קיטורים..

קיטורים..

איך זה שאין
:O

הוא לא יוצא לי מהראש :/..תקראו זה חשוב לי..

לא משנה כמה זה עובר לי לכמה זמן הוא חוזר אלי כללל הזמן כמו בומרנג. אנחנו ביחד בצופים, בביה"ס. הבעיה היחידה היא שהוא בי"ב. בעצם זאת לא הבעיה, זה מה שאני רוצה שתהיה הבעיה. אני בנאדם ביישן, ממש. בשנה שעברה דיברנו בקטע של פה ושם, כשהיה הבטחה (לא משנה בדיוק מה זה, משהו של הצופים) שנה שעברה, אז דיברנו קצת והכל. ובמחנה קיץ, שזה בקיץ חח גם קצת.. והשנה, כאילו כלום גורנישט. חוץ מפה ומשם, על הצופים שומדבררר
ואין לי מושג מה בכלל גורם לי לרצות אותו, זה הקטע. תגידו לי מה אני אוהבת בו, או לפי דעתי למה אני כ"כ דלוקה עליו. אני אענה לכם, העיניים, הפשטות הזאת שיש בבנאדם =/ הבנתי מחברה שלי שהוא היה לידה ועוד מישהי באה והוא דיבר עם מישהי בטלפון, אז אותה אחת הגיעה ושאלה אותו עם מי הוא דיבר, היא אמרה שהיא לא הקשיבה יותר, אבל הבנתי מאותה אחת שגם מנסים לשדך לו מישהי. לא יודעת אם זה נכון או לא, הכל דברים ששמעתי, שהם לא יותר מזה, לא אני שמעתי והם מתבססים על מידע מאנשים.. כל הזמן אני מרגישה מבטים בינינו, שוב זה לא אומר שום דבר, זה רק, "נספח" או משהו בסגנון.. אני מרגישה כל פעם שאני רואה או חושבת עליו ממש את הלב, את הפעימות. אני כבר לא יודעת מה לעשות, הדבר היחידי שיכול לעזור הוא לא לראות אותו, וזה יקרה רק בשנה הבאה. ועד אז אני אצטער כ"כ אם אני לא אעשה כלום ולא רק זה אלא גם אעשה אבל לעצמי. מקווה לעזרה מכן בנות.. תודה3>

קפצי למים!

מה יש לך להפסיד? גם אם מנסים לשדך לו מישהי, זה לא מחייב.. עדיף לך להתחרט על משהו שעשית, מאשר על משהו שלא עשית.. תגשי אליו, תשאלי מה נשמע, תציעי לו לשבת על כוס קפה בערב קר עם סיגריה טובה [אל תעשנו זה לא בריא!!!!!!!!1] ומפה לשם תזרמי..

מעולה, סיגריות זה רעל!

לא אמרתי לך להציע לו נישואין. P: אבל אם את רוצה להתחיל יותר בקטנה ממה שהצעתי, אז פשוט תיגשי אליו אל תחשבי או תתכנני יותר מדי מה להגיד, כי זה סתם מלחיץ ומרפימרפי בנזונה, זה לא באמת יצא כמו שרצית.. בספונטניות, תיגשי אליו תשאלי מה קורה אחשליגיבור, ותזרמי משם.. אין טקסטים למקרים כאלה.

באלי להיות חולה ולהישאר בבית עד סוף החיים :/

כנראה שיש לו חברה..פאק אני בוכה ומרגישה את הבטן מתהפכת. באלי למות.

בגלל בחור?

ילדה תתאפסי על עצמך ויפה שעה אחת קודם. יש כל כך הרבה דגים בים, בגלל בחור שאת בקושי מכירה את מרגישה ככה? לא שווה את זה בכלל.

התאפסתי מזמן..

זה היה קטע של הרגע.. עכשיו הרבה יותר טוב :) חברות שלי העלו את המצב רוח מאפס למאה+ חח

Small talk

New member
קיטור פולני

כאילו אם זה היה משתנה לכיוון השני הייתי מקטרת אבל רבאק עם הבית ספר הזה דפק לי הכל. אני עובדת בימי חמישי מ17 עד 12 1 ככה, ועד עכשיו סיימתי בית ספר ב12:55 אז היה לי מלא זמן לנוח לפני העבודה. ועכשיו הולכים להוסיף לנו תיגבורים בימי חמישי עד 17 וחצי וימי שישי. אז דיברתי עם הבוס והוא אמר שאין בעיה שאני אתחיל לעבוד מ18 בימי חמישי. אבל זה אומר שאני הולכת לקום בימי חמישי ב7:20, להיות בבית ספר עד 17:30 ונוח חצי שעה באוטובוס ולרדת בעבודה ולהתחיל לעבוד ישר מבית ספר. לסיים ב1 ככה, לחזור הבייתה להתקלח להתארגן, ולקום למחרת ב7 כדי להגיע לתיגבורים של ימי שישי. וללמוד כי אנחנו בפיגור רציני והמיקוד רק הרס.

כוס 123!@#!@#

קיבלתי קנס, והשוטר היה מגעיל ממש וזה סתם משביז כזה סיום דיי מגעיל ליום שהיה דיי נחמד...

Magic Melody

New member
מוכר..

אני קיבלתי קנס של 1000 שקל - יום לפני היומולדת. הייתי בטלפון, בדיוק אמרתי לחברה שאני מתקשרת אליה מהדיבורית והשוטר עצר אותי. סעמו.

NoWords

New member
אלף שקל על דיבור בפלאפון תו"כ נהיגה? ../images/Emo2.gif

זה פריקינג מלא):

אבא שלי היה ממש חמוד לגביי זהD:

ועודד אותי וכזה "תשמרי את זה ותתלי בחדר
" וכל מיני כאלה.. אבל אתמול זה היה ממש משביזP: ואלף שקל על פלאפון זה מלא;[

Blue mai

New member
מה?!../images/Emo82.gif

אסור לדבר בדיבורית ששמים באוזן בזמן נהיגה?! מה זה החרטבונה הזה?

SuGaRBabe1

New member
עמדתי על כיסא ונפלתי :(

סידרתי את הארון בחדר (הגיע הזמן באמת)... ועמדתי על כיסא כדי להגיע למדפים הגבוהים וזה... קיצר כשבאתי לרדת דפקתי נפילה לפרצוף... והשפיץ של הכיסא נכנס לי ברגל למעלה וזה כלכך כואב :[[ ובשילוב עם מה שהאולסטאר עשו לי לרגליים לפני יומיים אני בכלל הולכת כמו איזה נכה... תגובת אמא - "השתגעת אל תעמדי על הכיסאות האלה יותר!! את תשברי אותם!!" [תודה אמא]

EVE Lights

New member
אני שונאת גשם! ../images/Emo10.gif

ויש לי חצ'קון והגרון שלי עדיין קצת כואב והשפתיים התחתונות מפוצצות מיובש ובההההההההההההה

למעלה