קיבלתי SMS מיאיר גולן להצטרף למיפלגת העבודה שנת 2,024.שוקל בחיוב.

1ספי11

Well-known member
בדיוק להיפך לאור העובדה שהרפורמה העלתה את גנץ בסקרים ולפחות לפי הסקרים לפחות כרבע מתומכי הממשלה התנגדו לרפורמה ונטשו את גוש הימין בגללה, מוכיחה עד כמה יאיר גולן טעה, אלא אם כן אתה מסכים עם הרינגטון ו-ai27 שהסקרים שקרים והקואליציה לא איבדה אפילו תומך אחד, לפחות לא לפני ה-7.10.2023.
דוברי הימין כאן ובממשלה מעידים שיאיר גולן צדק.

evglev1

Well-known member
מנהל
העובדה שהממשלה מפחדת פחד מוות מבחירות שאין לה אפילו שביב של תקווה קלה לנצח והם מוכנים למכור את נשמתם לשטן כדי שהבחירות יתקיימו במועדן מראה שיאיר גולן טעה. ואני בטוח שאם יהודים היו פולשים מפולין או/ו מצרפת ורוצחים 1400 גרמנים ולוקחים בשבי עוד 250 גרמנים בדרישה לשחרר את כל העבריינים היהודים שיושבים בכלא הגרמני, אז התמיכה בהיטלר הייתה קופצת ל-99% אחוז.

1ספי11

Well-known member
בדיוק להיפך לאור העובדה שהרפורמה העלתה את גנץ בסקרים ולפחות לפי הסקרים לפחות כרבע מתומכי הממשלה התנגדו לרפורמה ונטשו את גוש הימין בגללה, מוכיחה עד כמה יאיר גולן טעה, אלא אם כן אתה מסכים עם הרינגטון ו-ai27 שהסקרים שקרים והקואליציה לא איבדה אפילו תומך אחד, לפחות לא לפני ה-7.10.2023.
העובדה שהממשלה מפחדת פחד מוות מבחירות שאין לה אפילו שביב של תקווה קלה לנצח והם מוכנים למכור את נשמתם לשטן כדי שהבחירות יתקיימו במועדן מראה שיאיר גולן טעה. ואני בטוח שאם יהודים היו פולשים מפולין או/ו מצרפת ורוצחים 1400 גרמנים ולוקחים בשבי עוד 250 גרמנים בדרישה לשחרר את כל העבריינים היהודים שיושבים בכלא הגרמני, אז התמיכה בהיטלר הייתה קופצת ל-99% אחוז.
לא הבנתי את הקשר.
כשאתה רואה שאחד כמו בן גביר נכנס לממשלה אתה צריך להבין שהתהליכים מתקדמים.

סטילהוק1

Well-known member
מיפלגת העבודה שנת 2,024 היא שלד בורסאי.היא מיפלגת מדף ריקה.
קיבלתי SMS מיאיר גולן שקורא לי להצטרף למיפלגת העבודה.אני שוקל בחיוב.מדוע? ##
אני רוצה להשפיע.אני רוצה לפעול איפה שאני יכול.מיפלגת העבודה היא פחות או יותר
המקום האחרון שבו לציבור הכללי,העמך,יש אפשרות להביע דיעות חופשיות ולהשפיע.
כל השאר-יאיר לפיד,בני גנץ,סער,ש"ס וכו'. הם בעלי חברה פוליטית שמחלקת מניות, ולא מיפלגה אמיתית.##

לדעתי הצנועה,מיפלגת העבודה צריכה להיפטר מהפריקים המוזרים של מירב מיכאלי,נעמה לזימי וקריב.
להיות "מיפלגת בוטיק" שתתרכז בשתי היסודות של השמאל הנכון-יוקר המיחיה ומצוקת דיור.
והייתי מוסיף גם את ריסון הבג"ץ.עזבו אותכם מרבין,אוסלו והפלסטינים.רק דיור וטיפול ביוקר המיחיה.##
המודל שלי הוא סתיו שפיר,איציק שמולי ומשה כחלון.
מפלגת העבודה היא מפלגה גוססת השרויה עמוק בקונספציה הישנה והמסוכנת שקוראת להפוך את מדינת ישראל כולה לעוטף חמסטאן שתוקם בלב מדינת ישראל ותסכן כל אזרח ישראלי באשר הוא. ולכן היא גם לא תעבור את אחוז החסימה, אלא אם כן אזרחי ישראל מתאבדים שיעים.
דמות נאלחה מזהה התהליכים. כולי תקווה שיישאר מחוץ לבית הנבחרים. אבל בגדול אני לא מבין איך אנשים מסוגלים להצביע כשהוא אומר במפורש שבכוונתו לפרק את המפלגה :).
הוא גם אומר בפירוש שהוא מתכוון להקים את חמאסטן בלב מדינת ישראל ולהפוך את כל המדינה לעוטף חמאסטן. על פי חוק העונשין הישראלי רק על זה לבד מגיע לו עונש מוות. אבל בג"צ לעולם לא יטיל אותו עליו, כי כולנו כבר יודעים היטב את מי משרת הבג"צ. רמז?: לא את מדינת ישראל ואזרחיה

evglev1

Well-known member
מנהל
דמות נאלחה מזהה התהליכים. כולי תקווה שיישאר מחוץ לבית הנבחרים. אבל בגדול אני לא מבין איך אנשים מסוגלים להצביע כשהוא אומר במפורש שבכוונתו לפרק את המפלגה :).
מפלגת העבודה לא בנויה מהחומר של עלה ירוק והירוקים שתתמודד פעם אחר פעם עם הראש בקיר ו"תופתע מחדש" בכל פעם שלא עוברת את אחוז החסימה. בהחלט עדיף עבורם להתפרק ולתרום את החלקים למפלגה אחרת הקרובה אידיאולוגית מאשר סתם לשרוף קולות בידיעה שלא יעברו את אחוז החסימה. מה גם שהם רואים בצדק או שלא בצדק, לא משנה את הקמת הממשלה הנוכחית כתוצאה ישירה של הסירוב של המנהיגה הנבחרת שלהם להתאחד עם מר"צ וחושבים שהאיחוד היה מאפשר גוש חוסם של 60 לממשלת הימין, כך שלמעשה מבחינתם הריצה שלהם כמפלגה אחת היא שגרמה להפסד הגוש שלהם בבחירות.

Harrington

Well-known member
מנהל
מפלגת העבודה לא בנויה מהחומר של עלה ירוק והירוקים שתתמודד פעם אחר פעם עם הראש בקיר ו"תופתע מחדש" בכל פעם שלא עוברת את אחוז החסימה. בהחלט עדיף עבורם להתפרק ולתרום את החלקים למפלגה אחרת הקרובה אידיאולוגית מאשר סתם לשרוף קולות בידיעה שלא יעברו את אחוז החסימה. מה גם שהם רואים בצדק או שלא בצדק, לא משנה את הקמת הממשלה הנוכחית כתוצאה ישירה של הסירוב של המנהיגה הנבחרת שלהם להתאחד עם מר"צ וחושבים שהאיחוד היה מאפשר גוש חוסם של 60 לממשלת הימין, כך שלמעשה מבחינתם הריצה שלהם כמפלגה אחת היא שגרמה להפסד הגוש שלהם בבחירות.
לא מסכים איתך מהטעם הפשוט שלא הכל זה כוח. למפלגת העבודה יש, גם היום, תפקיד חשוב בפוליטיקה הישראלית. אז היא נמצאת בתקופת שפל. שוין. קורה לכולם מעת לעת. הדבר הנכון הוא למצוא את הדרך לצאת משם חזרה לגדולתה והשפעתה. אגב לטעמי היא במידה רבה עשתה זאת בפריימריז לרשימתה, זולת העובדה שהמועמדים לא היו אטרקטיביים. אבל כיו"ר נתקעה למפלגה אחת שחלקים גדולים בציבור רואים כבלתי נסבלת עם אג'נדה שמאוסה על רבים.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא מסכים איתך מהטעם הפשוט שלא הכל זה כוח. למפלגת העבודה יש, גם היום, תפקיד חשוב בפוליטיקה הישראלית. אז היא נמצאת בתקופת שפל. שוין. קורה לכולם מעת לעת. הדבר הנכון הוא למצוא את הדרך לצאת משם חזרה לגדולתה והשפעתה. אגב לטעמי היא במידה רבה עשתה זאת בפריימריז לרשימתה, זולת העובדה שהמועמדים לא היו אטרקטיביים. אבל כיו"ר נתקעה למפלגה אחת שחלקים גדולים בציבור רואים כבלתי נסבלת עם אג'נדה שמאוסה על רבים.
מאז חתימת אהוד ברק על מתווה קלינטון ב-2001 לא רואה הבדל בין העבודה למר"צ זולת חלוקה למגזרים כמו בין ש"ס ליהדות התורה.

Harrington

Well-known member
מנהל
מאז חתימת אהוד ברק על מתווה קלינטון ב-2001 לא רואה הבדל בין העבודה למר"צ זולת חלוקה למגזרים כמו בין ש"ס ליהדות התורה.
זאת בדיוק הבעיה :). מפלגת העבודה שינתה כיוון. התחילה לעסוק בנושאים (ומתוך כיוון) שאין לו אלקטורט. שהציבור לא מרוצה ממנו. מתוך כך, הלך ונעלם. בדיוק לשם כך כתבתי כמדומני כבר למעלה, כל שעליו לעשות זה לחזור ולהיות מפלגת העבודה כפי שהייתה פעם. כמובן שאני לא נביא ולמיטב ידיעתי גם לא בן נביא, כך שאני לא יודע לומר בוודאות שזה יעבוד. אך לטעמי זאת מפלגה שבהחלט יש לה מקום בכנסת ישראל (בניגוד למועמד לראשותה כרגע) ואני סבור שאני לא היחיד שחושב כך.

אגב, אני גם חושב שמרצ היא מפלגה ראויה. הבעיה שגם היא הלכה והקצינה יותר מדי והפכה למשהו שלא הייתה במקור. אולי אתה צודק ובכל מקרה הן דומות מכדי לעבור שתיהן בתקופה הזאת. אבל לכתחילה עובדתית היה להן והעם כבר אז היה יותר ימני משמאלני.

מיפלגת העבודה שנת 2,024 היא שלד בורסאי.היא מיפלגת מדף ריקה.
קיבלתי SMS מיאיר גולן שקורא לי להצטרף למיפלגת העבודה.אני שוקל בחיוב.מדוע? ##
אני רוצה להשפיע.אני רוצה לפעול איפה שאני יכול.מיפלגת העבודה היא פחות או יותר
המקום האחרון שבו לציבור הכללי,העמך,יש אפשרות להביע דיעות חופשיות ולהשפיע.
כל השאר-יאיר לפיד,בני גנץ,סער,ש"ס וכו'. הם בעלי חברה פוליטית שמחלקת מניות, ולא מיפלגה אמיתית.##

לדעתי הצנועה,מיפלגת העבודה צריכה להיפטר מהפריקים המוזרים של מירב מיכאלי,נעמה לזימי וקריב.
להיות "מיפלגת בוטיק" שתתרכז בשתי היסודות של השמאל הנכון-יוקר המיחיה ומצוקת דיור.
והייתי מוסיף גם את ריסון הבג"ץ.עזבו אותכם מרבין,אוסלו והפלסטינים.רק דיור וטיפול ביוקר המיחיה.##
המודל שלי הוא סתיו שפיר,איציק שמולי ומשה כחלון.
מסתבר שלא קראת בעיון את הפוסט שלי

אין כבר דמוקרטיה במפלגות - המנהיג מחליט הכל.

אביב 2019

Well-known member
המשך-הייתי מוסיף גם את ריסון הבג"ץ.
אם מיפלגת העבודה 2024,תהיה כמו פעם מיפלגה מרכזית של בניה ועשייה,
היא תבין שריסון שופטי הבג"ץ שסטה שמאלה הוא חשוב וגם יוסיף לה לפחות שני מנדטים.##

מה רע במשה כחלון ? התחיל בעשרה מנדטים כידוע.דיור,דיור,דיור.

סתוונית333

Well-known member
היא תבין שריסון שופטי הבג"ץ שסטה שמאלה הוא חשוב וגם יוסיף לה לפחות שני מנדטים.##

1.משה כחלון סיים כמו כל הפראיירים הכושלים שליקקו לנתניהו וגם את בעיית הדיור הוא לא הצליח / רצה לפתור.
2.הבג"ץ נחוץ למדינה עכשיו יותר מפעם ויאיר גולן יהיה האחרון שיתמוך ברעיון המוזר שלך.

הדעות שלך הן ימניות ואינן מתאימות למפלגת העבודה.

כיון שאתה לא מוצא "בית" חדש

בגלל ביבי אולי תשקול מחשבה אחרת.

למעלה