קיבלתי אישור! זו כבר נחמה....

• פותח הנושא lia*
  • פורסם בתאריך

lia*

New member
קיבלתי אישור! זו כבר נחמה.... ../images/Emo45.gif

בוקר טוב לכולם!! אתמול קיבלתי אישור לניתוח אבל, הם לא נתנו לי הפניה לוולפסון. דיברתי עם כל בתי חולים כבר בארץ התור הקרוב ביותר הוא בפברואר... מאייש... בעצם, אם התור רק בפברואר אצטרך לעבור את כל התהליך מהתחלה... אתמול פשוט רציתי להרים ידיים ולוותר.. היום- יום חדש. אני הולת להטריד את מחלקת הכירורגיה בברזילי כי שמעתי ששם אין תורים ארוכים לניתוח... תודה לכולכם על התמיכה שלכם!!! ושיהיה לנו יום מהנה... ליה תודה לכולכם
אוי סליחה

עדי.פ

New member
בוקר טוב LIA

נסי להתקבל לרשימת ההמתנה ב STAND BY . כך תכנסי לניתוח בהתראה קצרה או כשיגיע תורך. (לעתים קורה שמנותח חולה לפני הניתוח או פשוט מתחרט ואז נוצר חלון הזדמנויות לאלה שברשימת הממתינים). חוץ מזה אל תתבישי לנדנד לבתי החולים ואל תרדי להם מהורידים (זה עוזר) חוץ מזה אל תתיאשי, קבלת את האישור. האם עשית כבר את כל הבדיקות?

lia*

New member
כל הבדיקות- הכל!! נשאר רק להזמין

טבעת...כל הבדיקות על הידיים מסודרות בקלסר יפה יפה...:)

מירי,

New member
אני דווקא הבנתי שהתור בוולפסון ...

לא כל כך ארוך.... שילגיה נותחה שם תבדקי איתה! בכל מיקרה תנדנדי ותשאלי ותתחנחני.... אני יודעת שלחכות קצת נותן זמן לחשוב , אני בזמן ההמתנה היחרטתי אלף פעם (והטבעת כבר הייתה אצלי) ואז כשראיתי שכלום לא זז (שביתת הרופאים וכד) פניתי למושלם ותוך שבוע היתחלתי את שארית חיי...

gal33

New member
ליה, תחשבי קדימה, ולא רק על עכשיו

בית החולים בו תנותחי, לפחות בשלב ראשון (למעט הורדת סיכות) יהיה צריך להיות בית החולים בו תעברי מעקב. כך שבנוסף לשאר השיקולים של מיומנות הצוות הרפואי וכו´, גם גישה נוחה לבית החולים וניידות שלך צריכים להיות שיקולים. לא עלינו, אבל אם חס וחלילה תסבלי מהסתבכויות, כדאי מאוד שיהיה לך נוח להגיע לבית החולים. כשאני הגעתי במשך 8 חודשים, אחת לשלושה שבועות לוולפסון, אף בית חולים אחר לא הסכים להסתכל עלי, והם לא הסכימו להפנות אותי לבית חולים אחר, בגלל ההסתבכויות. הקיצר, חס וחלילה, ושלא תדעי מזה, אך בעיני עדיף לחכות עוד חודש-חודשיים בשביל השיקול הזה גם. דבר שני, אל תרימי ידיים. לפני שתרגישי פברואר כבר יהיה פה, החיים חולפים מאוד מהר. בהצלחה.

lia*

New member
תשובה...

היי לכם! כעקרון נוח לי להגיע לבית חולים ברזילי כי בעצם אני כל שבוע נמצאת שם(הוריי גרים שם). דיברתי איתם הפקידה אמורה לחזור אליי עם תור לניתוח. הכל אחלה אבל.. ד"ר יופה התחיל לנתח עם טבעת שוודית והבנתי מרועי שהיא לא כ"כ איכותית... אולי אתחנן שינתח אותי עם אמריקאית.. יוווו אני כבר משתגעת-אני רק לא יודעת מאיפה יש לי את הכוח הזה להתמודד שוב ושוב עם הבורוקרטיה המטופשת!! כנראה מתמיכה נפשית שלכם ושל הסובבים אותי...

gal33

New member
להגיע לבית חולים במסגרת ביקור

הורים, זה לא כמו להגיע לשם באמצע יום עבודה, באמצע הלילה, או באמצע השבת. הסתבכות לא מגיעה על פי הזמנה מראש
בהצלחה.

ליאה

יש לי הצעה לסטארטאפ בשבילך אולי תפתחי מוקד להזמנת הסתבכיות לאחר ניתוח זה השטות הכי נוראית אולי תנסי ללחוץ על מכבי או פשוט תעברי למאוחדת

lia*

New member
באמת תודה על העידוד ../images/Emo7.gif

כ"כ פשוט לעבור למאוחדת... ועוד יותר פשוט ללחוץ על מכבי... נכון רועי?????

מה ?????

מה הבעיה לעבור קופה את לא חולה ולא מבוגרת ? מילא שאת סבא וסבתא שלי לא מסכימים לקבל כי הם מבוגרים אבל לא חולים ( עד 120 ) אבל אותך ??????????????? לפי מה שאני יודע זה לא סיפור לעבור קופה ואליך רועי פרופ´ חרוזי ואסותא הולכים ביחד ???????

רוייקו

New member
לאה, אני מציע לך לבדוק את הניתוח

שלך במיסגרת פרטית - אסותא או מדיקל סנטר, על ידי פרופ´ חרוזי או כל מנתח אחר שתבחרי. לא חסר שם מנתחים. לא מציע לך לגשת לברזילי. דר´ יופה שמנתח בברזילי החליט, על פי מה ששמעתי כי הוא הולך להשתמש בטבעת השוודית. אל תחפשי לך קיצורי דרך בגלל מועדים או בגלל שלא אישרו לך בוולפסון. אני לא יודע למה לא אישרו לך בוולפסון. כל עם ישראל מתנתח שם ואת לא ? מה הקטע שלהם ? יש להם הסבר להחלטה התמוהה הזו ? תברררי לגבי אסותא. יתכן שיהיה לך שם השתתפות של 2000 ש"ח, אבל זה שווה.

lia*

New member
אין סיכוי רוייקו

דיברתי עכשיו עם מחלקה השיווקית באסותא- אני נמצאת בתקופת ההמתנה של מכבי זהב ואין להם אפשרות לנתח אותי באסותא אני פשוט לא אקבל טופס 17.. נשאר להתחנן לד"ר יפה שינתח אותי עם אמריקאית...

רועי פרופ´ חרוזי יכול ....

לנתח אותי באסותא יש לי מאוחדת עדיף שזה הכי טוב שלהם ( אתה בטח יודע כי אמרתי לי שגם לך יש )

עדי.פ

New member
סובחי מנתח גם באסותא

והוא עושה עבודה מצויינת (הוא ניתח אותי שם)

הדרומי

New member
למה ללכלך על הטבעת השודית למה

כי מדיפרו לא מייבא את הטבעת הנ"ל? אז מה עים הוא מייבא לארץ את הלאפ-באנד אז אני לא מבין למה צריך ללכלך לא מתאים לך ככה אז כול רופא מנתח באיזה שיטה שהוא חושב שהיא הכי מתאימה לו אחד מנתח בשיטה הזו והאחר מנתח בשיטה אחרת הטבעת השודית והטבעת השניה בעצם עושים את אותה פעולה ובין לבין לכול אחת יש את היתרונות שלה והחסרונות . אז בבקשה אני מאוד מפסוט מהטבעת השודית יש לה יתרונות וגם חסרונות אבל זה כבר תלוי במנותח אז בבקשה לא מפסוטים לא נוראה אבל לא "ללכלך" אהה לא יפה. ושהיה לכם שבת שלום וכול טוב והרגשה קלה יותר

מירי,

New member
אבל למה אתה כועס... ../images/Emo46.gif

היי לך! לא ידעתי שאתה מבקר גם פה! אני הרי לא מכירה את ההבדלים בין הטבעות , אני רק חושבת שאם רוב המנתחים מעדיפים אמריקאיות זה בטח כי הן יותר יפות
וד"א ראיתי שדיברת עם אמא שלי... תתקשר אלי!

רוייקו

New member
יש לי חידוש בשבילך, דרומי יקר...

הטבעת המותקנת אצל היא הלאפ-בנד... אתה הייתה מהראשונים שדר´ אבינוח ניתח ואז התעסק עוד עם הלאפ-בנד. הוא לא סיפר לך ?? קצת מאוחר יותר, החל אבינוח להשתמש בטבעת השוודית, שלדעתי ולדעתם של כמה מהכירורגים המובילים אינה מבצעת את העבודה כפי שהלאפ-בנד מבצעת.

orenhaim

New member
ליה, האם את חברה בקופ"ח מכבי? אם כן

אני נותחתי אצל ד"ר שחור. הוא וד"ר בנדהן מנתחים בבי"ח לניאדו בנתניה. המחלקה הכירורגית שם נהדרת מכל הבחינות והם ממש מומחים בכל הקשור לניתוחי קיצור קיבה. שני הרופאים מנתחים גם באסותא (אני חושב שדרך מכבי זה לא עולה תשלום נוסף) שגם הוא בי"ח אחלה.

lia*

New member
תודה אורן אני אבדוק את האפשרות ../images/Emo45.gif

למעלה