כלומר, שקית מלאה של סויה יבשה בגודל של בונזו, ו= שקית של משהו שענה לשם שבבי תפוחי אדמה או משהו בסגנון. זה בצבע כתום עם כתמים לבנים, מעין גרגרים. מה עושים עם כל אחד מהם, או עם אחד מהם? תודה, שבת טובה ונעימה.
את משרה את החתיכןת האלה קצת במים עד שהם מתנפחים ורכים.
מסננת וסוחטת היטב מהמים.
מטגנת בצל בסיר, קוביות תפו"א, גזרים. אפשר גם שורשים אחרים.
מתבלים בפפריקה, מלח, פלפל. אפשר בתיבול אחר לפי הסגנון הרצוי.
מוסיפים את הבונזו ומים ומבשלים עד להתרככות הרכיבים.
הכלב שלי בטוח יאהב (אבל לא יקבל כי זה מלא תבלינים). אני וכל משפחתי- לא... יצא איום ונורא ברמות. מזל שגיביתי בעוד מנות רבות וטובות אחרות לצהריים כך שיכולנו להתעלם מהסיר הזה, הטעם של החתיכות האלה הוא תעשייתי להחריד, הצלחנו לעשות רוטב טוב אבל גם הוא לא מחק את הטעם הדוחה של ה'מעין גולש' ולכן לא אכלנו כלל. עכשיו הדיון הוא האם להכניס למקרר (לחץ קל של בעלי) או להעיף כבר, כשלי ברור ששבוע זה יתפוס לי מקום במקרר ואז יועף ואפילו לא לאחר כבוד.
ותנחומיי על הבונזו, לצערי אני מזדהה איתך, גם אני הרגשתי אותו דבר כשניסיתי להכין אותם, יש להם פשוט טעם לוואי שלא ירד לי בגרון.
אבל הסוליות האובליות הבהירות דווקא נחמדות, אפשר לצפות אותן בפירורי לחם ולטגן כמו שניצל, זה יוצא נחמד, במיוחד אם את בלילת התחליף-ביצה מתבלים היטב (או אוכלים עם קטשופ/מיונז ביתי/רוטב כלשהו).
מצוינת. זה היה נסיון ראשון ומאמינה שעכשיו אתקדם הלאה. אגב, יש דרך להוזיל לה את הקלוריות קצת? עכשיו, שקראתי את ההודעה, רצתי לבדוק שוב שאכן מאד טובה..מסתבר שצדקתי. מרוב שאני בודקת כבר כמעט לא נשאר מה לבדוק . ולגבי הסוליות הבהירות- מה שיש לי זה בונזו בהיר, ואני לקקי הזה לא מתקרבת יותר. הבנתי... .
לגבי העוגה -- אפשר לוותר על הסוכר מלמעלה, ואפשר להפחית את כמות הסוכר לחצי כוס ואז תתקבל מתיקות יותר מעודנת.
חלק מהשמן אפשר להמיר ברסק תפוחים.
זה אולי יניב תוצאה קצת פחות טובה, אבל זה יהיה מופחת קלוריות באופן יחסי...