קיראל: לאחר השינוי - חלון אל העתיד

קיראל: לאחר השינוי - חלון אל העתיד

היי לכולם, כל הזמן מדברים אתנו על השינוי הגדול, ואנו מאוד סקרנים לדעת, איך זה יראה? אז קיראל החליט לספר לנו מעט: "קיראל: ערב טוב. ידידי, בכל פעם שאני מופיע, הקהל שאני מושך באור האתרי רב יותר מהקהל אותו אני מושך באור האנושי. בעולם המלאכים וההדרכה ישנם הרוצים לשמוע מה אני עומד לומר לפלנטה ארץ, לא משום שהם צריכים ללמוד זאת, אלא משום שהם רוצים להיות מעודכנים לגבי העומד להתרחש על פני האדמה..." מעניין מאוד! תיהנו, חיבוקים, חמדה

rasha911

New member
אז לאור הדברים

תגידי תמי.... את מציעה לי כן דווקא להיכנס לעולם הרוחניות? ואולי לעלות לדרגה 7
מעניין הא? את מציעה? בעצם תמיד רציתי להיות "מכשפה רעה" ! האהאהאאה כן כן... כך להרגיש POWER כזה שאוכל לגרום לדברים לקרוא בלי להתאמץ
כוח מפתה... מממממממממ....

יקירה...שימי ../images/Emo23.gif, בפני מי

את מעלה חששותייך.... לא בפני אביך..שהוא בעולם הרוחניות ואולי מעדיף לביתו חיים קלים, אלא בפני מי שנמצא בפורום שלא לשפ מטרות רווח אלא משום האמונה בצורך להפיץ את דרך האור.... אל תעסקי בדרגות זו לא המהות..המהות היא קשב ללב...

רותי 11

New member
זה תקשור שקיראל נתן כבר לפני מספר שנים

לחשוש מהיום הזה? אני לא הייתי חוששת אני אישית דווקא מחמכה כבר לשינוי הגדול אבל זה לא הולך לקרות בכזאת דרמתיות, וכן היה מאוד מומלץ להיות מוכן יותר ברמה הרוחנית וההבנתית לגבי התהליכים שהעולם עובר לא חייבית לעסוק בתחום הזה, אבל חשוב להיות מחובר לחלקים האלה אצלנו

התקשור הגיע לידי בפברואר 2009

נושא תאריך זה מהאתר של קיראל. מן הסתם היו תקשורים שונים העוסקים בנושא, ואולי היה כבר תקשור שאכן עסק בו. קשה לי להאמין שישלחו מהאתר של קהו פרד סטרלינג תקשורים ישנים של קיראל בלבוש של תאריך חדש... ולגבי הרעיון שלך של להיות מוכנים ברמה הרוחנית וההבנתית - אני מסכימה לחלוטין. שמעתי השבוע הרצאה של לי קרול - המתקשר את קריון, בה הוא הוכיח באותו ובמופתים שכל הנבואות למעשה מדברות על כך שאם יקרה משהו ב- 2012, זה יהיה שינוי לטובה. לא "סוף העולם". יומלאור, חמדה

רותי 11

New member
חמדה אני יודעת - אבל הוא כבר

הביא את זה הרבה לפני כן, אני קראתי את זה בזמנו אצל סמדר. אני מאמינה שהוא פשוט חזר על זה אני חלילה לא אומרת שאת משחזרת מחדש.

רותי 11

New member
ברור, ולכן צריך להסיר את עניין

נבואות הזעם שיש בנושא הזה, שגורמות להרבה אנשים להיכנס לחרדות מיותרות, ובמקום לעשות את השינוי אצלהם הם מתחברים לתדר ההפוך והוא תדר הפחד. וחמדה שוב באמת שיאן לי כוונה לומר שאת עשית משהו לא בסדר בענין אני רק אומרת שהוא עצמו כבר הביא תקשור בעניין הזה, אמנם זה הגיע בצורה שונה, זה לא היה בקטע של שאלות תשובות. אני אישית היום מורידה תקשורים שקשורים להכנה שלנו למעבר הצפוי, למרות שאת יודעת שזה לא ממש סגור העניין הזה, של 2012 שיקרה משוה כזה קיצוני, יקרה משהו אבל עדיין לא ממש סגור לגבי מה יקרה שם ובזה הוא צודק אף אחד לא יודע מה באמת יהיה עד שזה יהיה.

אההם..את מבלבלת לדעתי...../images/Emo4.gif

אור ופחד.....פחד ואר לעיתים שני צירים מקבילים יכולים להשפיע זה על זה..בעיקר במציאות שאיננה תלת מימדית כי אם חמש מימדית ויותר!!!! נכון שלא רצוי לחבר בין נבואות אפוקליפטיות לבין עידן האור והאהבה אך באמת מתקיים מאבק בין אור לאופל
ועל כן יש להפסיק להתעלם מהפחד ולנהוג כאילו - "משלא תחלמי על אריות ונמרים רק על
פרחים ופרפרים..האריות והנמרים יעלמו.." אולי משמביטים לתוך אישוני הפחד הוא מתכווץ ונעלם... אולי יש לחלום אור ואהבה אך לא "לזייף אורגזמות "(סליחה על הדימוי הבוטה)..אלא לראות את כל התמונה לאשורה. * וכן 2012...וגוג ומגוג זו רק עוד נבואה שהופצה מצד האופל. אבל זה לא תלוי במלאכים זה תלוי בבני האדם...בעיקר

רותי 11

New member
אני לא אמרתי שאין מלחמה בין

אור לאופל, אבל דווקא בגלל זה צריך להתחבר לאור ולא לחושך, ולקבל את הדברים באהבה, שהם רק לטובה שמה שיגיע זה לא סוף העולם אלא תחילתו של עידן חדש ומדהים.

חשיבה חיובית זה קסם מופלא

אך לשם יצרת ניצוץ הבריאה במילה... יש ראשית לנקות את הכלי... ומה לעשות שמרבית בני האנוש על פני האדמה נולדו לעידן הפחד..ולמודים ערכים של פחד וזה שיזמנו אור לא יגרש את הפחד... לא ע"י הדחקה! יש הרבה עבודה לפנינו....ועדיין אם כולם ילמדו להתחבר לאור שבהם נהיה צבא עצום ורב צבא האור.

rasha911

New member
נבואה גם אפשר להשיג מספרי תורה וספרי דת

כך שכל מה שמתקשרים תוהים לגבי מה שיתרחש ב 2012 או בסוף העולם כתוב וידוע מספרי דתות מלפני מאות שנים! הנבואה על גוג ומגוג , העשן שישרוד על הארץ, שינוי כיוון השמש!, מחסור במים ומזון, הרג רב עוצמה, צונאמי ומפלים במיוחד בארצות הברית שיבלעו עירים שלמות, מתקפה של אסואידים ענקיים שיגרמו להרס רב בלתי הפיך... והרבה עוד דברים איומים עומדים לקרוא לעולם.... ב 2012 אולי כן יתרחש משהו אבל מה שיקרה , לפי האימונה שלי והידע על הדברם מספרי דת , חושבת שזה לא יגיע אפילו ל 1% ממה שהולך להיות בעולם.... החיים עוד ארוכים, והתופעות האחרות יתפצלו לעוד מאות שנים קדימה, תגידו תודה לאל שלא נחיה עד אז (עוד יותר ממאה שנה) כדי לראות את כל הבלגן שיתרחש על כדור הארץ שעומד למות הזה שלנו. ומה שנוגיע לישראל בפרט..... לפי ספרי הדת .... תהיה מלחמה שתגרום לשרשרת מלחמות אחרונות בעולם.... קוראים לה "מלחמת הרמגידו" = הר מגידו, ... טוב לא אספר עליה! בטח אתם יודעים!

זהו יש אלפי נבואות

וחלקן נבואות ונבואות הסותרות אותן ויש גם נבואות שהן חלקיות..ולא מוסרות תמונה מלאה אני מעדיפה לקרוא לכך "מעבר".. ולזמן כמה שיותר אנשים להיות בקשב..ובעיקר ללבם. המלאכים עושים עבודתם נאמנה בעיקר בכדי לאפשר למי שיבוא מקשב ומרצון..להיות בחלק שעוברים...

האם ראית את הסרט שישנו בלינק בשרשור הודעה זו?

שם - לעומת לי קרול, מראים באותו ובמופתים שכן יקרה משהו עצום ורדיקאלי ב- 21.12.2012.... אבל בכול מקרה, חשוב שאנשים יבינו שעוצמת התהליך והכיוון שיקבל - הכל תלוי בנו ובנכונות שלנו להבין זאת ולבחור בתהליך פחות הרסני. בתקשורים חוזרים ואומרים לנו כל הזמן שהכל בידינו, ואחד הדברים שחוזרים ומדגישים - שהינו תוצאה מהעבודה הפנימית שאנו עושים - שבפעמים הקודמות שכדור הארץ עבר שינוי כה רדיקאלי כולנו שבנו הביתה, ואילו הפעם - חלק נכבד מאתנו יישאר כאן בגוף פיזי, ומי שישאר - זו תהיה הבחירה שלו. יומלאור, חמדה

רותי 11

New member
נכון, בגלל זה צריך להיצמד

לאור ולהוויה שלנו ולא לפחדים משום שהפחדים יצרו עבורנו (כל אחד בעולמו הפרטי) את אותם תרחישים מפחידים ואם נתחבר לאור התרחישים יהיו הרבה פחות דרמתיים וכמובן שככל שיהיו אנשים באור התרחישים יהיו פחות דרמתיים.

לא הזמנתי אותך להצמד

לפחד אך מותר להיות חכמים ולהבין את מה שעומד להתרחש... להיות אור ואהבה אין פרושו לברוח מקריאת המפה לאשורה.

למעלה