קיבלתי את הציון של התיזה...

משוש30

New member
קיבלתי את הציון של התיזה...

ממוצע של שלושה בודקים:96.3 קצת מבאס שהממוצע הכללי יהיה קצת פחות מ-95 ואני רק מגרדת את ההצטיינות היתרה אבל לא נורא נכון?

lulyK

New member
לאן נעלמו 3.7 נקודות? ../images/Emo123.gif

בשבילי את לגמרי מצטינת יתרה.

מעיןבר

New member
כל הכבוד../images/Emo45.gif

אני יכולה רק לחלום על ציון כזה - ציוני הקורסים שלי די דפוקים. הסיכוי לקבל מעל 95 בבחינה הוא רק אם אני אצליח לפרסם מאמר לפני כן (בתקוה שכן, כי הבוס רוצה שאכתוב מאמר לפני שאני כותבת את התיזה).

אמברון

New member
ליבי ליבי...

כל הכבוד
. מכתירה אותך בזאת למצטיינת הפורום בתארים מתקדמים
. גאה בך יקירתי

גלשני

New member
למה לא 100../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בחיי שיש לי חברה שההורים שלה היו שואלים אותה את זה כשהייתה מביאה הביתה 97... כל הכבוד לך!! גאה בך ובטוחה שגם ציון הדוקטוראט יהיה דומה

משוש30

New member
גם ההורים שלי כאלה מה את חושבת../images/Emo8.gif

האמת, כשהם שמעו מה הציון הם שאלו אותי אם זה נחשב טוב וכשאמרתי שכן ובמדעי הרוח והחברה לא נותנים "100" אז הם אמרו "טוב אז יופי"...שמחה גדולה לא הייתה. צער גידול הורים

cookie1

New member
לא יכולת להתאמץ יותר ?../images/Emo3.gif

וברצינות - כל הכבוד

isidora

New member
כלכבוד../images/Emo45.gif

תספרי לנו על מה התיזה, היה לך מעניין?

משוש30

New member
לא להיבהל מהכותרת...

"תהליכים סמליים ופוליטיים בהקמתה של כנסייה הבשורה בנצרת". בעצם גיאוגרפיה היסטורית תרבותית עוסקת בהשפעות תרבותיות (במקרה שליאומנות, פוליטיקה, תפיסות של מקומות קדושים, זהות, זיכרון, ארכיאולוגיה כנסייתית וכד') על השטח (במקרה שלי על הקמת כנסיית הבשורה). לי היה ממש מרתק: עבדתי בארכיונים שרק עכשיו נפתחו לקהל, רב החומר שלי הוא חדש לגמרי,במסגרת המאסטר המנחה שלי גם מימן לי שהות של 3 שבועות ברומא לצורך המחקר, קיבלתי המון מלגות. בקיצור "החיים החיים היפים..." עכשיו בדוקטורט צריך להתחיל הכל מאפס. לכתוב הצעת מחקר, אין מלגות עד שאין הצעה...לא נורא אני מקווה שיהיה טוב.

מאז

New member
מבהיל בריבוע!

כל הכבוד! אגב, מה אורך העבודה (כמה עמודים?)

למעלה