קיץ של מוזיקה מודרנית בהפקה בינלאומית של 60 א

ItsikH

Member
לא הוא לא ומילה על מלחינות ישראליות יש הרבה כאלו, רק כמה דוגמאות קטנות בשלוף - ציפי פליישר, ירדנה אלוטין, ורדינה שלונסקי (כן כן, אחות של), רחל גלעין, חיה פייגין.

tailan

New member
אוקי , ומה אתה מנסה להגיד בזה?

האם לבצע מלחינות לא ישראליות נוגד ביצוע של מלחינות ישראליות?? ודרך אגב אם תקרא את הקבצים המצורפים תראה שבקונצרטים יבצעו יצירה של מלחינה ישראלית מאוד מוכשרת - חן וגנר

ItsikH

Member
אין פה שום טיעון או עמדה רק אזכור של כמה, ויש עוד הרבה, שראויות להתייחסות גם כן. לא להדחף, יש מקום לכולם../images/Emo140.gif

Petrus

New member
נראה כאילו את הטקסט להודעה הם קיבלו מראש

עצה לי אליך, כשמפרסמים כמה שרשורים מתחתיך פסטיבל מוזיקה קלאסית בכנרת עם מלחינים ומבצעים הרבה יותר ידועים שזוכה לאפס תגובות, נסה להיות קצת פחות שקוף.

tailan

New member
שוב , אני אחזור על עצמי

כל האנשים שפרסמו הודעות פרסמו את זה על דעת עצמם. אישית אם הייתי אחראי לפרסום תגובות לעצמי , לא הייתי רוצה להיות כלכך מפרגן , כנראה שיש לי יותר חברים מאשר ל"ידועים" שינוגנו בפסטיבל בכנרת. מוזר ומעניין שבפורומים של המוסיקה הקלאסית באינטרנט , אנשים מגיבים למשהו חדש , או בחוסר תגובה או בציניות ותוקפנות. תחי מדינת ישראל....

Petrus

New member
ומי ציני עכשיו?

קודם כל, אותם ידועים במרכאות הם מוזיקאים כמו המנצח ירון גוטפריד, הצ'מבליסט שלו עד אל, הכנר חגי שחם והפסנתרן ארנון ארז. שמות שבעוד שאולי אינם השמות הידועים ביותר (ואין בכך להעיד על המבצעים עצמם), בכל זאת שמים ידועים יותר בארץ מאשר איזו איוונה קיש או אילן וולקוב. אז כנראה שיש לך יותר חברים ששלחת להרעיף עליך ועל הפרוייקט שלך מחמאות וסופרליטיבים. אם ההודעה שלך מתקבלת בחוסר תגובה, כנראה שיש בכך להעיד על רמת העניין בפרוייקט. אי אפשר להכריח את כולם להתעניין בהכל, נכון? מה לעשות, אותי זה לא מעניין, וכנראה שאני לא היחיד. זה לא הופך אותי לתוקפן, ציני או לא מפרגן.

tailan

New member
אבל אולי אפשר היה לפחות להגיב

למסר אישי שנשלח אליכם, מנהלי הפורום, צריך גם לדעת להגיד לא. עד אותו רגע שבו התחילו תגובות מאשימות וציניות להודעה שלי , לא התלוננתי על חוסר עניין של חברי הפורום. כמו שמישהו ציין בתגובה למעלה , אנשים לפעמים קוראים הודעה אבל לא מגיבים. מה שבטוח שברגע שהתחלתם להגיב, האשמתם, בצורה צינית אותי בשימוש בכל מיני טריקים. חבל, באמת חבל.....

יגוסלבי

New member
דובראש יהיה?

אותי זה מעניין ושיקפצו כולם. האדון הטיילן- היות ואתה נראה לי קשור להפקהת אני מקווה לשמוע משהו אחר/אלטרנטיבי סוחף ומרגש. למישהו יש בעיה עם זה? (אם כן אז לא נורא).אולי אחרי המופע איזה 3 על 3 עם וויציץ דובראש ופאבלוביץץ מה דעתך? הרבה הצלחה בארגוןת ואל תיתן לציניקנים להרפות את ידיך!

למעלה