קין משחררים סינגל ראשון בחינם שבוע הבא!!!!!!!

galoosh33

New member
לא נורא..

(סורי גל השנייה) ובאמת תשמעי, אני אשמח :p

רק עכשיו ראיתי שיש 3 דפים לראיון!

ואני אגיב ללבינית וגל אח"כ כי אין לי זמן
הנה המשך ציטוטים: making sure everything is catchy rather than just playing through the chords לא רוצה קאצ'י
Tim confesses to the appearance of a saxophone on the latest track they've been recording! וואי, ראיון מתיש
ובקרוב אחזור לענות למה שכתבתם למעלה...

חח לא שמת לב?../images/Emo6.gif

ראיון חופר. הצחיק אותי כשהוא אמר שריצ'רד שר די טוב (רק בלי ביטחון XD), ושטום עושה ראפ!! וגיתית- כדאי שלא תקראי את הקטעים שטים מדבר על ג'ס (הוא התחיל לדבר על קין כרביעייה
)
וגל! גם אני תהיתי למה הם לא משתמשים בכינורות! אני מאוהבת בכלי הנגינה הזה! יש לו צליל מדהים, מה שבנוסף מאוד מתאים לקין

galoosh33

New member
../images/Emo27.gif

גם אני ממש מאוהבת בכלי הזה! ולאחרונה מצאתי הרבה שירים מדהימים עם כינורות, זה פשוט כ"כ יפה
קארין זה ממש מתחיל להפחיד!!!!!!!!

מה CATCHY??????? ../images/Emo2.gif

הסיבה העיקרית שבגללה אני לא אוהבת את קריסטל בול ( שתודה לאל עף כבר
) היא בגלל שהוא כזה פופ קאצ'י!!!!. מרגע לרגע אני מתחילה לחשוד שאת כל הדברים האלה אומר הEVIL TWIN של טים...

dans girl

New member
../images/Emo185.gifבן ג'ונס../images/Emo6.gif וירג'ין רדיו../images/Emo6.gif איזה כיפ../images/Emo99.gif כבר המון זמן לא שמעתי../images/Emo7.gif. ובאשר לעניין הסינגל - אבוי. פתאום אני מקווה שבן ג'ונס הוא בעצם בחור בן 20 עם קול ממש בוגר, שלא ממש שמע מוזיקה מהאייטיז בחייו והוא סתם מנחש../images/Emo3.gif. בבקשה שלא יהיה אייטיזי../images/Emo7.gif

Pure M

New member
אני רק אציין עובדה קטנה אחת,

שאומרת הכל: אייטיז מוגדר ברשימת הסיגנונות המוזיקליים האהובים עלי.

למעלה