קינוח - במה הייתם בוחרים, אם הייתם

אתי@

New member
קינוח - במה הייתם בוחרים, אם הייתם ../images/Emo75.gif

צריכים לבחור שניים מבין 10 הקינוחים הבאים: 1. שטרודל תפוחים וינאי חם עם גלידת וניל 2. שטרודל תפוחים וינאי - מוגש עם רוטב וניל חם. 3. עוגת חלבה עם גלידה 4. תפוח עץ אפוי עם קינמון ואגוזים 5. עוגת שוקולד עם גלידה 6. אגס ביין עם גלידה 7. אבטיח ומלון 8. עוגיות הבית 9. מוס שוקולד 10. קרם קרמל כמובן שהבחירה צריכה להתאים לטעמם של כמה שיותר אורחים (ולא רק לטעם האישי שלנו...). תודה אתי@

צוקה

New member
לפי דעתי: מספרים 1 ו-5: שטרודל חם+

גלידה והמנה השניה: עוגת שוקולד חמה + גלידה. לדעתי, אלו המנות הכי אהובות על כולם. אלו המנות הכי קונבנציונליות וגם אנחנו הולכים לבחור בהם.

אתי@

New member
ועוד שאלה בקשר למנת ביניים ../images/Emo19.gif

יש 3 מנות לבחירה - אם ניקח שתי מנות דגים שונות ומנת בשר או עוף אחת, זה יהיה יותר מידי דגים
פשוט יש שם מנה אחת מדהימה של סול ברוטב מונייר, וההורים של רונן מתעקשים על גם מושט. אז אנחנו מתלבטים אם לוותר או לא לוותר על הסול. על המושט לא נוותר - הם כ"כ רוצים...

צוקה

New member
אתינקה, אם את שואלת אותי, אז...

אני חושבת שצריכה להיות מנה אחת של דגים, מנה אחת של עוף ומנה אחת של בשר. שוב, אם זה היה תלוי בטעמי האישי הייתי בוחרת שלושה סוגים של דג, כי אני מתה על דגים. אבל, על-מנת לקלוע לטעמם של האורחים, יש צורך גם במנת עוף וגם במנת בשר. תנסו להגיע לפשרה בנוגע לסוג הדג...

אתי@

New member
ועכשיו למנה עיקרית ../images/Emo78.gif ../images/Emo72.gif

יהיו 3 מנות לבחירה: לקחת שתי מנות בשר בקר ואחת עוף, או שתי מנות עוף ואחת בשר בקר

אתי@

New member
כן, והיא ארוכה. אז בקצרה:

סוגים שונים של סטייקים - בקר, עגל, פרגית, הודו, עוף - כולם בנוסחים ורטבים שונים. פופייט הודי, עוף חמוץ מתוק, קורדון בלו, עוץ ממולא, כרעיים, שיפודים, שוק אווז, שוק עוף. ועוד... אני לא אלעה אתכם ביותר פרטים... אבל המגוון מאוד רחב. בערך 20 מנות שונות.

צוקה

New member
אני הייתי הולכת על:

1) סטייק - לבחור את הכי טוב מבין הסוגים המוצעים. 2) עוף ברוטב מעניין. 3) שוק אווז או צלעות חשוב מאוד לזכור שהמנות צריכות להיות טעימות מאוד בפה ולא פחות חשוב, טעימות מאוד למראה. אל תשכחי שאנשים אוכלים גם בקבלת הפנים, הם לא יגיעו מורעבים למנות עצמן, ולכן לא פחות חשוב לזכור שאנשים "אוכלים עם העיניים" מקווה שעזרתי

נראה לי שחייבים לוותר על מנת דגים

אחת, כי חייבים לדעתי שיהיו אופציות לאנשים שלא אוהבים דגים. רק בשר או רק עוף זו בחירה נורא מוגבלת, כי מה קורה אם מישהו לא אוהב את הרוטב של הבשר או העוף, ולא אוכל דגים? הוא נתקע! אז עדיף ללכת על האוןפציות המסורתיות, של דג, עוף ןבשר לדעתי.

הילית*

New member
רק שני קינוחים? ../images/Emo96.gif

אני קודם כל הייתי הולכת על פירות- זה בד"כ משהו שהרבה אוהבים, במיוחד המבוגרים. והשני- עוגת שוקולד עם גלידה (גם טוב לילדים וגם ליתר האנשים)

צוקה

New member
אם הם יסכימו זה יהיה אידיאלי, ואז -

1) עוגת שוקולד חמה + גלידה 2) שטרודל תפוחים וינאי + גלידה 3) מנת פירות פשוט מושלם. תגידי, אחרי כל הפירוט הזה לא בא לך איזה שטרודל תפוחים?!

למעלה