קיטור - ארוך מאד

26יפעת

New member
נשבר לי הלב

ואני בדר"כ לא מהריגשיות... שתבריא כמה שיותר מהר הפשושה ותחזור הביתה לאמא! קבלי חיבוק גדול מאיתנו.

yaelli10

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifאיזה נורא

קודם כל איזה סיפור מזעזע ממש נורא. את חייבת להתעודד ולהיות חזקה בשביל ירדן. אני לא מבינה למה אור טסה לארץ, אין במוסקווה מומחה אורטופד? או שאתם לא סומכים על הרפואה המקומית? אל תדאגי, הכל יסתדר בסופו של דבר.

טוטי30

New member
שיעבור מהר ושתרגיש טוב../images/Emo14.gif../images/Emo24.gif

דפנה יקרה, קודם כל איחולי החלמה סופר-מהירה לאור, אני בטוחה שאבא שלה דואג לה להכל. ממש שובר את הלב מה שאתם צריכים לעבור עכשיו בגלל אדיוט חסר אחריות אחד. אני אפילו לא רוצה לתאר בכתב מה הייתי עושה לו, אם הייתי תופסת אותו. מקווה שתעברי את כל הקשיים הפיזיים והנפשיים בהיעדרם של רועי ואור, ותזכרי את ירדן שצריך אותך גם. מקווה שתמצאי בו את הכוח לעבור את הימים האלה. ובמאמר מוסגר: לגבי המחיר שאנחנו משלמים כשאנחנו חיים רחוק מהמשפחה, את צודקת במיליון אחוז. המון פעמים זה מחיר שאינו משתלם. אבל כרגע זה החיים שבחרנו לעצמנו, לטוב ולרע. מקווה שאת מצליחה למצוא נחמה בדברים הטובים שם. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
שולחת לאור
של בריאות וכוח

עדכון ותודה

חזרתי עכשיו מארוחת ערב עם חברים שדואגים שלא אהיה בודדה. קראתי את כל התגובות והתמיכה ואני יושבת ובוכה. תודה לכולכם על התמיכה. כמה הסברים – האבא הזה עדיין סתום בלחץ, וכמו שאמרה חברה – הוא לא למד כלום במשך 40 שנה, אז שילמד משהו עכשיו ברגע? ולגבי הרפואה ברוסיה – יש שתי בעיות עיקריות – 1. לא סומכים על איכות הרפואה, כי יכול להיות שיש כאן רופאים טובים, אבל אנחנו לא יודעים איך להגיע אליהם, ו-2. יש לו מגבלה רצינית של השפה, ואין כמעט רופאים מומחים דוברי אנגלית. משרד החוץ מעדיף להטיס אתנו לארץ עם בעיות רפואיות מאשר לקחת סיכון שיקרה חלילה משהו לא תקין. כי בארץ אנחנו מבוטחים ע"י קופות החולים הרגילות, והעלות של משרד החוץ זה רק ההטסה לארץ. ועדכון – האורטופד במיון בשערי צדק בירושלים אמר שנראה לו שכרגע אין מה לעשות ולחכות לחוות דעת של מרפאת אורטופדיה ילדים ביום ראשון. הוא רק וידא שאור יכולה להזיז את כל האצבעות ושלח אותם הביתה. לפי דיווחים של אבא שלה, אור כל הזמן שאלה אותו אם הוא יודע מה צריך לעשות, ושהיא רוצה להתקשר לאמא ולהגיד לה מה צריך לעשות. הם התקשרו אלי ואור שאלה אותי אם אני יודעת מה צריך לעשות, ומיד הסבירה לי שצריך לקחת מטוס גדול ולטוס למוסקבה. היא פשוט מדהימה הבת שלי. הם יהיו בארץ עד יום שלישי ואני מתגעגעת בטירוף. לפחות יש מישהו אחד שמרוויח מזה – ירדן לא צריך לחכות כמעט אף פעם שאני אענה לצרכים שלו, פתאום יש לו פריוולגיה של יליד יחיד לזמן מוגבל. לפחות הוא מרוויח מזה. תודה על כל התמיכה ואני אמשיך לעדכן. דפנה

כמיסה

New member
דפנה את פשוט נהדרת../images/Emo70.gif

רק עכשיו קראתי את השרשור הזה ואני רוצה להגיד לך שאת ג-ד-ו-ל-ה מכזה סיפור
לראות את חצי הכוס המלאה-כל הכבוד
אני מחזקת את ידך ומאחלת החלמה מהירה ל
הקטנה שלך ובאשר לאבא ההוא
אולי עדיף שאני לא אגיב

אור100

New member
מרגיז ומיותר../images/Emo123.gif

איזה חוסר אחריות. תחזיקי מעמד, ומקווה שאור תרגיש טוב ותחזור אליך מהר

טלאפ

New member
מסכנונת הילדה שלך

זה כל כך מעצבן חוסר האחריות שיש לאנשים לפעמים. חבל לי שלא יכלת להצטרף לילדה ולאביה בנסיעה לארץ גם אם זה על חשבונכם אבל הילדה נשמעת נבונה ומבינה מקווה שהכל יסתדר ומהר.

מתרגשת

New member
אוי דפנה איזה סיפור ../images/Emo24.gif

כואב ב
לקרוא אותו
אני מקווה שהכל יסתדר ושאור תחלים מהר. והמטומטם הזה.... אני מקווה שיש לו ייסורי מצפון עכשיו... אוה... אני הייתי הורגת אותו

תמרה*

New member
קראתי רק אחרי העדכון

ושמחתי לשמוע. אני מחזקת אותך ושולחת חיבוק

osnatyD

New member
אווי דפנה כל כך עצוב לי

ת'אמת שאני כבר עכשיו לא מבינה איך אני אחזור לעבודה. אני כל כך מזדהה איתך פשוט אין לי מה לומר. אני רק מקווה שתחזור מהר ובריאה. ולסתום הזה תני סטירה מצלצלת ממני גם, טוב? אסנת

החלמה מהירה לאור ../images/Emo24.gif

חבל שלפעמים הורים מתנהגים בחוסר אחריות שכזאת. מאחלת לכם שאור תבריא במהרה ותהיה חזרה איתך. תחזיקי מעמד

Vicky H

New member
אוי ואבוי, איזה סיפור!

ממש כואב הלב, מקווה שאור תבראי כמה שיותר מהר! ותחזרו להיות שוב משפחת מאוחדת כמה שיותר מהר...

למעלה