קיראל: לאחר השינוי - חלון אל העתיד

rasha911

New member
אגב, פחד מהרס מביא הרס!

ומזה צריך להיזהר! לא לפדח כדי שלא נמשוך לעצמינו את הפחדים שלנו!

אכן את לא צריכה לחשוש ש(רותי)

אבל יש מי שצריך, כי אם אני מצליבה זאת אם מסרים אחרים שנמסרו...מדברים על תמותה מאוד גדולה על כך שלא כולם 'יבצעו מעבר' שהעידן החדש הוא עידןן שמי שלא יהיה מוכן לו לא יתקיים בו אז לחלק מהאנושות הזמן של השינוי הוא אכן סוף שאיינו התחלה. וזה לא קשור למי קרא מה קודם..אההם... לזמן שלנו אין ממש משמעות מלבד לצורך קיומנו אנו. וסליחה אבל מהי 'הרמה הרוחנית' בהקשר הנ"ל???

o1d3e5t

New member
אכן תמי צודקת אך

מעבר לכך שתיהיה תמותה גדולה יהיו כאלה שיאבדו את השפיות והסיבה לכך היא משום שכל הנשמות של היום בעידן החדש תתאחדנה עם הנשמות שלהם מהאטלנטיס ואם אותו אחד או אותה אחת לא יוכלו להכיל את אתן נשמות שלהם בעידן החדש הם יאבדו את שפיותם.מסר שירד ישירות מלילה ברזסקי מתקשרת ומורידה מידעים.

רותי 11

New member
סליחה אבל זה שוב עניין

של תדר הפחדה, וסליחה אני לא רוצה לדבר רעות באף אחד אבל הייתי בהחלט לוקחת בערבון מוגבל את מה שהיא אומרת, בטח ובטח אם זה בא ממקור של הפחדה

מסכימה איתך,רותי...../images/Emo140.gif

ומזכירה לך ולכולם עוד אי אילו תחזיות מתוקשרות של שנים אחורה,למשל- שנת תשמ"ד-כן,כן לא מעט רבנים טענו שההשמדה באותה שנה כתובה במקורות. באג 2000-ממש לא מזמן...אותו כנ"ל ,רק יותר בגדול...יותר הפחדה... מה הקשר בין מלחמות והשמדה לבין אהבה ואור-רק לנביאי הזעם התשובות... אני לרוב לא מגיבה לפורומים וכאלו,וגם כאן לא אכנס לויכוח, אבללל הפחדה של אלו שכאילו יודעים הכל מפני שהם מתקשרים ישויות כאלו ואחרות, מעצימה נבדלות ולא אחדות בין "יודעי כל" לבין כל השאר: כולנו חלק מאחד שלם,לכולנו היכולת לראות ולתקשר,וכולנו עולים תדרים כל אחד בקצב שלו- מי בגילגול אחד,מי על פני מספר גילגולים,וכולנו נעבור למימד אחר(נמות כלשונכם)בין אם אנו מוארים ובין אם לאו. וחיבוק מלא אהבה לכולם באשר הם,
לילך

לילך ורותי....

אין לכם שמץ שלמושג, הא...אם מי יש לכן הכבוד..הא, היה זמן שמה שאמרתן היה נכון, אבל לא לפי שמסרו לי.. ב21/7/09 נחתם שלב....נוסף בדרכם של עובדי האור, ושל כל שאר המעגלים של האור... כולל מעגלי נשים עלומים...קבוצות תקשור אשר אינם מודעות אפילו להיותם חלק מדרך האור....ויש אלפי מעדלים כאלו ברחבי העולם מליוני אנשים...שהם מובלים לקראת שינוי התדרים..מכיוונים שונים ומשונים. תשמ"ד..1984....נבואה זו ונבואה אחרת היו נבואות ופנטזיה... אבל...כל שאני אומרת הוא שהמסר מקיראל הוא לא קשוש הוא מסר חשוב והוא דווקא לא מדבר על השמדה אלא רק על המעבר.. שהרי מי שפתוח למיידעים ותקשורים של העידן החדש כבר נחשף לתדר החדר..והוא חלק מהמעבר... מסר האם הגדולה השבה בגוף אישה ממודיעין.

רותי 11

New member
לאונרדו יקרה

לרגע לא זילזלתי בתקשור של קיראל ואם היית קוראת את מה שכתבתי אז היית רואה שכתבתי שאני אוהבת את התקשורים של קיראל, ושמץ יש אפילו יותר משמץ תאמיני לי. מה שקורה ומה שיקרה ואיך יקרה, מה שאני כל הזמן אומרת זה שצריך להזיז ולא להזין א ת תדר הפחד מכל המעבר הזה, שמץ יש לי כבר כמעט 10 שנים , אני מודעת למה שקורה ויקרה וכמו שאמרתי לחמדה את התקשור או יותר נכון את המידע הזה הוא הביא כבר לפני מספר שנים זה לא חדש, בכל מקרה אין בי שמץ של זלזול, וגם ללילך ואני מרשה לי לענות בשמה משום שגם היא מודעת ומאוד לאותם תהליכים שקורים בבריאה. מה שניסינו לומר זה לא התייחס לתקשור של קיראל.

שוב מסכימה איתך,רותי...

הכוונה שלי היתה למשפטים שנכתבו עם המילים- תמותה,ימותו,יאבדו שפיות וכו. לי לא זכורות המילים הללו מתקשורי האור..... לי יותר זכורות מילים כמו-מעבר תדר,זכות בחירה אם לעבור וכו. גם היום יש לנו ברמת הנשמה זכות אם להישאר פה או לעבור מימד. השוויתי לנבואות זעם ברמת ההפחדה,וזה אכן כך,אחרת לא היו פונים אליי כל כך הרבה מבוהלים ושואלים לגבי זה. אגב,עליית תדרים מתאפשרת כל יום,וב2012 עדיין לא ברור מה תבחר האנושות. לגבי שמץ או לא שמץ-אין לי אפשרות לענות, כי אין הנחתום מעיד על עיסתו. שבת מבורכת באהבת האדם באשר הוא ובאשר דעותיו, לילך

אבל זו האמת.

מיליונים ימותו תמשיכי לשלוח אור ועדיין השינוי כולל את העובדה שהכדור הזה על סף התפוצצות אוכלוסין ולא כולם יבצעו מעבר ואין פרושו שהם לא יחוברו לתדר פרושו שהם לא ישובו לחיות בכל גוף שהו.. קחי בחשבון שחלק מהנשמות בגוף הם נשמות שעברו עברות שיש עימן קלון ואין להם מקום בעולם שעתיד להתחדש.... 'הנחתום קיבל אישור', בתקשור ממתקשרת אחרת..לפני שני עדים, ואף מעוד מספר אנשים שעמדו בפני קהל זה או אחר... להזכרות קרמתית ושלל מסרים שמרכיבים את עיסתו ואם תשאלי גברתי המתקשרת..יאשרו אף לך שהנחתומית הנ"ל נצתוותה להעיד על עיסתה בזאת בפנייך וזכותך להשאר באלם. ואני לא אישרתי את ה2012....ואין לי מושג למה התאריך הזה שב ועולה..לא עדיין לפחות כן אמרתי שיש תוכנית ושאנחנו עלינו שלב.

למעלה