קיבלתי את הציון של התיזה...

mummy

New member
קולולללללוווו! איזה כייף!

נורא מהר בדקו אותה לא? לא פלא, עם כזה ציון. כל הכבוד! השאלה החשובה היא אם עכשיו את מרשה לעצמך לנוח איזה שתי דקות על זרי הדפנה (יש לי תחושה שהתשובה היא לא). אני בעד כן. תפרגני לעצמך. מגיע לך! וסתם מתעניינת אם את מוכנה: מה הלאה? הדוקטורט באותו תחום או שאת משנה כיוון?

משוש30

New member
הי תודה. ../images/Emo13.gif כמו שחשבת אני לא ממש

נחה בעצם התחלתי את הדוקטורט עוד לפני קבלת הציון על התיזה. (הציונים שלי בקורסים טובים, אם כי פחות טובים מהתיזה ואני מתרגלת ולכן הייתי חייבת להירשם השנה. אז אפשרו לי להירשם במעמד מיוחד כדי לקבל משכורת מהאוניברסיטה) אני ממשיכה באותו התחום שמאד מעניין אותי. לנוח? כמו אמרו פולנים רבים לפני אני אנוח כבר בקבר...(או בחופשת הסקי עוד חודש וחצי...)

mummy

New member
לנוח? בסקי? מי שלא מכיר אותך יכול

להתרשם שזו הפעם הראשונה שאת יוצאת לחופשת סקי <אמרה מיכל שחוץ מפעם עלובה אחת בחרמון לא עשתה סקי, ובטח שלא יצאה לשום חופשה, ועדיין מהצד, נראה לי שהביטוי "חופשת סקי" הוא קצת כמו "חופשת לידה" - באמת נחים שם? נראה לי שעובדים נורא קשה וחוזרים עם הרבה שרירים תפוסים, אם לא גרוע מזה
>

משוש30

New member
טוב זו הדרך שלי לנוח...טרקים

באמזונס וחופשת סקי. אולי זו לא מנוחה גופנית אבל זה בהחלט מנקה את הראש. במקרה של חופשת הסקי שלנו זו תהיה בכל מקרה מנוחה גופנית כי במשך שבוע שלם אני אשן כל לילה רצוף!!!!!!! דרך אגב, לא להרוג אותי, אבל חופשת הלידה שלי באמת הייתה חופשה...הילד ישן 16 שעות ביום, אני כל יום הייתי אורזת אותו לחבילה קטנה וחמימה ונוסעת לבקר חברים (המון חברות שלי היו יחד איתי בחופשת לידה), קראתי הרבה ספרים, שרצתי בפורומים... רק כשחזרתי לעבודה הכל התהפך והפסקנו לישון אבל בחופשה היה סבבה...

אמברון

New member
אפרופו סקי...

החצי נוסע בינואר (עם מי שאני נסעתי איתו לפני שנתיים
. מעניין אילו סודות יתגלו שם...). אני צריכה להחליט איפה אני ממקמת את החופשה שלי. מאחר שלסקי לא בא לי לנסוע לבד, וניו יורק קרה בעונה הזאת, חשבתי על טנזניה. שבוע - 10 ימים, לטפס לקילימנג'רו. מכירה מקום שמארגן קבוצות? ע' יודע למי אפשר להתחבר? הבנתי שעונת הטיפוס נגמרת איפשהו במרץ, כך שאם לא אתארגן עכשיו - אבוד לי. HELP

משוש30

New member
אבדוק היום עם בעלי שיחיה...

אוף אני חייבת לנסוע איתך פעם! זה יהיה מה זה כיף... אבל מתי מתי??? שנה הבאה מתוכנן עוד צאצא ושנה אחרי זה אירופה לשנת לימודים...ואחר כך האם עוד יהיה לי כוח לטפס על הקילימנג'רו???

אמברון

New member
כשתהיי באירופה בשנת לימודים

אגיע אליך לסוף שבוע וניסע יחד לגלוש. ואם לא- אני בונה על הקצ'קרים בטורקיה. חבר מהעבודה מתכנן טיפוס בקיץ, ואם הוא יחזור עם רשמים חיוביים, ניסע לשם. אגב, לא זכור לי שהריון הפריע לך לטייל...

אמברון

New member
ועוד דבר קטן

ממרומי ניסיוני עם שניים (yeh, right), בלי ניקוי הראש אני לא בן אדם. חשוב לי יותר הפעם לנפוש קצת לבד (כתבה מי שפוחדת עד מוות לנסוע לבד לטנזניה ולמצוא את עצמה בלי משלחת טיפוס...)

בימבילי

New member
אני חושבת שכן, למרות שכשקראתי

זה היה נשמע לי הזוי לחלוטין. כל שנותר לי הוא לקנא ולהתפעל (ולהתבייש לי בפינה כשהפנטזיה הכי פרועה שלי היא סופשבוע בלונדון)

גם אני כמוך - מפנטזת על סופשבוע

צנוע בלונדון. אווייייייי - עכשיו הייתי צריכה להיות בלונדון אבל מכל מיני סיבות הסופשבוע הארוך שתכננתי עם חברה בלונדון לזמן הזה נדחה עד לתאריך בלתי ידוע |אייקון של אכילת
וצער רב|.

הפנטזיה שלי היא ../images/Emo187.gif

לנסוע לשלושה ימים בלי האיש והילדים עם חברה טובה ל "נאות סמדר" - חור רציני שסביר להניח שאני לא אראה שם אף אחד ויהיה שקט שקט שקט שקט שקט. וזה קורה עוד שבועיים
. אני לא באמת צנועה אני פשוט מפחדת פחד מוות מלעלות למטוס ולכן אני כאן בארץ....

למעלה