חחחחחחחח מראיין הזוי כולםםםםםםם חולים על הטוסיק של ההורס הזה
X Xx Whatsername xX New member 29/10/09 #48 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מראיין חולה נפש אדם מתוק וזורם כרגיל
M mokasosex New member 29/10/09 #20 אמנם זה פאפרצי של שנייה עם פארס והרס זאת פריס הילטון המציקה הזאת http://www.youtube.com/watch?v=-Gq7ABN0w0Y פאפרצי קצר של אדם מהלאווין (מ5:56)
אמנם זה פאפרצי של שנייה עם פארס והרס זאת פריס הילטון המציקה הזאת http://www.youtube.com/watch?v=-Gq7ABN0w0Y פאפרצי קצר של אדם מהלאווין (מ5:56)
M MISHMISH56 New member 29/10/09 #22 KITSON!!!!!!!!!!!מוכרת לכם החנות??? בזמן הטור של AI הראו את אדם יוצא מהחנות הזאת כמה פעמים עם אותן שקיות
KITSON!!!!!!!!!!!מוכרת לכם החנות??? בזמן הטור של AI הראו את אדם יוצא מהחנות הזאת כמה פעמים עם אותן שקיות
M MISHMISH56 New member 29/10/09 #24 OFRAH!!!!!!!!!!זה משודר עכשיו דיווח מה-WEBSITE גם רנדי יהיה בתוכנית,אדם צריך להופיע כל רגע,, חבל שאין שידור חי
OFRAH!!!!!!!!!!זה משודר עכשיו דיווח מה-WEBSITE גם רנדי יהיה בתוכנית,אדם צריך להופיע כל רגע,, חבל שאין שידור חי
R Rider on a storm New member 29/10/09 #31 יו זה כבר שודר!!! ואופרה אמרה שהיא רוצה שהוא יחזור להופיע אצלה בנובמבר כשהאלבום יצא!! יאייי D:
ר ר ו ח ל י New member 29/10/09 #34 AWESOME!!! מתי צילמו את זה, לא לפני הרבה זמן נכון? מקווה שיהיה מעניין. השיחה כאילו. הוא בטוח יראה טובב.
AWESOME!!! מתי צילמו את זה, לא לפני הרבה זמן נכון? מקווה שיהיה מעניין. השיחה כאילו. הוא בטוח יראה טובב.
T t r e c o o l New member 29/10/09 #25 נראה כ"כ טוב!!../images/Emo99.gif דריק נראה קצת מוזר.. החגורות
M mokasosex New member 29/10/09 #26 כי זה לא דרייק XD זה חבר ממש טוב שלו, ששותף בכתיבת שיר באלבום שלו. אני העלתי כמה שירים שלו לפה.זה פארס
כי זה לא דרייק XD זה חבר ממש טוב שלו, ששותף בכתיבת שיר באלבום שלו. אני העלתי כמה שירים שלו לפה.זה פארס
T t r e c o o l New member 29/10/09 #27 פיוו..מההה זה פראס? איך הוא נראה שונה! את בטוחה?.. וברור שהבנתי שזה לא דריק כן..
I InbarKiii New member 30/10/09 #49 הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחח דרייק נראה קצת מוזר טרקול לא יפה לא להכיר ככה את דרייק חחחח
N nini18 New member 30/10/09 #50 האמת שזה שאיתו הרבה יותר חתיך הלוואי והוא היה דרייק והוא גם נראה יותר מגניב