קיטור קיטור קיטור

../images/Emo9.gif

אז ככה:

ואעשה את זה ברשימה כמו זוהר
אני עובדת שלושה בקרים בשבוע בבית ספר
לומדת שלושה ימים בשבוע.
קמה כל יום בסביבות 6 7...מוקדם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מנגנת כ ל ע ר ב בהצגה. חוזרת הבייתה מאוחר והלכת לישון מאוחר
בקושי ישנה על הכסף שמגיע לי על כל העבודות האלה אני יכולה להמשיך לחלום בשלושה חודשים הקרובים, בנתיים אני במינוס מעצבן ומיותר.
אני פוגשת רק גברים שרוצים לשכב איתי
אני חולת חום ואהבה ואין לי טיפה מזה
אין כזה דבר זמן פנוי, אחרי עבודה או לימודים אני חייבת להתאמן בנגינה כמה שעות טובות כל יום, וכשאני לא מתאמנת רגשות האשמה והכעס על עצמי אוכלים אותי.
עליתי 6 קילו מאז הקיץ ואני לא מבינה למה זה מגיע לי!(אני לא ענקית, הייתי בתת משקל אבל עדיין -מטריד!!!!!!!) מנסה למצא זמן ואנרגיה לחדר כושר וכבר שבוע לא מוצאת.
מרוב עייפות וחוסר זמן, אני עייפה עצבנית על סף בכי כל היום צורחת על כולם. לא יוצאת מהבית מרוב שאין זמן ועד שמגיע יום שישי אני נרדמת באיזה שמונה. טוב, לא יודעת מאיפה להמשיך בכלל... השבוע התחלתי בשביתה, אז היו לי קצת חיים... בקיצור- אין לי חיים. ניצחתי?

הייתי מוותרת על ההפסד הזה

הייתי מעדיפה לנצח אותך.
אין דבר שאני יכולה לומר שישמע מספיק טוב. אני מקווה שיש לך אנשים טובים סביבך

Black Star

New member
אני גם רוצה...

למרות שהרבה זמן לא כתבתי כאן כמו שצריך. יש לי רגשות כלפי בחור, גם לו יש כלפיי, אבל אנחנו גרים במרחק ענקי אחד מהשני, והוא חושב שאין מצב לפתח קשר רציני במרחק כזה. אז אני החלטתי שאני לא מסוגלת להיות רק ידידה שלו והודעתי לו (עכשיו) שאנחנו מנתקים כל קשר שהוא. אני פשוט לא מסוגלת לחשוב על שום פתרון לסיטואציה הזו שלא יביא אותי לסבל כמו שעובר עליי עכשיו... יש לי עוד כמה דברים קטנים להוסיף למסכנות אם עוד לא השתכנעתם כמו - אני עובדת בעבודה שאין לי בה סיפוק והתחייבתי לשנה. בשנה האחרונה נעלמו לי יותר מדי חברים טובים ואנשים שחשובים לי שניתקו קשר מסיבות שונות. רוב החברים הטובים שלי גרים ממש רחוק ממני. גם עם המעט שגרים באותה עיר בקושי יוצא לי להיפגש. אין לי שום מושג איך להתנתק ולשכוח מהעבר. בקיצור אני ממש מסכנה... (ואני יודעת שכל מה שאתם שומעים זה "אוי אוי אוי").

יש חיים אחרי צה"ל ../images/Emo42.gif

השתחררתי אתמול ואין כ"כ על מה לקטר. יום ראשון חוזרים לשגרה

למעלה