קיים מישהו שאוהב את the final cut?

asico

New member
קיים מישהו שאוהב את the final cut?

לפי דעתי זהו אלבום מאוד חזק, עם מסרים מאוד ברורים, על מלחמות, על רודנים, על הפוליטיקאים ועל טראומות מלחמה... וגם מוזיקה טובה.. אני לא מבין למה אני שומע כל הזמן שזהו אלבום נפל. הייתי מעוניין לשמוע דעות מכאן ומכאן. אסי

emmily plays

New member
אני אוהבת..

את המילים והמסר.. באשר למוזיקה אצטט את ידידינו דיויד גילמור:"ווטרס בוחר להשתמש עבור המילים, שהן הרוכב בכלי רכב- מוזיקה לאמושלמים. צריך להיות שילוב בין השניים" מקווה שלא סירסתי את מילותיו... המוזיקה שם בסדר גמור אבל לא בסטנדרטים של הפלויד.. לו להקה אחרת היתה עושה כזה אלבום היתי אומרת:פשש שחקו אותה... והאמת אני מתייחסת לפיינל כמו לאלבום סולו של ווטרס...

emmily plays

New member
<<<<

יוצאת בצעדים מהירים ושקטים מהראש של edelessme מצטערת עם הייתי לרגע..the lunatic in your head...:))))))

edlessme

New member
לא לא... הלונטיק שלי עדיין שם

ואם תסלחי לי.. הוא קורא לי עכשיו להרוג את שרון טייט... אז.. אם תסלחי לי בבקשה...

זוכר את העצה שלי

לגבי יוגה? או סתם התעמלות? שחיה? מה עם למצוא חבר/ה או משהו? לא?

edlessme

New member
מה? ציף ציף? את לא מעריצה של רוצחים

סדרתיים? ואני כבר הרגשתי בבית... אבל.. יכול להיות שתהיה לי בעיה להרוג את שרון טייט.. מאחר והיא כבר מתה... כי היא נרצחה ע"י הכת של הרוצח צרלס מנסון... אגב.. היא נירצחה ביחד עם עוד שישה... אבל אם עץ נפל ביער... או שהוא סתם היה שיח שקמל ומת לו.. אף לא באמצע יער.. האם הוא באמת היה קיים? בכל אופן... חברה דווקא יכול להיות דווקא נחמד... יש לי כל כך הרבה אהבה לתת.. סניף סניף

../images/Emo68.gif

אני מכירה את הסיפור - זה בדיוק מדוע כתבתי מה שכתבתי.
אם עץ נופל ביער, הוא בהחלט משמיע קול. זה בדוק.
לגבי
- אולי כדאי שלא תזכיר את שרון טייט בזמן הדייט. (אפילו יצא חרוז!)

Miss CB

New member
../images/Emo6.gif

זה מתחבר בדיוק: הוא לא עמד בפני המצב הנעים אז הוא התיישב.. או במקרה זה, נפל

שכחתי עוד שיר ../images/Emo66.gif

אני לא זוכרת איך קוראים לו, רק את ההתחלה שלו שנתקעה לי בראש שנה שעברה, ואנשים לא הבינו מה עובר עליי: "jesus jesus, what's it all about?" נראה לי שזה השיר the heros return.

CaerBannog

New member
אני דווקא די נהניתי ממנו בזמנו

כלומר, בסה"כ מאוד נהניתי מהאווירה הכללית באלבום, מהטירוף הזה של ווטרס שנוזל בכל שנייה ממנו, שנתפס באלבום הזה בצורה יותר טובה מהחומה, נראה לי. אני אוהב להקשיב לעולם הפנימי של אנשים, זה מעניין וזה יכול ליצור חוויות שלא קיימות שמקשיבים למשהו שנוצר ע"י קבוצה.

ובמיוחד איש כמו ווטרס.

אני מוצאת את ווטרס אדם נורא מעניין...אולי אחד האנשים הכי מעניינים בעולם הרוק.והוא גם חכם.אני אוהבת להקשיב למה שיש לו להגיד :).

CaerBannog

New member
דווקא לא כלכך מעניין אותי

מה שיש לו להגיד, אלא איך שהוא ואמר את זה. כל החומה, והחתך וכל זה, מבחינתי זאת פילוספיה בגרוש של ילד בן 15, אבל זה מטורף למגרי, וזה ממקום של טירוף כזה, של בנאדם שכבר היה שרוט למדי שוהא ייצר את זה וכועס למדי שהוא יצר את זה, ומפה באה ההנאה, מהשתקפות הזאת של פנים האדם ביצירה, ריקני ושיטחי ככול שיהיה, זאת האמת שלו, והטירוף של האמת של בנאדם אחר, יכול לייצר חווית האזנה מאוד מיוחדת.

מוזר ככל שזה נשמע...

אני מבינה למה אתה מתכוון - ומסכימה, במידה מסויימת. המינוס הוא, שהחוויה מורכבת גם מהמוסיקה, לא רק המילים והקונצפטים, וכאן ה-the final cut לוקה (וגם "החומה", בחלקים ממנו).

emmily plays

New member
לדעתי זה ממש לא

פילוסופיה בגרוש.. החומה אולי כן.. מסכימה...אבל הפיינל קאט, גם אם לוקה במוזיקה,מצטיין במסרים אנטי מלחמתיים ובמילים עמוקות ומשמעותיות.אני חושבת שהכתיבה של ווטרס היא אחד מהדברים שעשו את פלויד למה שהם, עוד לפני החומה והפיינל, אבל אולי זה סתם כי אני סוציאליסטית אנטי מלחמתית כמוהו ולכן קל לי להזדהות... בכל אופן בלי קשר הוא כותב מדהים בעני, גם כשהוא לא מרצה את עמדותיו...

למעלה