קיבלתי צו גיוס!! ../images/Emo6.gif(ושאלונת)
לא הייתי כמעט בבית בימים האחרונים אז רק עכשיו יוצא לי לספר ש... ביום חמישי חזרתי בערב הביתה, הוצאתי דואר וראיתי 2 מכתבים מהצבא. כ"כ שמחתי שכמעט צרחתי ישר במקום אבל ידעתי שכל השכנים הזקנים (שזה 99% מהדיירים פה) ישנאו אותי עוד יותר (לפעמים אני צורחת על אחים שלי (זה הם מתחילים!) ופעם עשיתי בעיות עם האזעקה של האוטו ו-3 ימים זה צפצף כל הלילה עד שהלך המצבר...
), אז צרחתי בלי קול (נו, כשעושים כזה עם השפתיים "אההההההההההההה" כזה, אבל רק עם השפתיים...)
ואז עליתי בדילוגים במדרגות, פתחתי את הדלת, מתה לספר לכל מי שנמצא בבית ואז גיליתי שאף אחד לא פה
. פתחתי את המעטפה וקראתי את הצו. דמעות של אושר עלו לי בעיניים (זה בסדר, לא בכיתי, רק התלהבות...), זה ה"כן" הסופי שלהם, עוד 4 ימים אני באמת אתגייס!! אני! אח"כ פתחתי את המעטפה השניה וראיתי שזה אותו צו רק עם תוספת של איזה דף... לא משנה. קיצר, אני מאושרת
בקשר לשאלה (איך אפשר בלי...)- חיפשתי ד"ר מרטינס (ראיתי חיילת עם זה ואמרו בפורום פה שאפשר ללכת עם זה, אז חשבתי- למה לא??) ואין לי מושג איפה מוצאים את זה! הלכתי לכמה חנויות נעלים, חיפשתי גם בגלי ולא מצאתי. יש מישהו שיודע איפה מוצאים את זה??
לא הייתי כמעט בבית בימים האחרונים אז רק עכשיו יוצא לי לספר ש... ביום חמישי חזרתי בערב הביתה, הוצאתי דואר וראיתי 2 מכתבים מהצבא. כ"כ שמחתי שכמעט צרחתי ישר במקום אבל ידעתי שכל השכנים הזקנים (שזה 99% מהדיירים פה) ישנאו אותי עוד יותר (לפעמים אני צורחת על אחים שלי (זה הם מתחילים!) ופעם עשיתי בעיות עם האזעקה של האוטו ו-3 ימים זה צפצף כל הלילה עד שהלך המצבר...