יש לי את הזכות לשאול למה?
Y yaeluv New member 13/5/05 #16 אופס...../images/Emo9.gif אני אומרת אממממ לא יודעת!!! זה כל כך קשה!!! וסנוביש מיאוו צודקת!!! אמממממממ אבל....אממממ.....אוי....אנ יאוהבת את קיררה אבל פלאפי... (רק בגלל שהוא של סאשי!!) איה!!!! נשכתי ת'בפנים של הלחי שלי!!!!!!!!!
אופס...../images/Emo9.gif אני אומרת אממממ לא יודעת!!! זה כל כך קשה!!! וסנוביש מיאוו צודקת!!! אמממממממ אבל....אממממ.....אוי....אנ יאוהבת את קיררה אבל פלאפי... (רק בגלל שהוא של סאשי!!) איה!!!! נשכתי ת'בפנים של הלחי שלי!!!!!!!!!
B Black Strawberry New member 13/5/05 #21 קירארה תמיד רציתי חתולה קטנה וחמודה שיכולה להפוך לחתולה גדולה שיכולה לעוף
D De-Panther New member 13/5/05 #23 ../images/Emo6.gifתוהה אם יש אנשים../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif שמבינים מה מצחיק אותי בשירשור הזה (ומאלו שמבינים... מספיק רק לצחוק... לא צריך לציין מה מצחיק אותי...)
../images/Emo6.gifתוהה אם יש אנשים../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif שמבינים מה מצחיק אותי בשירשור הזה (ומאלו שמבינים... מספיק רק לצחוק... לא צריך לציין מה מצחיק אותי...)
S Stinki Winki New member 13/5/05 #33 קירארה כמובן! נתחיל מהעובדה שהיא טיפה יותר חיה מפלאפי~.~ חוץ מזה שהיא של סאנגו והיא מדהימה כמוה! והיא עוזרת ויעילה... והיא חברה של שיפו הנסגד
קירארה כמובן! נתחיל מהעובדה שהיא טיפה יותר חיה מפלאפי~.~ חוץ מזה שהיא של סאנגו והיא מדהימה כמוה! והיא עוזרת ויעילה... והיא חברה של שיפו הנסגד
א איררון New member 13/5/05 #36 קירארה! ../images/Emo67.gif היא פי מיליון יותר קולית מאה-ואו המכוערים! נא לא לסקול!