קיבלתי הודעה היום במחשב על סיום תמיכה בווידווס 8.1 מה זה אומר?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מתלבטת אם לחדש את הרשיון של האנטי וירוס שלי עכשיו (פג לפניי חודש יש לי אותו קבוע מאז שקניתי את המחשב , אנטיוירוס של ESET בתשלום) או לחכות לינואר כי אז יפוגו העדכונים של ווינדווס 8.1 ושאני אשדרג את המחשב לווינדווס 10 אז אני אתקין את האנטי וירוס מחדש שוב של ESET , מה כדאי?

תודה מראש
למה לחכות לזה או לזה? תקני עכשיו, תהני מהכל יותר טוב, מהיר, יעיל..אין כל הגיון לא להתקדם ועכשיו...תתקדמי ותהני..

evike

Well-known member
מנהל
אם האנטי וירוס בתשלום, יש מספר רשיון ואין בעיה להתקינו למחשב החדש. כמובן הגירסה צריכה להתאים למחשב החדש.
בזמנו התקנתי את ה .A.V שהיה לי ברשיון, על המחשב החדש, לא הייתי צריכה לקנות חדש.
הנה צילום המסך שלו.

קבצים מצורפים

• ESET.jpg
    ESET.jpg
    KB 53.8 · צפיות: 2

goldxx

Member
חח לא ענית לי על התשובה בבקשה... הכוונה שלי היתה האם לחדש בתשלום את האנטי וירוס ולשדרג את הווינדווס חינם לווינדווס 10 רק בינואר?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
חח לא ענית לי על התשובה בבקשה... הכוונה שלי היתה האם לחדש בתשלום את האנטי וירוס ולשדרג את הווינדווס חינם לווינדווס 10 רק בינואר?
עניתי. לעשות את שניהם עכשיו, לעבור לווינדוס 10 ולחדש את האנטי וירוס ואם צריך לשדרג מחשב לשם כך אז גם זה. לא לחכות לינואר אין בזה כל טעם או הגיון..אני ברור כעת?

נערך לאחרונה ב:

goldxx

Member
עוד לא שידרגתי לווינדווס 10
אבל אתמול אני מקווה שלא עשיתי איזה שהיא טעות... אני חיפשתי את מפתח המוצר של הווינדווס 8.1 שלי אז הלכתי ל"מחשב שלי"- לחצן ימני ואז ראיתי את הפרטים ורשום למטה "מזהה מוצר" (זה המפתח?) ואז לחצתי על "שנה מפתח מוצר" ורשמתי את המספר שהיה רשום לי בדיסק התקנה של ווינדווס שהיה בקופסה של הדברים במחשב ורשמתי את המספר שהיה על העטיפה של הדיסק ווינדווס 8.1 היה שם מספר עם אייקון מפתח ליד אז שיערתי שזה זה ואז הוא עשה "סיימתי" וזהו .יכול להיות ששיניתי את מפתח המוצר וזה יעשה לי בעיה?
מצרפת תמונות להמחשה

אשמח לעזרה
תודה על הסבלנות

נערך לאחרונה ב:

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
עוד לא שידרגתי לווינדווס 10
אבל אתמול אני מקווה שלא עשיתי איזה שהיא טעות... אני חיפשתי את מפתח המוצר של הווינדווס 8.1 שלי אז הלכתי ל"מחשב שלי"- לחצן ימני ואז ראיתי את הפרטים ורשום למטה "מזהה מוצר" (זה המפתח?) ואז לחצתי על "שנה מפתח מוצר" ורשמתי את המספר שהיה רשום לי בדיסק התקנה של ווינדווס שהיה בקופסה של הדברים במחשב ורשמתי את המספר שהיה על העטיפה של הדיסק ווינדווס 8.1 היה שם מספר עם אייקון מפתח ליד אז שיערתי שזה זה ואז הוא עשה "סיימתי" וזהו .יכול להיות ששיניתי את מפתח המוצר וזה יעשה לי בעיה?
מצרפת תמונות להמחשה

אשמח לעזרה
תודה על הסבלנות
לא היית אמורה לעשות את זה...בכל מקרה פשוט הכנסת מחדש את הרשיון שהיה כבר..לא נגרם נזק..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
כן...למה את מתעסקת עם זה לא ברור בכלל...מציע שתניחי לדברים האלה...שתרצי לשדרג תעשי גיבוי כפי שמרתי לך לקבצים סימניות וכו'...תתקיני ווינדוס 10 ואת האנטי וירוס ומה שאת צריכה וזהו...אם את לא יודעת איך וסתם תסתבכי תמצאי מי שיודע..

goldxx

Member
אוקי יש לי בכונן הC כרגע 54.2 ג'יגה פנויים מתוך 111GB , האם זה מספיק ? כמה והאם השדרוג עצמו לוקח זיכרון והאם גם צריך להגדיר את הרשת האלחוטית מחדש אחריי ההתקנה?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אוקי יש לי בכונן הC כרגע 54.2 ג'יגה פנויים מתוך 111GB , האם זה מספיק ? כמה והאם השדרוג עצמו לוקח זיכרון והאם גם צריך להגדיר את הרשת האלחוטית מחדש אחריי ההתקנה?
הכל יימחק וישוכתב ממילא. בנפח, גם יתפנה מקום מאחר מהמידע ימחק גם הוא והתוכנות במידה ותעשי את הרצוי התקנה נקיה של ווינדוס. יהיה צריך להכנס סיסמאת רשת אלחוטית לאחר זיהויה אכן. אם במידה ויש שדרוג עדיין אני מאוד לא ממליץ לעשות אלא כאמור אך ורק התקנה נקיה. אני מדבר סינית? יש טכנאים נשמה..

למעלה