לא... אבל עכשיו ראיתי שזה לא מה שרינת שמה... אז תחזרו לנחש
E EOTA New member 28/7/03 #21 לא... אבל עכשיו ראיתי שזה לא ../images/Emo88.gif מה שרינת שמה... אז תחזרו לנחש
E EOTA New member 28/7/03 #24 לא... מאותו סט אבל אחר.. ../images/Emo88.gif טוב תעברי לתמונה הבאה חחחח
P perrinat New member 28/7/03 #25 זה שהיא עם המכנסיים האדומים../images/Emo103.gif לא נראה לי שיש לי את התמונה........
E EOTA New member 28/7/03 #26 אוף, רינת שתקי כבר..../images/Emo8.gif ../images/Emo88.gif אני יחכה שהיא תלך לישון וישים עוד חחחח
S Shakira paradise New member 28/7/03 #27 ../images/Emo12.gif גרבר משמין../images/Emo35.gif../images/Emo105.gif חחחח נו עעוטעעעעעעעעע שימי תמונותתת איי לייק דה משחק
../images/Emo12.gif גרבר משמין../images/Emo35.gif../images/Emo105.gif חחחח נו עעוטעעעעעעעעע שימי תמונותתת איי לייק דה משחק
E EOTA New member 28/7/03 #29 עוד אחד.. ../images/Emo88.gif לרינת אסור להשתתף חחח סתם. אם את רואה שעבר שבוע ואף אחד לא ידע אז מותר לך...
עוד אחד.. ../images/Emo88.gif לרינת אסור להשתתף חחח סתם. אם את רואה שעבר שבוע ואף אחד לא ידע אז מותר לך...
E EOTA New member 28/7/03 #31 לא, ואמרת שאת אוהבת את זה../images/Emo88.gif ועכשיו את אומרת שאין לך כוח לחפש.. פיצול אישיות?
ל לאה13 New member 28/7/03 #32 כן יש 4 אנשים בתוכי 1. לעה 2. לאוש 3. לאה 4. ליאת אני ממש מוזרת בלילה אני גם מדברת משינההה לספר עודדדדדדדדדד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כן יש 4 אנשים בתוכי 1. לעה 2. לאוש 3. לאה 4. ליאת אני ממש מוזרת בלילה אני גם מדברת משינההה לספר עודדדדדדדדדד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
S Shakira paradise New member 29/7/03 #37 ../images/Emo2.gif זהה...זה...זהה../images/Emo105.gif האח התאום של עעוטע לא ידעתי שאת מתביישת בכל כך הרבה דברים גם המוצא הערבי שלך חןוחוחוחוחו סתעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעם סחה יש שמיכה חדל.
../images/Emo2.gif זהה...זה...זהה../images/Emo105.gif האח התאום של עעוטע לא ידעתי שאת מתביישת בכל כך הרבה דברים גם המוצא הערבי שלך חןוחוחוחוחו סתעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעם סחה יש שמיכה חדל.
E EOTA New member 29/7/03 #38 לא, יש כרית.. ../images/Emo88.gif סחחחחחהההההה מה השעה? חחח בונא את משפיעה עליי... לרעה....