קיטור קיטור קיטור

מיטללל

New member
קיטור קיטור קיטור

מה שלומכם ? אני עייפה מלאן.. מה אתכם? בוא נעשה תחרות.... שכל אחד יספר למה הוא מסכן. והמנצח יזכה בנדאה מעכשיוווווווווווווו

Zoharrr

New member
אני זוכה בקלות:

1.אני מאוהבת בבחור שיש לו חברה. 2.אני אתאיסטית באולפנה. 3.אני לומדת כל יום מ 8 עד 5 ורבע. 4.יש לי בגרות במתמטיקה שאני לא יודעת אליה כלום 4.אני גרה 98263861 ק"מ מכל החברים שלי. 5.הפעם אחרונה שראיתי את החברה הכי טובה שלי היתה לפני חודש וחצי. 6.אני גרה במושב שנמצא בחור. 7.אני מתחת לגיל 18 ויצא מכך: א.לא יכולה להיכנס לפאבים ומועדנים. ב.עדיין לא בת 17 אז אין רישיון. 8.אני פרה. 9.הציונים שלי נוראיים. 10.יש לי 38 יחידות בגרות. 11.אני פסימית. 12.אני דיכאונית. have a fucking nice day.

Zoharrr

New member
אז ככה:

.אני מאוהבת בבחור שיש לו חברה - אם הייתי קצת יותר מגניבה הייתי אומר:"מנסה להשיג אותו",אבל אני דווקא דוחפת אותו ללנסות להישאר איתה עוד קצת זמן ואז להלחיט מה הוא רוצה. 2.אני אתאיסטית באולפנה - אמרתי למנהלת שאני לא מאמינה בקב"ה יימח שמו. 3.אני לומדת כל יום מ 8 עד 5 ורבע - לומדת? 4.יש לי בגרות במתמטיקה שאני לא יודעת אליה כלום - לומדת 4.אני גרה 98263861 ק"מ מכל החברים שלי - נוסעת אליהם בחופשים והם נו יש להם אוטו חעחע 5.הפעם אחרונה שראיתי את החברה הכי טובה שלי היתה לפני חודש וחצי- קובעת איתה לחנוכה. 6.אני גרה במושב שנמצא בחור - בינתיים סובלת,גיל 18 דירה בת"א:) 7.אני מתחת לגיל 18 ויצא מכך: א.לא יכולה להיכנס לפאבים ומועדנים - פרוטקציות. ב.עדיין לא בת 17 אז אין רישיון - כלום. 8.אני פרה - דיאטה שלא מצליחה לי כי אני מכורה לשוקולד. 9.הציונים שלי נוראיים - לומדת עוד. 10.יש לי 38 יחידות בגרות - חיה עם זה. 11.אני פסימית - גם עם זה אני חיה. 12.אני דיכאונית - וגם עם זה.

mey231

New member
עזרה ממשהו שמבין...

יש לי(בת 23) חבר (בן 26) כבר שנתיים ו... והוא מקסים ומפרגן ואוהב ותומך ומתייחס אליי כמו אל מלכה... אבל.......... התקשורת ביננו לא טובה, ואני באה ממשפחה של שנונים והוא לא כזה. אני מאוד אוהבת אותו אבל כשאני איתו אני לפעמים משתעממת... הוא רצה להציע לי נשואים כשמלאו לנו שנתיים ואני עדיין לא בטוחה... מה שאני יודעת שהוא בן אדם מקסים ושאני אוהבת אותו והמשפחה שלי אוהבת אותו אבל אני פשוט לא יודעת אם זה ימשיך להפריע לי ואני אף פעם לא אהיה מאה אחוז בטוחה... עכשיו אנחנו בהפסקה.. והוא כל הזמן בוכה... וגם אני... אני מתגעגעת אבל אני יודעת שאהבה זה לא תמיד הכל... אני יודעת שרק אני יכולה בסוף למצוא את התשובה אבל אני ממש מתוסכלת... מה לעשות?

את אוהבת או מאוהבת?

את מרגישה מוכנה בכלל להכנס לתבנית המחייבת הזו של משפחה ונישואין? ניסיתם לברר למה התקשורת בינכם לקויה? מה חסר או מה נמצא יותר מדי? כשאמרת שהוא משעממם אותך למה התכוונת? צפוי מדי לא שנון מספיק? יש מצב שמתנשאים מעליו במשפחה שלך ואולי גם את באיזשהו מקום? יש מצב שאת רואה אותו כ: מקסים מושלם מתארים למצבי רוח שלך יודע מה להגיד או\ ו מה לעשות נורא נוח לך איתו ..אבל... ?

הממ...

אם הבאת אותו למצב שהוא בוכה לך בטלפון... אז.. נראה לי שאת משתעממת מזה שהוא כל כך מאוהב בך.. עד כדי כך שהוא מיילל לך בטלפון.. קיצר הבנתי שאת גם לא משתעממת משיגרה מהר.. ונישואין מפחידים אותך..כי זה אומר שיגרה.. הממ לא יודע מה להגיד לך.. על סמך כמה שורות שרשמת לנו פה את מצפה שאני יגיד לך אם להיפרד ממנו או לא....? קיצר זה שאת מתוסכלת זה לא טוב.. זה אני יכול להגיד לך.. לפי דעתי.. תני לו לראות את ההודעה שרשמת ותראי איך הוא יגיב.. ודברי איתו על זה.. זה הפתרון הטוב ביותר..

מאמי תרשי לי להגיד לך משהו

אהבה זה הכל לא צריך יותר מזה בחיים ואני חושב שאת לא כל כך אוהבת אותו כמו שאת אומרת פשוט אני הייתי מהצד השני אז תחשבי טוב טוב אם להישאר איתו כי את סתם פוגעת בו אין דבר כזה הפסקה בקשר זה פשוט לעדן את הפרידה אז תחשבי על מה שאמרתי לך

mey231

New member
לפי מה אתה חושב שאני לא אוהבת

אותו מספיק? ולתגובות האחרות... אני כן מרגישה בשלה לנישואין באופן כללי, הוא משעמם אותי בגלל שאין שיחה שמתפתחת, הוא לא שנון ואין עליות וירידות בשיחה והכל מונוטוני, במשפחה שלי לא מתנשאים מעליולהפך, מאוד אוהבים אותו הוא תמיד עוזר ומבשל והכל... חשבתי עכשיו אולי נחזור על אש קטנה ואז אני אראה יותר מה אני מרגישה... במקום שהוא יגור אצלי נגור חזרה בבית ההורים ונהיה חברים...

אני יגיד לך למה את לא אוהבת אותו

מאמי כשמישהו אוהב מישהו אחר הוא רוצה להיות איתו בכל שעה ובכל מקום הפסקות יש במשחקי כדורגל לא באהבה כנראה את רגילה אליו ונוח לך איתו אבל האהבה חלפה ככה אני חושב

mey231

New member
אם זה באמת ככה...

אז למה אני בוכה כל כך הרבה ולמה כואב לי?

כי היה לך מי שידאג לך ונוח

אני הייתי במצב הזה סליחה אבל אהבה אני לא יכול לקרוא לזה הרגל אם תרצי הידיעה שאין לך מישהו לחבק כרגע ולנשק אבל אהבה לא היתה יש משפט שאומר כי עזה כמוות אהבה אין דבר יותר חזק מאהבה ואם היתה אהבה הייתם ביחד היום והיית מאושרת

Cobe Anan

New member
זה באמת כזה מפריע שהוא לא שנון?

או שזה לא "לא שנון", אלא יותר בכיוון של "בולדוג"- מקסים אבל נעל? ובכל מקרה, זה פרט יחסית שולי, שאהבה אמיתית אמורה להשכיח.. זה בערך כמו שיפריע לו אם יש לך תחת גדול, או צלוליטיס.. אם הוא טוב ומקסים, ואת אוהבת אותו, אז את צריכה להיות איתו. בעצם לא. בעצם, מגיע לו להיות עם מישהי שתעריך את כל התכונות החיוביות שציינת שיש לו, ולא תסתכל על פרט אחד שלא עונה לפנטזיה שלה. את רוצה מר מושלם? לכי לישון, אולי בחלומות שלך קיים מישהו כזה. במציאות שלנו זה לא ככה. אז תגידי תודה שמישהו מקסים ואוהב נפל לך לידיים, במקום להתלונן על זה שהוא לא שנון. אגב, פרט טריוויה על שנינות: ילדים שנונים חוטפים יותר מכות בבית הספר. דוגרי, על מה שאת עושה לו- מגיע לך מכות! זהו.

למעלה