חלילה מתה :) חחחחה. "מתנה"
חורזת באהבה Well-known member מנהל 14/2/24 #15 נכתב ע"י GoldenEyes: חלילה מתה לחץ כדי להרחיב... חחחחה. "מתנה"
GoldenEyes Well-known member 14/2/24 #16 נכתב ע"י חורזת באהבה: העניק לי מתה לחץ כדי להרחיב... חלילה מתה נכתב ע"י חורזת באהבה: חחחחה. "מתנה" לחץ כדי להרחיב... נו כן זה היה לי ברור שפספסת אבל למה לי לפספס הזדמנות כזאת ?
נכתב ע"י חורזת באהבה: העניק לי מתה לחץ כדי להרחיב... חלילה מתה נכתב ע"י חורזת באהבה: חחחחה. "מתנה" לחץ כדי להרחיב... נו כן זה היה לי ברור שפספסת אבל למה לי לפספס הזדמנות כזאת ?
חורזת באהבה Well-known member מנהל 14/2/24 #17 נכתב ע"י GoldenEyes: חלילה מתה נו כן זה היה לי ברור שפספסת אבל למה לי לפספס הזדמנות כזאת ? לחץ כדי להרחיב... צודק במאה ואחד אחוז. ועוד ביום אהבה.
נכתב ע"י GoldenEyes: חלילה מתה נו כן זה היה לי ברור שפספסת אבל למה לי לפספס הזדמנות כזאת ? לחץ כדי להרחיב... צודק במאה ואחד אחוז. ועוד ביום אהבה.
GoldenEyes Well-known member 14/2/24 #18 נכתב ע"י חורזת באהבה: צודק במאה ואחד אחוז. ועוד ביום אהבה. לחץ כדי להרחיב...
גמד הונגרי Active member 4/3/24 #26 גם זאת אפשרות: https://twitter.com/i/web/status/1764407023574081881