קיטור - ארוך מאד

קיטור - ארוך מאד

אני קוראת ותיקה בפורומים ורק עכשיו הצטרפתי לפורום החדש והנחמד הזה, אבל אני חייבת לחלוק עם מישהו את מה שעובר עלי/עלינו בימים האחרונים. ארוך – למי שיחזיק מעמד היינו בפקניק עם עוד כמה זוגות מהשגרירות, ואחד האבות שהוא לדעתי סתום בלחץ לא יכול היה להתאפק ושיחק עם איזו אומגה שהיתה שם למרות שכולם ביקשו ממנו לא לשחק בה כי זה מסוכן, מפה לשם הוא העיף על האומגה את הבן שלו והבן שלו עף על הבת שלי, אור בת 3, והיא נפלה בעצמה רבה מגובה מטר וחצי. היא כמובן מיד התחילה לבכות שכואב לה, ובאמת היד שלה נראתה מוזר, למרות שבהתחלה היא יכלה לעשות את כל התנועות. הגענו הביתה אחרי כשעה, האוטו שלנו היה מקולקל והיינו צריכים הסעה ממישהו אחר, הצעתי לה אמבטיה, בעיקר כדי שאני אצליח לראות את היד ולחרדתי היד היתה נפוחה, כחולה ובפוזיציה של שבר. והילדה עצמה מתלוננת על כאבים, רק ביד הזו (היא ציינה במיוחד ששום דבר לא כואב, רק היד) בוכה, ורוצה רק לישון, מה שמיד החשיד אותי בזעזוע מוח. נסענו למרפאה מקומית (אנחנו גרים במוסקבה) תוך כדי צרחות שלה ושל אחיה הקטן שלא היה עם מי להשאיר אותו, בעיקר כי הוא יונק הנקה מלאה. הרופאה חשדה בשבר ושלחה אותנו לבית חולים אחר לצילומים, מסתבר שיש שלושה!! שברים. חזרנו למרפאה והרופאה גיבסה זמנית, אבל הצילומים לא היו מספיקים, אז למחרת היינו צריכים לעשות עוד צילומים. בסופו של דבר הרופאה אמרה שצריכים אורטופד מומחה לילדים, הרופא של משרד החוץ הסכים לשלוח אותה לארץ, אבל עם הורה מלווה יחיד, ואני עם תינוק בן חודשיים, לא אוכל לטפל בה כראוי לבדי. כך שהיום רועי ואור נסעו לכמה ימים לארץ, השאירו אותנו במוסקבה. זו פעם ראשונה שאני לא איתה לכל כך הרבה זמן, ועוד שהיא הולכת לעבור דברים לא קלים לה. זה לא שאני לא סומכת על רועי, אבל אני דואגת לה וכבר מתגעגעת נורא. ועצוב לי. לפעמים אני מרגישה שהמחיר של לחיות בחו"ל קצת כבד לי מדי, כי אם היינו בארץ הפרידה לא היתה קשה כל כך. זעזוע מוח כנראה שאין. היא עצמה כל הזמן משחזרת את הארוע על כל שלביו. היא מתוקה להפליא ורק הלב שלי נשבר לראות אותה לא מצליחה לעשות דברים טריויאליים. תודה לכל מי שהגיע עד הלום, הייתי צריכה להוציא את כל הסיפור החוצה. דפנה

אוי יו יוייי

שתחזור מהר בריאה והכי חשוב שלמה!!! ובפעם הבאה לתת לסתום את האומגה לראש(סתם-אבל לגעור בו)

mili999

New member
החלמה מהירה לאור../images/Emo24.gif

זה נשמע ממש מפחיד! אני בטוחה שבארץ יטפלו בה טוב. תחזיקי מעמד!

shirka

New member
../images/Emo10.gif אוי ../images/Emo10.gif

ממש כואב הלב על אור
! כל-כך מרגיז שזה אפילו לא "באשמתה". היתה נותנת בראש לדביל ההוא עם האומגה שלו
מעצבן! תחזיקי מעמד עם הקטנצ'יק, אני בטוחה שבעלך יסתדר וידאג שאור תקבל את הטיפול הכי טוב! אנחנו גם פה לתמיכה, תרגישי חופשי לקטר ולשתף, זה בדיוק המקום. שולחת לך הרבה
ים וכוחות.

אוי, איזה אבא מטומטם!

אנשים כאלו יכולים להוציא אותי מדעתי. מסכנה! נשמע נורא קשה להשאר לבד ולהפרד מהבת שלך כשהיא במצב כזה. אני בטוחה שבחרתם באופציה הטובה ביותר, מבחינה בריאותית, ובמהרה אור תחזור אלייך בריאה ושלמה! אני מאוד יכולה להבין את הקשיים שאת חשה בגידול ילדים במקום כמו רוסיה. בן זוגי מרוסיה ומה שאני שומעת ממנו על מערכת הבריאות הרוסית...

חגית99

New member
שולחת לכם../images/Emo24.gif גדול והחלמה מהירה

לאור. מקווה שתחזיקו מעמד את שם ואור ורועי כאן. שאור לא תסבול כאבים מיותרים. חזק ואמץ. חגית

אוי, כמה כואב וכמה קשה לבד..

הרבה בריאות (נפשית ופיסית) ואורך רוח, מקווים שאור ורועי יחזרו אלייך במהרה בריאים ושלמים.

dafdaf

New member
../images/Emo4.gif אוי אוי אוי ../images/Emo14.gif../images/Emo24.gif

החלמה מהירה לאור
ושיחזרו אליכם במהרה...

טאש

New member
../images/Emo14.gifבאמת. ../images/Emo24.gifחזק

החלמה מהירה לאור, ושתחזור אליך מהר.

galala

New member
חלמה מהירה

תחזיקי מעמד ושזו תישאר רק עוד חוויה מהשליחות

כואב הלב לקרוא../images/Emo14.gif../images/Emo10.gif

מסכנונת קטנה.... ואיזה חבר אדיוט- בא לי לחנוק אותו! וגם את- שדואגת ומתגעגעת.... אויש... שיעבור מהר.

קט קט

New member
אוי ואבוי!

אויזה מסכנה ומתוקה אור (וגם האם כמובן...). מקווה שיעבור מהר מהר. קט

nush1

New member
אידיוטטטטטטט ../images/Emo46.gif

ממש מכעיס אותי הדברים האלה! אני בטוחה שאור תקבל טיפול טוב וצ'יק צ'ק תחזור אלייך עם סיפורים וחוויות כשאני הייתי ילדה חלמתי שיעשו לי גבס וככה כמעט כל הילדים (הגשמתי את זה בגיל 27 בהריון בחודש חמישי אבל לא חשוב) מה שאני מנסה לומר זה שתודה לאל שזה נגמר רק ביד ולא חס וחלילה משהו יותר גרוע! ואני מאד מאד מאד מקווה שהאדיוט חטף על הראש ושזה דגדג לו קצת את המצפון קבלי
ענק!

דלית 3

New member
איזה אדיוט - הלב נקרע רק מהמחשבה על

מה שעובר עליה ועל החוסר האונים שלך מול ההחלטה השרירותית משרד החוץ. אני מניחה שההחלטה היא בגלל שכאן הטיפול יהיה יותר טוב. אני מקווה שהיא תטופל כיאות ותחזור מהר לאמא שתפנק אותה המון. החלמה מהירה

אויייי דפנה יקרה

ממש נורא! איזה אדם חסר אחריות! ממש ליתבוע אותו! אני בטוחה שאבא יתפל בה נהדר,והכל יעבור בשלום ומהר. מאחלת החלמה מהירה...וחיבוק גדול...... ממש בעסה שיש מבוגרים כל כך לא אחראים...

מה מה מיה ,איזה סיפור !!!

ממש חוסר אחריות של האבא ההוא....איזו רשלנות ! מאחלת לבתך אור החלמה מהירה מכל ה
(רק כואב לי מלקרוא את ההודעה שלך). אם הם יצטרכו עזרה כלשהי בשהות בארץ (או שיש לכם פה משפחה שתעזור?) - אני מאיזור המרכז ואשמח לעזור ככל יכולתי
. תרגישו טוב ומקווה שההודעה הבאה שלך תהיה בנסיבות שמחות יותר
.
מ
.....יהיה בסיידר

עמית@

New member
אוי ואבוי ../images/Emo2.gif

ממש ממש מכעיס וחסר אחריות!! קשה לשמוע שדווקא עכשיו אתן נפרדות
אני מקווה שתתאחדו בקרוב ושהיא תחלים מהר

גאיה100

New member
באמת סתום בלחץ