קיים מכון אימונים לMMA שהוא לא חוג?

fireout

New member
דיברתי איתו אבל מחיר שכחתי לשאול

אשאל במזכירות באימון נסיון אם כך.

לא אמרתי מילה על איבזור. יש שם משקולות וכפפות

כמה שרוצים . הוא אמר על מתנס אז אמרתי לו על מכון במתנס. הייתי שם לפני שבועיים אני פשוט קצת פצוע לאחרונה.

יש לו עוד מכון חוץ מבמתנס של חולון ברחוב מוטה גור?

moich

New member
יש לו בת"א באבן גבירול

אבל רק פעמיים בשבוע, ממה נפצעת? מה עם המבחן שלך?

לא ממש פציעה, יותר שחיקה של הברכיים

מושיק שיהיה בריא החליט להקפיץ אותנו על רגל אחת יותר מידי. אני מחכה לבדיקות יקרות ובינתיים לפי הרופא אסור לי להתאמן. לא נראה לי שאני יכול לחכות הרבה זמן בלי להתאמן.
המבחן יצתרך להדחות

ETZ301

New member
מתאמן ב-GLADIATOR בנתניה.

במקום יש MMA, מואי תאי, אגרוף קלאסי וג'ודו.

Siberian Khatru

New member
נשמע לי ממש, אבל ממש זול

התחלתי לאחרונה להתאמן BJJ בבית הספר של רנזו גרייסי בניו יורק (שם אני גר). אני משלם 210 דולר לחודש כדי להתאמן כמה שאני רוצה מתוך מה שהבי״ס מציע, שלחגורות לבנות זה 5 אימונים ביום חמישה ימים בשבוע ועוד אחד בשבת. בפועל אני הולך בערך 4 פעמים בשבוע לשעה כל פעם.

גברת ע

New member
יש את סטודיו נקש בת"א

אני לא זוכרת את הכתובת אבל זה ליד עזריאלי.
אני לא כלכך יודעת מה הכתובת אבל זה סטודיו ביתי פרטי אז אולי יהיה על מה לדבר, שווה לנסות

אני לא יודע לגבי MMA אבל

למיטב הבנתי אתה לא מבקש מקום להתאמן בצורה של חוג זא"ת מאמן מול קבוצה של מתאמנים שעובד איתך בצורה שכולם לומדים אותו הדבר, אלא אתה מחפש מקום שעובד איתך כמו מתכונת של חדר כושר דהינו מאמן או מדריך שנותן לך הוראות מה להתאמן ועל מה לעבוד נניח בעמידה להתאמן מול שקים או כריות! ולהכנס איתך מדי פעם לזירה, יצא לי להתאמן בצורה כזאת באיגרוף בעבר כשהתאמנתי, אני חושב שזו הדרך הנכונה שכל אדם עובד ומחזק את מה שחשוב אצלו לעבוד. כך לדוגמא הייתי נכנס לזירה לכמה דקות למעיין ספארינג ליייט עם המאמן, זא"ת אני תוקף אותו בכלים שעליהם עבדנו באימון כשהוא מגיב אלי בחזרה כמובן תמיד היה מראה לי את הטעויות שלי במכות מהצד שלו כמו לדוגמה אימון בו הוא בעט לי ברגל בכל פעם שהיא לא הייתה בעמידה הנכונה (למרות שעבדנו רק על איגרוף אבל המטרה הייתה אימון).
אז כן יש מקומות שבהם אפשר להתאמן עם מאמן שעובר בין התלמידים, כשהמתכונת היא בצורת חוג, הייתי מתאמן בכל יום אבל בשעות שכולם מתאמנים, לומד את מה שכולם לומדים, גם אם זה היה מול נערים שקטנים ממני בכמה שנים. אם תחפש באיזור המגורים שלך אני מאמין שתמצא.

kontanta

New member
למיטב הבנתי

במכון של רן נקש בתל אביב יש את מה שאתה מחפש.
יש אימונים מסודרים אבל מחבר שמתאמן שם הבנתי שאתה יכול להגיע תמיד ולהשתמש במתקנים השונים.
שווה לברר.

BT24

New member
אני מתאמן במכון שם, זה עובד בערך כך:

יש שם שקים, מזרן, זירת איגרוף וקצת מכשירים (בעיקר משקולות). אתה יכול באמת לבוא ולהתאמן על שק ו\או מכשירים בלי קשר לקבוצה, אבל יכול מאוד להיות שהמזרון והזירה יהיו תפוסים.

בנוגע לאימוני האיגרוף שנקש מעביר אני לא יודע איך זה הולך (כי אני מתאמן בקבוצת MMA), בנוגע ל-MMA יש כרגע שלושה אימונים נפרדים במכון של נקש, כל אחד שעה: סטרייקינג, MMA והיאבקות ו-BJJ, כולם מועברים על-ידי מאמן בצורה קבוצתית.

אני אישית מאוד ממליץ על המקום, אבל אני בספק אם זה יענה לרצונות של פותח השרשור.

fireout

New member
נשמע מעניין

כמה זה שם לחודש?
אפשר לגוון באימונים? (פעם MMA פעם BJJ)

kontanta

New member
שאלה אליך?

יש לך נסיון קודם?
התאמנת בעבר באומנות לחימה כל שהיא?
אם כן. איזו? וכמה זמן?

fireout

New member
לא הבנתי למה זה רלוונטי אבל -

חצי שנה קרטה כילד.
שנה קפואירה כנער.
4 שנים קרב מגע.
קצת גיט קון דו.

ETZ301

New member
השיטה של גודרידג' זה "כאפות של מחנה יהודה".

סתתתתתאם

אתה מתכוון לקוק סול וון.

yair_bar

New member
מנהל
שיטת ש-קר כל-שהו

תגיד, בטוח שאלתי כמה פעמים אבל בתקופה האחרונה אני ממש סתום, הניק ניים שלך קשור לאופנוע (שגם לי היה בעבר)?

ETZ301

New member
היא לא שקר :)

מדובר על שיטה קוריאנית מאד מוכרת...
וגודרידג' אכן מחזיק בדאן 3.... אם אני לא טועה, אי שם בשנות ה-90 הוא אפילו נךלם עם הגי השחור של השיטה.
בכל מקרה לגבי יישום רזי השיטה במתומן או בזירה, זה כבר סיפור אחר, אני חושב שזה משול למצ'ידה שנוכר את עצמו כאיש שוטוקאן, אבל לא ראיתי הרבה שוטוקאן בזירה ממנו....

הניק קשור לאופנוע, כבר מזמן אין לי אותו... אם אפשר לקורא לו אופנוע.

BT24

New member
אפשר לבוא לאיזה אימון שרוצים, גם לכולם

280 ש"ח לחודש + 100 ש"ח ביטוח לשנה.

למעלה