבר מעבר ל:"בחור שלא ענה לבחורה ששלחה לו תגובה אחרי 10 ימים בלי תמונה". GET OVER IT, תמשיכי הלאה.

smartblonda

New member
../images/Emo127.gifאת עושה פיל מעכבר

אף אחד מכם לא חייב לשני כלום. שנית באם לא שלחת תמונה הסיכויים שהוא יתייחס אלייך אפסיים שלישית תפני אליו שזה יהיה רלוונטי ,בשביל מה כתבת לו בכלל על הלימודים ועל החודשיים,כאילו הוא יחכה רק לך. ולסיום באמת תמשיכי הלאה

ח ל ק ל ק

New member
זה הדבר הראשון - החכם שאני שומע מהפה שלך

חברים ?

אישון36

New member
למה ציני ?

בחור שלא מעריך יהלום מלוטש שכמוך. אני לא מבין איך מההודעה ששלחת.........למרות שאין תמונה (וגם לא תיהיה) הוא לא הבין (את מה שאני הבנתי בקלות) שמדובר בנכס וראוי להמתין חודשיים עד שתסיימי את המבחנים. מזה חודשיים לעומת כל החיים כולם ? תאמיני לי בגיל 81 שתהלכו במסדרונות בתי החולים צחקו על הצורך בחודשיים של המתנה. אני במקומך הייתי בודק אולי הוא כן הבין וסגר את הכרטיס מתוך ציפיה שתבואי - עוד חודשיים.....אם לא זה מעלה ספק ביחס ליכולת הריגשית/שכלית שלו. אישון. ציני ? מה פתאום.

yuli c

New member
דעתי...

תראי, לא מניסיון אישי אבל האתרים האלה הם יותר כאן ועכשיו, אנשים שם מתכתבים ואף נפגשים עם כמה במקביל, סביר להניח שעוד חודשיים הוא לא יזכור אותך. בקשר לבקשת תמונה, אני דווקא לא מסכימה איתך בעניין הזה. תראי, רוב האנשים (בצדק או שלא) בכלל לא טורחים לענות או לפנות לאנשים ללא תמונה. תראי, אני יכולה להבין שיש אנשים שלא מתאים להם לפרסם את תמונתם בפומבי, אבל כמו שהם ראו באתר את התמונה של הצד השני, הגיוני לחלוטין שהצד השני ירצה לראות את שלהם, ונראה לי לגיטימי לחלוטין לבקש תמונה בהקשר הזה, וסביר להניח שהייתי נוהגת כמוהו בעניין הזה. תראי, אני יכולה להבין שאת עסוקה כרגע בלימודים ואני דווקא חושבת שהתנהגת בסדר גמור ואף בנימוס שלא אופייני כ"כ לאתרים שכאלה בכך שנענית לפנייתו ואמרת לו שזה יהיה רלוונטי בעוד חודשיים, אכן אני חושבת שמן הנימוס לענות, כי הרי ברור שאף אחד לא מחכה כאן לאף אחד, אבל בדברים האלה את צריכה לקחת את העניין בקלילות. אם הבחור נראה לך לפי הכרטיס, תפני אליו כשיהיה רלוונטי מבחינתך, אני יודעת שזה מאוד שכיח במקומות האלה שחוזרים אחד לשני גם אחרי חודשים.

baby101

New member
סופסופ מישהו שמאמין ביחס אנושי...

גם במקומות שבהם (כפי שנראה) אין לזה הרבה חשיבות... תודה על התגובה,ועל ההארות yuli !

ח ל ק ל ק

New member
למה ציפית, ייבשת אותו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ועוד "אפשר לדבר עוד חודשיים.." למה שהוא יחכה לך , יש לו "מבחר" שם , למה להתעכב על מישהי שלא מכירים ? בקיצור , את אשמה לדעתי ופספסת את הרכבת . קוקו ריקו , תתעוררי !

למעלה