קיילי מינוג ב-
אנשים

../images/Emo141.gifנוו וואי לא ראיתי שזה התפקיד שלהההה

אם היתי יודעת לא היתי פותחת אוףףףףףףףףףף=\ עובדהה אמרו לי לפתוחח לא רק אניי לא ראיתי........ יאלה=\\

סורי אבל אני לא כמוך ישלי חיים אני ישנה בשעה

8 ואני לא בפורום , אז מה עדיין ה1 .. לא פתחתי עדיין ! אפתח מתי שיבוא לי ואת לא תגידי באיזה שעה לפתוח אולי גם ב12.00 אני אבוא ויפתח ? כי זה ה1 ....\;

MaStuLa76

New member
מיכל ונופר אל תגיבו לה .

היא בחיים לא תרשום "טוב" או "צודקת" אז פשוט לא לענות

../images/Emo141.gifלמה שאתם לא תרשמו את זה??=\

תמיד אתם אומרים עלי!!!! אני אומרת לכם שלא ראיתי שהיא אמרה שזה התפקיד שלה.....זהו מה יש פה לא להיות צודקת=\ עזבו באמת אל תגיבו!

חן XD

New member
דדדדדדדדדדייייייייייייייייייייייייייייייי

כבר וואי ספיר את עולה ליי על העצבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא להכיב אז לא להגיב מה את לא מבינה?!1

MaStuLa76

New member
רותם גבר-גבר?../images/Emo105.gif

חשבתי אני רותם נכון D; התנתק לי מהמסן XDDD ולא מתחבר לי \: אז אני אדבר איתך על זה כבר שזה יתחבר לי חמוד DD; יאלה בזז ניק רוצה ת'מחשבול DD=

חע שלום קופות D -

קופה** חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח [אחמ שירק] D = טוב אז כאן נופר ודילב דייל ישנה אצלי חהחהח , והצטלמנו השתגענו קצת "דה לוקו DD =" חחהחה אז נעלה לכם תמונות , למרות שאתן הולכות לישון ב8 D = תיראו היום שתקומו ב6 בבוקר כמו ילד בן שלוש DDD ;; משעמם לנו , אחחחמ רואים D = נופק >טראומממה נפפפשית D - CX ביי D~: ~

חן XD

New member
אני אוהבת אותכן כ"כ ../images/Emo23.gif

ואני שונאת פה את כולם עולות לי על העצבים. :] חוץ מירדוס.

כן כן כל התמונות האילו הם אחרי

צילומי פרונו לשירה בוידיאו במסנג'ר D = שירלי אם היית פה היית מקבלת גם את איזה סרט דה בסט

למעלה