קידום של פוסט ספאמרי בבלוגיה. פשוט בושה

הוא לא גונב את הטקסט

הוא כותב בפירוש שהוא מציג את הכתבה מעכבר העיר במלואה. הבעיה נעוצה בקידום ולא בבלוגר.

אני לא משטרת האינטרנט

לא כל כך אכפת לי שזה אסור. אכפת לי שזה מקודם על חשבון בלוגים שאשכרה יוצרים לבד את הפוסטים שלהם

פנומן 72

New member
לפחות הסברתי לך למה

אם זה מכניס גולשים - זה מכניס כסף לאתר. כל השאר זניח.

אתה צודק, אבל אתה מצפה מתפוז ליותר מדי.

מתפרסמים כל כך הרבה דברים בכל יום, ואני בטוח שאם אני הייתי אחראי על בחירות העורך גם אני לא הייתי תמיד בוחר את הרשומה הטובה ביותר. כמו כן, אם הם תמיד יבחרו את הרשומה הטובה ביותר, אז אותם 5-6 בלוגרים יזכו בכל הבולים וכל האחרים לא יזכו בכלום. כמו כן, לפעמים השיקולים של תפוז הם פרסומיים. לך תדע, אולי הם קיבלו כסף מאתר "נרשמים" בשביל הקידום ההוא.

אם זה נכון

ויש סיכוי די סביר שזה נכון (תדירות הקידומים מהבלוג הספאמרי המדובר יחסית גדולה) אז אני כן מצפה מתפוז שיוסיפו איזה סימון של "קידום ממומן" כמו שגוגל עושים ל"קישורים ממומנים". בקשר לאיכות רשומות הרי שזה עניין סובייקטיבי לחלוטין וברור שיש גם מניעי רייטינג לגיטימים. למרות זאת, צריכים להיות קווים אדומים כמו פוסטים מועתקים מאתרים אחרים או פוסטים שמכילים רק שורה אחת.

פנומן 72

New member
הייתי אומר לך מה דעתי על כך

אבל הייתי נמחק ואולי אפילו נחסם. אבל לא קשה לנחש מה הייתי אומר על מישהי שמקודמת על כלום ...

מחקני

New member
../images/Emo45.gif

אני לא טרחתי לבדוק את זה, כי לא האמנתי שמקדמים רשומות כאלה (ועוד מאותו בלוג) על בסיס קבוע. יש פה משהו מסריח.

למעלה