קטע 15 וואלטה

הקטע החשוב ביותר והמרתק ביותר...

של הוואלטה יהיה היום, והפורום שותק? נג"ש סיירה נאבדה, קדימה הימורים: ההימור ההגיוני הוא רוברטו הראס. הוא בכושר מדהים, הוא גר לא רחוק מהסיירה נאבדה (מחר הקטע יסתיים בעיר שלו). בערך מגיל 16 הוא מטפס את הסיירה נאבדה, והוא מכיר כל עיקול ,כל סיבוב כל שינוי בשיפוע בע"פ. ובנוסף רוב הקהל יהיה לטובת בן האזור. אבל בגלל שאני לא אוהב בימורים ברורים והגיוניים, אני הולך על ניצחון של הבאסקים היום. רוברטו לאייסקה שהיה קצת מאופק השנה, ינצח את הקטע.

לפי האתר הרשמי פטאקי פרש

הוא לא התייצב היום לקו הזינוק. למרות שפטאקי דיבר על 5 ניצחונות בוואלטה השנה, זה לא כל כך מפתיע שהוא פרש. אני חושב שהיום הוא היה מתקשה לעמוד בטיים לימט.

ilan ulman

New member
אני אשבור את הכלל ואלך לי לאילנות

גבוהים להתלות בהם . מנואל בלטראן שומר את הקלפים קרוב לחזה והיום יתפוצץ...קרוב לוודאי שלא. פלויד היום ידהים את העולם בטיפוס שלא נראה כמותו... קרוב לוודאי שלא בחזקת 2... אז ואלוורדה יחרוך את ההר בפסי נפט בוערים!!! אממממ לא יודע הוא חזק אבל לא מספיק חזק באמת.. נוזאל? פרז? ססטארה? ואולי היום סוף סוף תהיה קצת נחת ממנצ'בו ? כל הזמן פרצופו מיוסר האיש רוכב 2 גראנד טורים כמו תותח בשנה, ואין ראוי ממנו להיות היום המלך!!! אז קדימה אלוף ספרד לך ותכבוש את ההר של רוברטו . וזה ההימור מ נצ'בו איז דה מאן!

דווקא ססטרה יכול לסכן את המתחרים

ססטרה נראה טוב, אבל כמו כל הקבוצה של ריס בוואלטה, הוא נראה קצת אנמי ולא אקטיבי מספיק. ססטרה זינק 2 מקומות אתמול, והוא ממש קרוב לפודיום. אני מאין שאחרי היומיים הקרובים, בהם הראס אני מאמין יכריע את הוואלטה במגרש הבייתי שלו. הקרב בהמשך יהיה קרליטו, פאקו וואלוורדה על הפודיום. אני חושב שהיום קרליטו יצמצם קצת את הפער מפאקו ומואלוורדה (לא הגיע הזמן שגם לו יהיה כינוי?).

טיראן מ

New member
אחד מהראש ואחד מהלב ...

מהראש - הראס ובגדול. כח תוצאה שאינה מקום 1 היא אכזבה מבחינתו. מהלב - בלוקי. איפה אתה ח'וזבה ? תן לנו אחד קטן לזכר הימים הטובים. משהו שיפיח תקווה לקראת העונה הבאה. הסיכוי שזה יקרה = 0. אבל לך תסביר ללב על סיכויים ... מה לעשות, אני אוהב את הרוכב הזה.

הבעיה העיקרית במרוצי אופניים

שנערכים ביום ראשון, היא שיורוספורט מחוייבים לדברים אחרים (בדר"כ ספורט מוטורי). לצערנו השידור יתחיל היום קצת מאוחר, 17:00 בערוץ הספרדי (157 בדיגיטלי) וקצת יותר מאוחר ביורוספורט.

Mont Ventoux

New member
גם כן נוזאל

קצת להחזיר להראס על שנה שעברה. זה טוב גם בשביל הדרמות. אבל אין הסכמה שזה הקטע החשוב ביותר והמרתק ביותר, אם כי, הזמן יגיד.

לצערי זה נראה הקטע החשוב ביותר

כי אני לא בטוח שאחרי היומיים הקרובים, ישאר מתח בוואלטה 2004. אם הראס לא יכריע את הוואלטה היום ומחר, אז ביום הלפני אחרון יש קטע מפלצתי הרים מסביב למדריד. ד"א ונטו מזל טוב, אם אני לא טועה אחרי הפרישה של פטאקי. הקבוצה שלך היא היחידה שעדיין בהרכב מלא.

Mont Ventoux

New member
חלילה, יש לי את הפורשים שלי.

אבל בנתיים נראה לי שלאודי יש סיכוי לא רע (תלוי מן הסתם מה יקרה בשלבים האחרונים): עושה רושם שיש לו את כל הקלפים שצריך בקבוצה. טפו טפו טפו

למעלה