הוא לא יוצא לי מהראש :/..תקראו זה חשוב לי..
לא משנה כמה זה עובר לי לכמה זמן הוא חוזר אלי כללל הזמן כמו בומרנג. אנחנו ביחד בצופים, בביה"ס. הבעיה היחידה היא שהוא בי"ב. בעצם זאת לא הבעיה, זה מה שאני רוצה שתהיה הבעיה. אני בנאדם ביישן, ממש. בשנה שעברה דיברנו בקטע של פה ושם, כשהיה הבטחה (לא משנה בדיוק מה זה, משהו של הצופים) שנה שעברה, אז דיברנו קצת והכל. ובמחנה קיץ, שזה בקיץ חח גם קצת.. והשנה, כאילו כלום גורנישט. חוץ מפה ומשם, על הצופים שומדבררר
ואין לי מושג מה בכלל גורם לי לרצות אותו, זה הקטע. תגידו לי מה אני אוהבת בו, או לפי דעתי למה אני כ"כ דלוקה עליו. אני אענה לכם,
העיניים, הפשטות הזאת שיש בבנאדם =/ הבנתי מחברה שלי שהוא היה לידה ועוד מישהי באה והוא דיבר עם מישהי בטלפון, אז אותה אחת הגיעה ושאלה אותו עם מי הוא דיבר, היא אמרה שהיא לא הקשיבה יותר, אבל הבנתי מאותה אחת שגם מנסים לשדך לו מישהי. לא יודעת אם זה נכון או לא, הכל דברים ששמעתי, שהם לא יותר מזה, לא אני שמעתי והם מתבססים על מידע מאנשים.. כל הזמן אני מרגישה מבטים בינינו, שוב זה לא אומר שום דבר, זה רק, "נספח" או משהו בסגנון.. אני מרגישה כל פעם שאני רואה או חושבת עליו ממש את הלב, את הפעימות. אני כבר לא יודעת מה לעשות, הדבר היחידי שיכול לעזור הוא לא לראות אותו, וזה יקרה רק בשנה הבאה. ועד אז אני אצטער כ"כ אם אני לא אעשה כלום ולא רק זה אלא גם אעשה אבל לעצמי. מקווה לעזרה מכן בנות.. תודה3>