קיגל מאטריות
ב``ה חומרים: 1 כף מלח; 100 גר` מרגרינה; 3 כפות שמן; 3 כפות מלאות סוכר (להשחמה); 3 ביצים; 3 כפות קמח תופח; 1 כפית מלח (או לפי הטעם); 2 כפות סוכר; מעט מרגרינה לשימון התבנית. אופן ההכנה: מבשלים את האיטריות במי מלח רותחים, עד לריכוך (לא יותר מדי). מסננים ושוטפים במים קרים. מעבירים לקערה. מחממים במחבת את המרגרינה, השמן והסוכר ומטגנים בבחישה עד שהסוכר משחים. יוצקים את הסוכר על האיטריות ומערבבים היטב. טורפים את הביצים ומוסיפים לאיטריות, מערבבים ומוסיפים את הקמח, הפלפל השחור, המלח ושתי כפות הסוכר, מערבבים בעדינות. משמנים את התבנית במרגרינה ומעבירים לתוכה את עיסת האיטריות. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 3 או 4 שעות עד שהפשטידה משחימה. דרך אגב, זה לא מתכון שלי אלא לקוח מאחד אתרי המתכונים באינטרנט!!!!