קישוטים וכאלה....

Ontario R Z Y H

New member
קישוטים וכאלה....../images/Emo227.gif../images/Emo34.gif../images/Emo39.gif

קישוטים וכאלה לכולם|בדגש| באיזה קישוטים אתם מקשטים את הסוסים שלכם לכבוד תחרויות? האם יש הבדל בהכנה, בטיפול, בהשקעה, ובציוד בין תחרות רגילה, לבין תחרות עם שופטים מחו"ל/תחרות ארצית? האם אתם בעד התחרויות המשולבות? קפיצות ודראסז' באותו יום במקביל? לג'מפרים בעיקר: האם אתם מתחרים עם שמיכה לבנה? אם כן - למה? אם לא - למה? האם אתם עושים צמות? או מבקשים מאחרים שיעשו לכם? כן - למה? לא - למה? (אקיצור תחפרו בכל נושא חח) האם אתם בעד זה שאפשר לרכב בקפיצות עם איזה שמיכה שרוצים (צבעוני) ולא רק לבן? ועכשיו לדראסז'ניקים: האם אתם בעד את החובה לרכב בתחרויות עם צמות+ג'קט+שמיכה לבנה? כן - למה? לא - למה? מוזיקה, למה בקפיצות יש ובדראסז' אין? במיוחד שביגור יש את הרעש הנפלא (יש לציין נפלא) של הבלאגן ליד, האם הייתם רוצים שגם אצלנו תיהיה מוזיקה? חלוקת פרסים - האם הייתם רוצים שגם אצלנו תיהיה חלוקת פרסים אחרי כל מקצה? או שאתם מעדיפים לקחת את הפרס+המבחן שלכם וללכת הביתה בלי הרבה בלאגנים? ולווסטרנים ספרו קצת על המקצה פריסטייל (תקנו אותי אם אני טועה בשם) שבו אתם מתחפשים עם הסוסים ועושים מבחן (? חח)? למה אתם מחפשים את סוסיכם? (לא למה=מדוע.. אלא לאיזה דמות/דבר כלשהו חח)

PinkHorse

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo227.gif.

קישוטים וכאלה
לכולם|בדגש|
באיזה קישוטים אתם מקשטים את הסוסים שלכם לכבוד תחרויות? הממ אני מנקה אותו טוב טוב יום לפני, חופפת לו זנב ומנקה לו את הגרביים והפרסות עם סבון טוב טוב, מנקה לו נחיריים עם ספוג
ואז שמה לו שמן פרסות ומחכה שיתייבש.. כשהוא מתייבש אני מברישה אותו טוב טוב ושמה לו ספריי לזנב ומנפחת לו אותו.. ואם צריל לגזור/לדלל רעמה וזנב אני עושה את זה..
האם יש הבדל בהכנה, בטיפול, בהשקעה, ובציוד בין תחרות רגילה, לבין תחרות עם שופטים מחו"ל/תחרות ארצית? לא.
האם אתם בעד התחרויות המשולבות? קפיצות ודראסז' באותו יום במקביל? כן. לג'מפרים בעיקר:
האם אתם מתחרים עם שמיכה לבנה? אם כן - למה? אם לא - למה? כן, לחווה שלנו יש שמיכת תחריות אחידה שהיא לבנה עם סמל של החווה בצבע בורדו.
האם אתם עושים צמות? או מבקשים מאחרים שיעשו לכם? כן - למה? לא - למה? (אקיצור תחפרו בכל נושא חח) את האמת אני בעד כי זה יפה. אבל בפעם האחרונה כיסחנו לו את הרעמה אז זה לא יוצא הכי טוב.. אבל עכשיו הוא הצמיח רעמה וכל תחרות אני רוצה לעשות לו אבל אני לא יודעת אך ואפעם אני לא מוצאת מישהו שיספיק.. בכל מקרה אם תיהיה תחרות חגיגית וחשובה אני אדאג שיהיו לו גולגוליםP=.
האם אתם בעד זה שאפשר לרכב בקפיצות עם איזה שמיכה שרוצים (צבעוני) ולא רק לבן? כן.. אם אנשים רוצים אז אחלה.. וכל עוד זאת שמיכה יפה, מסודרת ומכובדת אז בכיף.

מוסיפה

ההכנות לתחרות לא מיוחדות במיוחד.. רק "דואגים" שהסוס יהיה נקי ומסודר, מברישים רעמה ולפעמים צמה בזנב... אני לא מתחרה פריסטייל... אולי בעתיד

Ontario R Z Y H

New member
פה אפשר להדגיש

אגפים למה אתה מתגרה בי שאין לי טלוויזיה בבית ? לא יפה!!! אמרתי לך שקודם לאכול ואז לישון, אל תיהיה קטנוני!!! קנאי=]

ווינגז

New member
נא להעביר את הדיון לערוצים פרטיים

שיחות אישיות, לא על גבי הפורום

SILVER LADY

New member
באלי ../images/Emo9.gif

קישוטים וכאלה לכולם|בדגש| באיזה קישוטים אתם מקשטים את הסוסים שלכם לכבוד תחרויות?הממ יום לפני תחרות .וואו זה כייף חחחח שוטפים אותה אם חם עם שמפו כזה של פלמר ואת הרעמה והזנב חופפים עם שמפו ומרכך גרביים עם שמפו הממ וזיהוו.היא מתייבשת פותחים את הזנב עם ספריי ומברישים.עושים צמה כדי שלא ייכנס לכלוך [בבוקר מפרקים] שמים קובן[בחורף] ולתא=] האם יש הבדל בהכנה, בטיפול, בהשקעה, ובציוד בין תחרות רגילה, לבין תחרות עם שופטים מחו"ל/תחרות ארצית?נראלי שכן.. האם אתם בעד התחרויות המשולבות? קפיצות ודראסז' באותו יום במקביל? כן זה חביב=] לג'מפרים בעיקר: האם אתם מתחרים עם שמיכה לבנה? אם כן - למה? אם לא - למה?תלוי בסט שנבחר לאותה תחרות
כי יש שלוש חחחח אפילו ארבע האם אתם עושים צמות? או מבקשים מאחרים שיעשו לכם? כן - למה? לא - למה? (אקיצור תחפרו בכל נושא חח)הממ אני אל ממש טובה בזה אבל שיש הזדמנות אז עושים כי גולגולים זה יפה ובמיוחד לתותקה=]באליפות כמובן שאחד מהימים בדר"כ הגמר זה עם גולגולים חתיכיים=] האם אתם בעד זה שאפשר לרכב בקפיצות עם איזה שמיכה שרוצים (צבעוני) ולא רק לבן? מה שחשוב שיהיה תואם כי אם לא זה משגע אותי
~פרפקציוניסטית~ ועכשיו לדראסז'ניקים: האם אתם בעד את החובה לרכב בתחרויות עם צמות+ג'קט+שמיכה לבנה? כן - למה? לא - למה? מוזיקה, למה בקפיצות יש ובדראסז' אין? במיוחד שביגור יש את הרעש הנפלא (יש לציין נפלא) של הבלאגן ליד, האם הייתם רוצים שגם אצלנו תיהיה מוזיקה? חלוקת פרסים - האם הייתם רוצים שגם אצלנו תיהיה חלוקת פרסים אחרי כל מקצה? או שאתם מעדיפים לקחת את הפרס+המבחן שלכם וללכת הביתה בלי הרבה בלאגנים? ולווסטרנים ספרו קצת על המקצה פריסטייל (תקנו אותי אם אני טועה בשם) שבו אתם מתחפשים עם הסוסים ועושים מבחן (? חח)? למה אתם מחפשים את סוסיכם? (לא למה=מדוע.. אלא לאיזה דמות/דבר כלשהו חח)

Vintage Queen

New member
משעמם לי!

באיזה קישוטים אתם מקשטים את הסוסים שלכם לכבוד תחרויות?
מגן אוזניים, וכשהייתה לי סוסה עם רעמה הייתי עושה צמות, ועל הצמה בזנב סרט אדום (אבל אחד יפה לא מעפן כמו שכולם שמים!) האם יש הבדל בהכנה, בטיפול, בהשקעה, ובציוד בין תחרות רגילה, לבין תחרות עם שופטים מחו"ל/תחרות ארצית?
לא האם אתם בעד התחרויות המשולבות? קפיצות ודראסז' באותו יום במקביל?
לא ממש.. כאילו זה לא מפריע לי אבל בוא נגיד שאני לא נהנית יותר כשהתחרות משולבת לג'מפרים בעיקר: האם אתם מתחרים עם שמיכה לבנה? אם כן - למה? אם לא - למה?
לא, סתם כי יותר מגניב ומתאים לו כחול! האם אתם עושים צמות? או מבקשים מאחרים שיעשו לכם? כן - למה? לא - למה? (אקיצור תחפרו בכל נושא חח)
אני עושה לבד ואני עושה גם מלאא כי הן קטנות קטנות,זה הכי יפה, אבל לאוליבר אין רעמה לזה **בנתיים** ----> האם אתם בעד זה שאפשר לרכב בקפיצות עם איזה שמיכה שרוצים (צבעוני) ולא רק לבן?
ברור

2eye

New member
אני ../images/Emo6.gif

כללי:
באיזה קישוטים אתם מקשטים את הסוסים שלכם לכבוד תחרויות? מה הוא חפץ? מה זה לקשט סוס?
, שמיכה לבנה, מגניב לבנים [פעם היה בנדז'ים, עד ששיכנעו אותי לא], חזייה, ציוד נקי...זהו אני חושב. האם יש הבדל בהכנה, בטיפול, בהשקעה, ובציוד בין תחרות רגילה, לבין תחרות עם שופטים מחו"ל/תחרות ארצית? לא, לפני כל תחרות משקיעים המון. מנקים ציוד, חופפים ת'סוס, מנצלים ת'הזדמנות לקטרן+שמן, פותחים קשרים....באליפות משקיעים טיפה יותר, במקום 100% משקיעים 120% [גוזרים ת'זנב שלא יהיה ארוך מדי, מגלחים רגליים, מורטים במיוחד אם צריך....וכל שאר הפיצ'פקס] האם אתם בעד התחרויות המשולבות? קפיצות ודראסז' באותו יום במקביל? איבנטים יכולים להיות נחמדים, זה טוב מאוד בשביל הצמדים, אבל זה לא הכי פאן.
לג'אמפרים:
האם אתם מתחרים עם שמיכה לבנה? ברור שלבנה. למה? כי ככה חינכו אותי. האם אתם עושים צמות? או מבקשים מאחרים שיעשו לכם? לא, הרעמה של הסוס שלי מלאה ויפה ברוך השם, ראמה ששוה להתפאר בה, ושעדיף שתהיה פזורה ולא בתוך עגניות שרי קטנות. האם אתם בעד זה שאפשר לרכב בקפיצות עם איזה שמיכה שרוצים (צבעוני) ולא רק לבן? בעיקרון אני נגד, גם כי ככה חינכו אותי בעיקר. אותי חינכו לתחרות=אלגנט.

Ontario R Z Y H

New member
כנס כנס כנס...

מי אמר לך לא לרכב עם בנדז'ים ולמה?? זה הכי יפה בעולם!!!!!!!! אל תקשיב לג'מפרים האלה *אל תירו בי* חחחח תחרות משולבת, זתומרת, שנגיד אני אתחרה דראסז', ואתה קפיצות (כמה לא הגיוני שיקרה) אבל באותו מקום ובאותו היום.. יש מבינות?

למעלה