אם בענייני כישלונות עסקינן
אתמול ניסיתי לראשונה להכין קציצות משעועית אזוקי,
קודם כל- היא ממש טעימה לאכול אותה ככה עם קצת מלח ופלפל, אהבתי מאוד.
הרבה יותר מדי עבודה על הקציצות בעיניי, ולא כל כך שווה את התוצאה. הן מתייבשות לגמרי בתנור, אז הכנתי להן רוטב עגבניות פשוט. לא חשבתי על זה שיש שם שיבולת שועל בפנים וזה סופג חלק מהרוטב, ככה שהסיר נראה כרגע לא משהו.
אבל האמת היא שלא רע, טעים לי, אבל זה נראה לא מושך במיוחד.
אפילו פרעצל החתול ניצל שניה שלא הייתי ליד הצלחת וחיסל חלק.