קייטנת גלישת גלים בקיץ לילדי הומואים ולסביות

יש!

אם יש כזו התלהבות, לא חייבים לחכות לשנה הבאה

אפשר להתחיל לעשות מקטעים משביל ישראל בעצמנו, כקבוצה.
נגיד לקבוע שבת אחת בחודש שבה עושים קטע, זה יכול להיות קטע קצר וקרוב ואז זה רק בשבת, או קטע ארוך ואז נוסעים לשישישבת
(לא מעזה לכתוב את השם המפורש ק-מ-פ-י-נ-ג מטעמי שלום בית)

פרח7

New member
תמיד אני מתלהבת יותר

מדיאטה שמתחילה מחר מאשר מדיאטה שמתחילה היום
וכן מתלהבת יותר מתכנון טיולים למיטיבי לכת שמתחילים בעוד שנה ופחות מאלה שמתחילים השנה.

ובכל זאת אם אתן מתחילותים, אני אצטרף בשמחה.

אבא גאה

New member
אולי אפשר לתכנן

את זה כך שבסוף ההליכה נגיע לאיזה צימר נחמד ונמשיך למחרת....

והאמת היא שלי אין בעיה עם קמפינג בתנאי שאנחנו לא אמורים לסחוב על הגב את האוהל וכאלה. המים והביסלי מספיק כבד

כאן הם

New member
קייטנת קייץ עם לינה לילדים?

אז בקיץ, הילד שלנו יהיה הרחק מהבית בקייטנה בישראל ואני אהיה 4 שבועות בלעדיו. יותר נכון, אני אהיה איתו שבועיים בארץ, ושאר הזמן הוא יהיה עם אחותי. זאת לא קייטנה עם לינה, אז כל ערב הוא יהיה אצל הדודה.

אבל הפתרון לבעייה הזו של "להיות בלי הילדים" הוא די פשוט: קייטנה עם לינה בקיץ. יש כאלו בארץ? אני לא חושב שיש ...

אז הנה יש פה רעיון בשביל מישהו להקים קייטנה כזו עם לינה... כי אני בטוח שיהיו הרבה הורים שיקפצו על הרעיון.

בארה"ב, קייטנות עם לינה הם מאוד מאוד נפוצות. חווית ילדות של הרבה ילדים בארה"ב.

אישית, אני נדהם שהורים שולחים כבר בגיל 8 לקייטנות כאלו. לדעתי זה הרבה יותר מדי צעיר.

ואישית, אני לעולם לא אשלח את הילד לקייטנות עם לינה... אלא אם הוא יתחנן. אני לא מתלהב מהרעיון שהילד, במיוחד בן-עשרה, נמצא עם ילדים זרים, חוגג עצמאות יתר ולומד המון דברים מחברים לקייטנה. אבל אני כפי הנראה מיעוט קטן.

רענן

MAYASURF

New member
סדנת הכרות גלישת גלים לנשים

היי שבלולית
בדיוק בשביל זה הוקמה MAYASURF אנו מתמחות בלימוד גלישה לנשים !!!
מגיעות אלינו נשים בגליאים 25-45 ,בעלות מודעות לספורט ולחשיבות החיבור שבין הגוף לנפש, נשות קריירה ,לברליות עם ראש פתוח להתנסויות חדשות, נשים שמחפשות לאתגר את עצמן ומוכנות לצאת מאזור הנוחות שלהן ולהתמודד עם פחדים שקיימים בהן,נשים המחפשות פעילות קבוצתית עם נשים כמוהן
נשמח לשלוח לך פרטים למייל אנא כיתבי לנו [email protected]
תוכלי גם להביא חברות נוספות ואז נתאם לכן במיוחד יום ושעה כמובן הנ"ל כפוף לתנאי הים
יום מהמם
דלית ומאיה
0523419009

MAYASURF

New member
סדנת גלישת גלים לילדים של הורים הומולסביים

היי
נשמח להעביר לך פרטים
אנא שילחי מייל ל [email protected]
בברכה,
דלית

יש אולי חוג גלישה לנשים?

גלשתי בעברי קצת ועוד כמה פעמים מאז, בעיקר בוגי אבל גם גלים. לצערי אין לי חברים שגולשים ובטח שלא חברות גולשות
. אולי יש איזה חוג לנשים בגירות ומעלה או מסגרת שאפשר לגלוש בה בחברותא? ממש אשמח להצטרף לכזו.

למעלה