קיבלתי אישור! זו כבר נחמה....

• פותח הנושא lia*
  • פורסם בתאריך

רוייקו

New member
ליאה, אם כבר ללכת על הניתוח

לקשירת הקיבה עם הטבעת המתכווננת, אז רק לאפ-בנד. לדעתי, ולעדתם של כמה מהכירורגים המובילים בתחום, כל שאר הטבעות המתכווננות שוות לתועכס (סליחה על ההתבטאות, אבל לא מצאתי מילה עסיסית יותר). מצער שדר´ יופה החליט להשתמש בטבעת השוודית וזאת משום שיותר קל לו (למנתח) להכניס את הטבעת בזמן הניתוח (כפי שהבנתי ממי שדיברה איתו). אני בכלל לא מבין מה הקטע שלהם בקופת החולים שלך. איפה את גרה, לאה ? אני לא מבין מדוע החליטו בקופה שלך שלא לאשר לך את הניתוח בוולפסון... זה די מוזר. מה, בוולפסון יקר יותר ? מה הסיבה ? קיימת אופציה ניתוחית נוספת בבית החולים מאיר בכפ"ס, בלינסון בפ"ת, השרון פ"ת, אסף הרופא (צריך לבדוק את אורך התור שם.. ניראה לי שהוא מהשנה לעוד שנתיים) אלה האופציות הנוספות אם לא בוולפסון או איכילוב. כמה זמן המתנה יש לך עם מכבי זהב ? קיבינימאט עם הבירוקרטיה שלהם.

gal33

New member
בניגוד לשאר בתי החולים הממשלתיים

עם וולפסון אין למכבי הסדר אוטומטי. נראה לי שבגלל שאין לה עדיין מכבי זהב הם מעדיפים לשלוח אותה לבית חולים אחר. עקרונית, מכבי עובדים עם וולפסון, ואין להם שום בעיה. התקשרתי לקופה שלי לבדוק והם מעולם לא שמעו על זה. אין להם שום בעיה לאשר התחייבות לוולפסון.

רוייקו

New member
זה מוזר לי העניין של מכבי-וולפסון

הסתכסכו או משהו ?? מי החליט לא לעבוד איתם ? זה בית חולים ממשלי. אם היה בית חולים של כללית הייתי מבין, אבל מממשלי ? ההיפך, תמיד חשבתי שמכבי מעדיפות לשלוח לממשלי ולא משנה איזה ממשלתי. הפעם מישהו הגזים שם או שמשהו מסריח. אני הייתי פונה למנכ"ל הקופה לברר מאיפה בא הסרחון הזה.

gal33

New member
רוייקו, אבל זה מה שכתבתי,

למכבי אין שום בעיה עם וולפסון, חד משמעית. גם כל הסיפור הזה של ועדה לא קיים במכבי. הולכים לרופא מנהלי מחוזי וזהו. או שמישהו שם סתם מתעלל בה, או שמישהו שם לא מספיק בקיא בנהלים והיא הקורבן שלו. מסכימה שהיא צריכה לפנות כמו שאומרים לחלונות הגבוהים בקופה. אפשר קודם לנסות את מנהל הסניף...

gal33

New member
מה שהתכוונתי בהסדר אוטומטי

בכל בית חולים ממשלתי אחר איתו קיים ההסדר, אם אתה מתאשפז בעקבות חדר מיון, קל וחומר עובר ניתוח בלתי צפוי, אינך צריך להביא התחייבות בדיעבד. לוולפסון כן, וגם אין שום בעיה לקבל את ההתחייבות בדיעבד. זה כל הסיפור.

RomiVais

New member
ליה יקרה, מזל טוב!!! ../images/Emo8.gif

לפחות אישור כבר יש, עברת חצי דרך, לא? איך מתקדמים הבירורים? יש חדש? יש סיכוי שתעברי את הניתוח בקרוב? מחזיקה לך אצבעות חזק חזק, שיהיה לך יום נפלא, רומי

lia*

New member
רומי אני כבר לא יכולה לדבר על זה

כל פעם שאני מדברת על זה יוצאים לי דמעות.. כאליו מישהו בכוונה מחבל לי בנושא הזה.. אני בינתיים שותקת.. אם יהיה משהו חדש אני אעדכן אותכם כבר... אני מרגישה כאילו פנתר לפני הקפיצה- כ"כ לחוצה ומחפשת עוד ועוד דריכם אפשרייות לצאת מזה איכשהו...

lia*

New member
אולי אוכל להגיע ליופה באופן פרטי ../images/Emo10.gif

ולבקש לנתח בטבעת אמריקאית.. תמיעו לי עוד דרכים בבקשה...

RomiVais

New member
ליה יקרה - אל ייאוש!!! ../images/Emo24.gif

אני בטוחה שיהיה בסדר. אני רוצה להגיד לך עוד משהו - אולי, רק אולי זה לא הזמן הנכון בשבילך ובגלל זה יש בדרכך המון מכשולים. פשוט תתני לדברים להסתדר ואל תתייאשי, את כבר תעברי את הניתוח ותהיי מאושרת!!! תתעודדי, יהיה בסדר!! אני בטוחה!! שיהיה לך ערב נפלא רומי

ליה חמודה , רציתי להוסיף לדברי רומי

לאנשים שמחוברים מבחינה רוחנית , קל יותר להתחבר לקטע שכאשר דברים אינם קורים בזמן או המקום הרצויים לנו זה בגלל שזה לא טוב או מתאים לנו באותו זמן או מקום. אל תלחצי , קחי את הדברים בקצב שהם קורים אולי באמת בסופו של דבר זה רק לטובתך. המון פרגון ותמיכה חושבת ותוהה

RomiVais

New member
היי חושבת ותוהה... ../images/Emo8.gif

מה שלומך? מזמן לא שמעתי ממך... איך הולך לך? איך את מרגישה??? תעדכני אותי... שיהיה לך לילה טוב וסוף שבוע נפלא, רומי

M&M.

New member
יהיה בסדר

ליה לא לדאוג אני מאחוריך תמיד........בטוח שיהיה בסדר רק טיפ טיפה סבלנות

למעלה