ליום הולדת שלי מחמותי:בובת חרסינה שעמדה אצלה בבית על השידה. מה תגידו?כזה חוסר כבוד!..מה היא חושבת לעצמה? בא לי לזרוק אותה מהחלון(את הבובה).תודה באמת,חבל לה 30 ש"ח על זר פרחים?
לא מתנה ולא פרחים. בד"כ חמותי דווקא מביאה מתנה אבל על פרחים היא בחיים לא תחשוב. פרחים זה רק בשבילה. מה תגידי על הכבוד הזה? לא נורא, אל תתיחסי, אלא תחזירי באותה מידה
אני דוקא שמתי לב למילה "לא כל הסרוייס" (טוב, מילים). מה היא חילקה לכל אחד צלוחית או ספל או מזלג? למה היא חשבה שאתם בכלל צריכים את זה? במקרים עצובים כאלו לא יותר עדיף לתרום הכל לנזקקים?
היא פשוט חשבה שאם היא תיתן לנו את הקערות של הסלט - היא לא מפלה אותנו לרעה - לעומת כל הדברים שהיא נתנה לילדים האחרים... או לעומת זה שהיא לקחה את הדירה לעצמה.... זה כמו לתת לילד אחד מיליון דולר - שיהיה לו טוב... ולילד השני - סוכריה על מקל - שיהיה לו מתוק....
האמת היא שאף פעם גם לא ציפיתי למתנה. כי במשפחה של בעלי המוטו הוא שלא מביאים מתנות בימי הולדת ורק מגיעים לברך. אבל אם הייתי מקבלת בובת חרסינה שעמדה אצלם על המדף... פשוט מאד הייתי מחזירה אותה בהזדמנות הראשונה - עוד מעט פסח א... תעטפי אותה יפה ו -
../images/Emo77.gif מהחמות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מי שמע על כזה
בכלל
ביום ההולדת שלי היתה לי שיחה עם אישי היקר, אמרתי לו שראוי לפחות להתקשר ולומר מזל טוב. על מתנה בכלל לא דיברנו. המסקנה היתה שמתנה רק הבעל מקבל מהחמות (אמא של אשתו) אבל שהאשה אף פעם לא תקבל מתנה מהורי בעלה. למה
ככה
ובקשר למתנה המקסימה שקיבלת מסכימה עם חברותי, תעטפי יפה ותחזירי (-D סינדי
תכשיטי זהב וכאלה. וחמותה אישה פשוטה בסך הכל שכל עבודתה זה להכין שתיה חמה וסנדויצ´ים באיזה מוסד ממשלתי. בעלה פנסיונר. אבל היא לא מקמצת על כלותיה (3) וזוכרת את כל התאריכים החשובים שלהן ושל נכדיה. אשה זהב.
ברוב ההודעות החמות מופיעה כאן כקרציה. כמכשפה. כנודניקית. כגונבת..ומה לא? כאשר זה מגיע למתנות,אאה- אה? איך זה שהיא לא נותנת לי מתנה? Y Y Y איך נעלבתי. ..היא לא נתנה לי!!! ואנחנו קנינו לה מתנה ליום הולדתה? NADA . המתנה היפה והטובה ביותר היא זו שלא מקבלים. פראדוכס? אולי...אבל אפשר לחיות עם זה ולא להתלונן. יש חולקים על כך?
תתפלא, אבל כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
חמותי, וגם חמי וגיסי וגיסתי כולם מקבלים משהו. מפרח, דרך תמונה של הילדה או עוגה ועד למתנה של ממש. תזכיר לי משהו, אתה, לא קיבלת כלום ליומולדת מחתניך וכלותיך
מי נתן לי? ילדי!!! והיא עדיין מחפשת את הספר. עזבי. לא שייך שהחמות צריכה לתת מתנה. אם היא נחמדה, סחטיים עליה. אם לא, אז לא. אין כמו חמותי!!!!(המתנה שנתנה לי: את גיסתי...)
אני לא אומרת שצריכה לתת מתנה, אבל לפחות לתת תשומת לב קטנה!! סחטיים=סחטיין?? לדעתי, צריך לפתוח תת פורום שייקרא גיסתי ואני, לכולנו, כן גם לי, יש מה לכתוב על הגיסה/ות. וזה לא יפה לתת כאלו כינויים ל...שלך
אמא שלי לא נותנת לגיסתי מתנות בכלל אבל לחבר שלי היא תמיד קונה - פעם חולצה, פעם ספר. אני שלחתי לכולם פרחים בשווי של 200 ש"ח זר לכל אחד בימי ההולדת. לא קיבלתי כלום חוץ משתיים שקנו לי והשנה מי שנתן ייקבל ומי שלא נתן לא ייקבל שונא מתנות יחיה