מרצדס? הבעלים חייב להיות עשיר. אפילו אם הוא היה צריך לפצל ל-12, 24 או אפילו 36 תשלומים, בסבירות גבוהה-איש עשיר. שיבושם לו אם זה הרכב שהוא בחר. אני רק אגיד שאם לי היה כזה סוג של כסף, במקום לקנות מרצדס, אפילו אם זה ב-12, 24 או 36 תשלומים, הייתי קונה למבורגיני אוונטאדורמרצדס עד שער ביתי.
שמתי פתק שאיני מעוניינת במתנהחושבים שמעניק המתנה יטרח להגיע לקחת בחזרה את מתנתו? צפה בקובץ המצורף 98844
והיא תישא בעלות הגרירה ואח"כ בשביל לקבל את כספה, תצטרך לתבוע אותו.זו בדיחה, נכון? בטח התכוונת שהוא חנה לך מול הבית וחסם את החניה שלך. אם כך הוא ״יטרח לקחת בחזרה את מתנתו״ כאשר יחזור מהמקום אליו הלך אחרי שהשאיר את רכבו מול ביתך.
את גם יכולה להתקשר למשטרה להודיע שהוא חוסם את החניה שלך ולאחר מכן לגרר שיגרור אותו משם. אם תעשי את זה, הוא לא יחנה שוב מול ביתך אף פעם.
זו חוצפה ישראליתזו בדיחה, נכון? בטח התכוונת שהוא חנה לך מול הבית וחסם את החניה שלך. אם כך הוא ״יטרח לקחת בחזרה את מתנתו״ כאשר יחזור מהמקום אליו הלך אחרי שהשאיר את רכבו מול ביתך.
את גם יכולה להתקשר למשטרה להודיע שהוא חוסם את החניה שלך ולאחר מכן לגרר שיגרור אותו משם. אם תעשי את זה, הוא לא יחנה שוב מול ביתך אף פעם.
אצלנו תוך דקות מהטלפון ל- 100 מגיעה ניידת השיטור העירוני. לרוב השוטר מוצא מי הבעלים לפי המספר, מחייג לנייד שלו, מזדהה כשוטר ודי מהר מגיע הבעלים להזיז את הרכב. השוטר אף מסביר ש"מה יעזור לך אם ארשום לו דו"ח? החניה שלך תישאר חסומה".זו חוצפה ישראלית.
התקשרתי למוקד, ביקשו ממני את מס' הרישוי, לא עברו 10 דקות ובאו לקחו את "המתנה"
ש"מה יעזור לך אם ארשום לו דו"ח? החניה שלך תישאר חסומה". זה חלק מהטמטום של המשטרה .אצלנו תוך דקות מהטלפון ל- 100 מגיעה ניידת השיטור העירוני. לרוב השוטר מוצא מי הבעלים לפי המספר, מחייג לנייד שלו, מזדהה כשוטר ודי מהר מגיע הבעלים להזיז את הרכב. השוטר אף מסביר ש"מה יעזור לך אם ארשום לו דו"ח? החניה שלך תישאר חסומה".
בדיחה טובהזו בדיחה, נכון? בטח התכוונת שהוא חנה לך מול הבית וחסם את החניה שלך. אם כך הוא ״יטרח לקחת בחזרה את מתנתו״ כאשר יחזור מהמקום אליו הלך אחרי שהשאיר את רכבו מול ביתך.
כשהיינו ילדים הבדיחה היתה: למה השוטרים הולכים בזוגות? -אחד יודע לקרוא ואחד יודע לכתוב. והמהדרין היו מוסיפים: הולכים בשלשות, השלישי- כדי לשמור על שני האינטליגנטים הללו.מישהו (מי?) היה אמור להסביר לשוטר את תפקידו, ואם לא הצליח להבין, פעם נוספת.
כאן כבר שני תפקידים מה שעושה את העסק מסובך מאד, גם לפנות את החניה וגם להעניש.
לא פשוטים חיי השוטר.
הכוונה לשוטר הזה ולא לשוטרים בכלל.
חחחחחחה אהבתי
אפשרות פחות מפלילה זה למרוח לו ביצה על השמשות
יש בעיה עם ביצה. לפי המנהגים האירנים לא זורקים ביצה חיה.אפשרות פחות מפלילה זה למרוח לו ביצה על השמשות
לא יוכל לראות לאיפה הוא נוסע - יעשה תאונה וימות.
אז כדאי לשים על כל השמשות חוץ מהקדמית - כהתראה, שיבין עם מי יש לו עסק.
תאמיני לי שאחרי טיפול ביצה הם לא חוזרים
לא מתעסקים עם הונגרים
אם תזרקי זה לא ימרח טוב, אלא אם הוא בדיוק מפעיל את המגביםיש בעיה עם ביצה. לפי המנהגים האירנים לא זורקים ביצה חיה.
טוב, אני לא משתמשת בשפה כזו. אבל פעם במקום העבודה (כשעדיין עבדתי) בו היתה מצוקת חנייה קשה לקחתי מרקר לא מחיק (הוא כן מחיק, אבל צריך לעבוד) וכתבתי בכתב ראי על השמשה הקדמית שזו נבזות לחנות באלכסון ולתפוס שתי חניות (רכב שבאופן קבוע חנה כך), ושאם לא יודעים לחנות- צריך לקחת שיעור נהיגה.
הצהרה שבהחלט מתאימה לגמדים הונגריים... "אני יזיין את אבא שלך" ואם הוא כבר מת? תפעל כנקרופיל או מה? גאוות ההונגרי.
אם הוא כבר מת נמרח לו ביצה ויתאחדו.הצהרה שבהחלט מתאימה לגמדים הונגריים... "אני יזיין את אבא שלך" ואם הוא כבר מת? תפעל כנקרופיל או מה? גאוות ההונגרי.
לא, לא, לא. העניק לי מתה, אגרום לו למות??!!אם תזרקי זה לא ימרח טוב, אלא אם הוא בדיוק מפעיל את המגבים
את צריכה לשים את הביצה על סמרטוט - ואז למרוח שכבה אחידה על השמשות - להשאיר רק את החלק מול הנהג נקי
אלא אם את רוצה שהוא ימות
חלילה מתההעניק לי מתה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.