אחרית דבר..
במחשבה שלאחר מעשה, קלטתי, שבעבר "הרמתי" מבצעים הרבה הרבה יותר מסובכים. אלא מה? ..שהפעם רמת הציפיות היוצאת דופן היא שהיוותה לגבי את הגורם מעלה האדרנלין. את העוגות השלמות חילקתי למחזורים. כאשר כל עוגה עומדת על מגש זכוכית . וכל פעם שאחת מתחסלת מהמחזור מחליפה אותה עוגה מתאימה. בשולחן ליד עמדו סלסלות קש . חומיות במנג'טים. ריבועי לימון . קנטוצ'יני. מקרון שוקולד. ופחזניות קטנטנות. המחזורים שהתחסלו הם: א. מוצארט-טארט תפוחים צרפתי של רן לוי- גבינה בשוקולד לבן ופסיפלורה. ב. טריקולור- טארט אגסים על קרם שקדים - מרנג לימון. ג. ממחזור זה נפתחה רק פאי אגוזים שהיתה בעמודה השלישית. - עוגת שכבות שוקלוד בציפוי פטל שחור, פאי תפוחים נוספת, ועוגת גבינה נוספת.. נשלחו שלמות בצידנית מצוננת, לטובת קבוצת הרופאות הצעירות, היפיפיות, שפירגנו ופירגנו ופריגנו .. * מה אהבו יותר ומה פחות? פחזניות התחסלו בין רגע. (כ- 40 יחידות) מרנג לימון וטריקולור נחלו גם הן הצלחה מרובה. בקנטוצ'יני לא נגעו. (נלקח על ידי החברה של הבן שלאביה שמת על זה..) ועל כל האחרים התגברו יפה במהלך הערב ובין ריקוד לריקוד., לא היה צורך למלא סלסלות במילוי. לא הגעתי לרזרבות של עוגות יבשות ממינים נוספים שעמדו בהיכון.. (שוקולד תפוז סדוקות, כרוכיות תמרים תפוחי עץ ואגוזים, ררייבא אגוזים). זה אומר שלשמונים איש שאחרי בשר מ ע ול ה של קיטריינג טעים על האש, די בשבע עוגות ושלוש סלסלות עוגיות. איך נראית סלסלה כזו? כמה יחידות היא מכילה? מה גודלן? ..אם התמונות שצילם הבן שלי תצאנה סבירות אצרף כמה מהן בימים הקרובים... וןעוד: לא היתה כל בעייה בלהעביר 3 צידניות עם עוגות ויטרינה מירושלים לרחובות. לא היתה בעייה שהעוגות הנ"ל תעמודנה ביום חם על שולחנות בחצר. - אף אחת מהן לא קרסה או איבדה צורה. (וזה קשור לבחירה שלי מראש. אף אחת מהן , אינה בנוייה על בסיס ג'לטיני ככוח מייצב בלעדי) זהו בערך, אם תצטרכו פעם עצות או מתכונים. אני לרשותכם. בתודה על העידוד והעצות שליוו אותי במהלך ההפקות האלה.
במחשבה שלאחר מעשה, קלטתי, שבעבר "הרמתי" מבצעים הרבה הרבה יותר מסובכים. אלא מה? ..שהפעם רמת הציפיות היוצאת דופן היא שהיוותה לגבי את הגורם מעלה האדרנלין. את העוגות השלמות חילקתי למחזורים. כאשר כל עוגה עומדת על מגש זכוכית . וכל פעם שאחת מתחסלת מהמחזור מחליפה אותה עוגה מתאימה. בשולחן ליד עמדו סלסלות קש . חומיות במנג'טים. ריבועי לימון . קנטוצ'יני. מקרון שוקולד. ופחזניות קטנטנות. המחזורים שהתחסלו הם: א. מוצארט-טארט תפוחים צרפתי של רן לוי- גבינה בשוקולד לבן ופסיפלורה. ב. טריקולור- טארט אגסים על קרם שקדים - מרנג לימון. ג. ממחזור זה נפתחה רק פאי אגוזים שהיתה בעמודה השלישית. - עוגת שכבות שוקלוד בציפוי פטל שחור, פאי תפוחים נוספת, ועוגת גבינה נוספת.. נשלחו שלמות בצידנית מצוננת, לטובת קבוצת הרופאות הצעירות, היפיפיות, שפירגנו ופירגנו ופריגנו .. * מה אהבו יותר ומה פחות? פחזניות התחסלו בין רגע. (כ- 40 יחידות) מרנג לימון וטריקולור נחלו גם הן הצלחה מרובה. בקנטוצ'יני לא נגעו. (נלקח על ידי החברה של הבן שלאביה שמת על זה..) ועל כל האחרים התגברו יפה במהלך הערב ובין ריקוד לריקוד., לא היה צורך למלא סלסלות במילוי. לא הגעתי לרזרבות של עוגות יבשות ממינים נוספים שעמדו בהיכון.. (שוקולד תפוז סדוקות, כרוכיות תמרים תפוחי עץ ואגוזים, ררייבא אגוזים). זה אומר שלשמונים איש שאחרי בשר מ ע ול ה של קיטריינג טעים על האש, די בשבע עוגות ושלוש סלסלות עוגיות. איך נראית סלסלה כזו? כמה יחידות היא מכילה? מה גודלן? ..אם התמונות שצילם הבן שלי תצאנה סבירות אצרף כמה מהן בימים הקרובים... וןעוד: לא היתה כל בעייה בלהעביר 3 צידניות עם עוגות ויטרינה מירושלים לרחובות. לא היתה בעייה שהעוגות הנ"ל תעמודנה ביום חם על שולחנות בחצר. - אף אחת מהן לא קרסה או איבדה צורה. (וזה קשור לבחירה שלי מראש. אף אחת מהן , אינה בנוייה על בסיס ג'לטיני ככוח מייצב בלעדי) זהו בערך, אם תצטרכו פעם עצות או מתכונים. אני לרשותכם. בתודה על העידוד והעצות שליוו אותי במהלך ההפקות האלה.