קיטורים..

בדיוק אותם קיטורים,

מילה במילה

mayhaktana

New member
הגשם לא בא לי בטוב..

באמת! תמיד כשאני צריכה ללכת לאנשהו במיוחד לחווה:S יש גשם.. גשם זה טוב כשאתה בבית לא כשאתה בחוץ:(

Mrs big

New member
אפצ'י

אני מתחילה להיות חולה ואני אפילו לא יודעת ממי מהם נדבקתי. אני חושבת שאני אולי מתחילה להגעיל קצת גם את עצמי, אני לא יודעת אם טוב לי כרגע או שאני מעדיפה להיות עיוורת להכל ומנותקת. אני לא בטוחה בכלל בהחלטות שלי. היום אבא לא בא לקחת אותי (שלא תבינו לא נכון, הוא לא מסיע אותי באופן קבוע. אני תמיד נוסעת באוטובוסים. אבל היום הוא יכל להסיע אותי בעקרון, הוא פשוט ויתר על זה בשביל ספונג'ה) והייתי צריכה לנסוע באוטובוס וללכת הרבה וחזרתי כולי רטובה. לא יודעת למה, אבל הייתי נורא פגועה וכועסת כשחזרתי, עכשיו זה סתם נשמע מפונק. בקיצור, נכנסתי הביתה כעוסה, עליתי לחדר והתחלתי לבכות ולחשוב שאני רק רוצה שמישהו ידאג לי ושלמישהו יהיה אכפת ממני. אני מרגישה כאילו זה לא קרה כבר מלא זמן. אני יודעת שיש כרגע מישהו שמת שאני רק אגיד לו שאני רוצה להיות איתו (או שאולי כבר לא? לא יודעת, אני באמת מתקשה להבין אותו לאחרונה) אבל אני מרגישה שגם זה לא כולל שום אכפתיות או דאגה אליי. אולי דאגה לעצמו. ובצדק. גם אני דואגת לעצמי. (לעתים) וגם דברים לימודיים כאלה שלמי יש כח לעשות (לאופיר...). וגם האכילה הבלתי פוסקת שלי שמתחילה קצת להדאיג כי זה מתחיל להיות כבר קצת מגעיל. אני אוכלת כמו חזיר ומתחילה לתפוס צורה של אחד. גם בחד"כ לא ראו אותי כבר חודש...

aYaLoLy

New member
דאמט

הבנאדם אפילו מבשל. הוא עזב מסיבה אצל חבר שלו כדי לעזור לאימא שלו להכין רוטב הוא מנגן, הוא צוחק מהדברים שאני אומרת, אכפת לו ממני ומהדברים שקורים לי והוא מקשיב, והוא לא יפגע בי אף פעם בכוונה ולא ישחק בי והוא ממש מנסה וממש רוצה שזה ילך ואני לא רוצה אותו אני לא רוצה וכולם אומרים לי שאני מפגרת, ושאסור לי לתת לו להתחמק ושאני חייבת ללכת על זה כי לא יכול לקרות לי משהו יותר טוב ואני לא רוצה ואני גם לא רוצה לאבד אותו בתור ידיד והמשפט הכי נכון שאפשר להגיד עלי הוא שאי אפשר לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה. אי אפשר וגם אי אפשר לרצות את אחד החברים הכי טובים שלו ולקוות שהכל יסתדר מעצמו אי אפשר אפשר רק לצחוק עלי שאני כל פעם נכנסת למצבים האלו מילא אם הייתי מניאקית אבל אני לא מילא אם הייתי שרמוטה אבל אני לא אני סתם ילדה קטנה ובמילותיו של יוני שלא מפסיקות להדהד לי בראש- "את לא יודעת מה את רוצה מעצמך ואחרי זה מתפלאת למה אנשים לא יודעים מה הם רוצים ממך. למה הם מסיקים ממך מסקנות שלאו דווקא רצית שהם יסיקו"

../images/Emo71.gif

עד שלא ניפגש עד שאני לא ארגיש אותו מחבק אותי אני לא אאמין שבאמת אנחנו ביחד אני אמשיך לבכות למה כי אני מטומטמת זה למה. אוף.

שהשבוע הזה ייגמר כבר |:

ועד שחשבתי שאני מצליחה לעמוד על הרגליים הכל מתרסק. נשבר לייייי

זה נגמר ואני אמ נזרקתי?

אלוהים וזה אותו סנריו של לפני שנתיים בערך, באותו תירוץ או סיבה איך שלא תקראו לזה אחרי אותה תקופת זמן ואין לי הסבר לזה ולמה זה תמיד קורה לי? והסופ"ש האחרון היה הכי טוב בעולם ופתאום ככה השבוע הזה היה זוועתי וזאת לא דרך לפתוח בה שנה וכמה שחשבתי שכבר התגברתי על כל השטויות האלה, הכל חוזר, וכואב לי. וכוסאמק אנחנו טובים ביחד והוא סתם בורח והוא אפילו יודע אני רוצה אותו וזה לא מוסיף שהוא ממשיך להגיד לי את כל הדברים האלה שהוא אומר ומחמיא, כאילו מה. "כשנכנסת לי לחיים, מה רצית אם לא אותי?"

N o o s h y

New member
הפלאפון שלי נדפק, והייתי היום באורנג'

והם אמרו לי שהמכשיר יוחזר אליי רק ביום ראשון וזובי שאני אהיה בלי פלאפון כל הסופ"ש והתחלתי לצעוק שם שאני חיילת ואין מי שיביא לי את הפלאפון ביום ראשון (שקר ראשון) ושאני סוגרת שבועיים (שקר שני) ולא היה להם אכפת. זה עשה לי בכי של עצבים ומאז אני עצבנית כל הזמן. מתה שיגיע כבר יום ראשון כדי לראות מה אני עושה ונראה לי שיותר כיף לי בצבא מאשר בבית. אני לא מצליחה להעלות סרטים לMP4 וזה אחד הדברים המעצבניייייייים. אני במתח כדי לראות אם הסמלת תגיב לי על מה שכתבתי לה ונראה לי שזה לא יקרה אז אני מרגישה כמו חניכה מטופשת ומתלהבת. ובנוסף לכל, אני מרגישה סטוקרית ברמוווווווווות.

RainbowL

New member
אני לא יודעת מה עובר עליי

וברגעים כאלה זה הכי לבד שיש, ואפילו האמונה שיש מישהו שאוהב אותי לא מחלישה את הלבד. זכרונות הורגים...

RainbowL

New member
אה כן, גילוי

מכיתה ו' אני מתלוננת על כאבי גב ורגליים. לפני חודש הרופא גילה שהעמוד שדרה שלי הולך בצורה הזו- ( והוא נורא עקום. כשהלכתי לעשות מדרסים גם גילו שיש לי רגל אחת קצרה יותר מהשנייה, בסנטימטר וחצי! מה קורה לרופאים האלה. קרה לי אותו דבר עם משקפיים. פאקינג גוד העמוד שדרה שלי היה ישר עכשיו אם היו מגלים את זה בזמן... זה הכי מרגיז בארץ.

../images/Emo7.gif

גשם. איכ. שילך כבר :( והוא יצא שבת. ואין טעם להפגש-כי אני חולה... ורבתי עם חברה.. איף. שונאת כשלא טוב לי בסופש. מחר בטוח אלך עם חברה מהצבא לביתקפה/מסעדה.

LimiMimi

New member
היום הייתה אזכרה לאבא

איזה גוש יושב לי בגרון, אין לכן מושג.. היה כלכך בסדר ופתאום נפל עלי. התאכזבתי מיותר מידי אנשים. היה יום דוחה.. כבד.. אני כלכך מותשת.

למעלה