קיטורים קיטורים

שָׂרָה

New member
קיטורים קיטורים

אני מרגישה רע רע רע. כל היום בחילות.. לא בחילה שחייבים להקיא על המקום אבל זה מציק כל הזמן. הכל מריח לי רע, כל האוכל והטעמים מגעילים. ואין לי כוח לכלום כלום כלום לא עשיתי ארוחת ערב לבעלי.. ונמאס לי להיות עצלנית על התחת מה קורה לי נהייתי כזאת עצלנית כמו קלוצית!

swann

New member
אוף... שליש ראשון...

מה לעשות? לחכות שזה יעבור. מה שהכי עזר לי לבחילות זה כדורי ג'ינג'ר ללעיסה. בשניות הראשונות זה טעם חזק נורא, אבל ממש ממש עוזר לבחילה. ולאכול ארוחות קטנות ורבות. קרקרים עתירי סודיום. לשתות מים עם קרח... או ארטיק או משהו כזה. תרגישי טוב.

ס ו ל ה

New member
שרה, גם אצלי זה היה בלתי נגמר...

הרגשתי כמו אף אחד ענקי שכל ריח מסריח לו.... ובחילות שלא בהכרח מביאות הקאה אבל פשוט לא נגמרות.... לא הכנתי אפילו חביתה שלושה חודשים.... קניתי המון אוכל מוכן לשני הזאטוטים. אבל זה פשוט הלך ודעך בערך מהשבוע ה-13 תחזיקי מעמד.... גרבידול עזר לי מאד.

סטיוויה

New member
בשעה טובה

ואני מאחלת לך המשך קל וטעים יותר(גם לבעלך). וחוץ מזה,מותר לך להיות עצלנית לפעמים... (-:

tonti

New member
../images/Emo13.gif לא ידעתי!

איזה כיף! מקרלך? אני הייתי שבר כלי בהתחלה. לא זזתי. זכותך.

תרגישי בנוח להיות עצלנית

זה חלק מעיסקת החבילה

עינבלית

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo57.gifתתחדשי על ההריון!

לא ידעתי... את מלכת צמחי המרפא בארה"ב, לא? ג'ינג'ר. במים. ותהני לך מהעצלות. היא חולפת.

debby12

New member
מנהל
רקני לא מכירה אותך

"מלכת צמחי המרפא בארה"ב"? איזה כיף - אשמח ללמוד מנסיונך (גם אני גרה בארה"ב - תמיד כיף ללמוד טיפים חדשים) מאחלת לך שההרגשה תשתפר במהרה - אומרים שעוד לא קם המניא#$@ שיעצור את הזמן...

mise

New member
גם אני רוצה לקטר.

קודם כל, קבלי עידוד, שרה. הכל עובר חביבי. נסי לאכול הכי בריא שאפשר, בלי ג'אנק וכמובן, אם יש אפשרות, שלא את תכיני את האוכל. תבקשי שיכינו לך, משפחה, חברים וישלחו לך מוכנות הביתה. מגיע לך שיפנקו אותך. תנשמי עמוק, זה יכול לעזור. ואני רוצה כבר ללדת!!! (כלומר, לא עכשיו בדיוק, אבל הייתי רוצה שעוד 3 חודשים יהיה עכשיו).

swann

New member
אפשר להזדהות? ../images/Emo24.gif

גמני רוצה להיות אחרי החודשיים הקרובים, שהולכים להיות מטורפים (אך מעניינים. ובכל זאת רוצה להיות אחרי). בתקווה שזה לא יקדים לי את הלידה.

שָׂרָה

New member
תודה על כל העידודים וכל ההזדהויות

אבל אני עדיין מרגישה רעעעעעע אוף! יש משהו שעלי להכין שאולי יעזור לבחילות, מיץ גזר וסלרי וכרוב אבל אין לי כוח להתעסק עם המכונת מיץ..

tonti

New member
את בטוחה שזה עוזר לבחילות?../images/Emo5.gif

רק מלקרוא את זה "גזר, סלרי וכרוב", נהייתה לי בחילה.
הייתי חייבת. מקווה שיעזור לך.

סטיוויה

New member
למיטב ידיעתי אסור להפריז באכילת

סלרי בהריון.לא זוכרת אפילו למה אבל ככה.

שָׂרָה

New member
אפילו לא 2 מקלות סלרי מסכנים?

עכשיו הבחילות שלי התגברו ואני חוטפת בחילה אפילו מלחשוב על מיץ גזר\סלרי וכרוב
אז הלכו לי כל התוכניות למשהו טבעי... פאנאאאן!

שָׂרָה

New member
מצאתי פתרון לבחילות

אני מקווה שזה ימשיך לעזור לי אחת ולתמיד! נכנסתי לחנות והיו לי בחילות כמעט הקאתי. פתאום הרחתי משהו שישר הרגיע לי את הבחילות, ופתאום החוש הריח שלי חזר להיות כמעט נורמלי. עקבתי באפי אחרי מקור הריח הזה, והגעתי למדף חנות שמכרו שם נרות ריחניים, הצלחתי באפי לאתר את הנר המתאים: ריח קינמון. תפסתי אותו והרחתי אותו בטירוף. קניתי את הנר. עכשיו אני והנר לא נפרדים!

למעלה