קישוטים וכאלה....

Ontario R Z Y H

New member
בנדז'ים

מה שיש לסוס על הרגל>> (הלבן הזה) משמש כמגן..... וגם תירוץ להשוויץ ביפיוף שלי=]

Ontario R Z Y H

New member
יש הטוענים שזה הכי בריא...

וזה יהיה דיון ארוך על זה.... כל אחד, ואיך שהוא רוצה, איך שנוח לו ומה שהוא חושב. אנלא יודעת עד כמה זה שונה ממגנים רגילים.. אבל.. אתה יודע.. הרגשה ואמונות חיחי

2eye

New member
יש משהו בדברים שלך. אבל זה לא הכל

אבל זה מגן על גידים שצריכים הגנה. אם שמים בנדז' לסוס שלא צריך הגיד שלו יתרגל לתמיכה. הגיד כ"כ יתרגל לתמיכה עד כדי כך שהוא יהפך לסוס שצריך את התמיכה הזו כדי שלא תהיה בעיית גידים. לכן, סוס עם בעיות גידים חייב בנדז'ים וסוס עם גידים בריאים עדיף לו מגנים, כדי שהגידים שלו לא יפגעו מהתמיכה הבלתי פוסקת של הבנדז'ים. יש מבין? :]

2eye

New member
אחרי שבנדז'תי סוס בתחרות

והבנדוז' נפתח באמצע המקצה, הבנתי שאני צריך לפרוש למגנים.

אני!

באיזה קישוטים אתם מקשטים את הסוסים שלכם לכבוד תחרויות? חוץ מפעם אחת באיזה תחרות פנימית כמה בנות שמו לואן גוך סיכות של פרפרים על הצמות
, אני לא מקשטת! האם יש הבדל בהכנה, בטיפול, בהשקעה, ובציוד בין תחרות רגילה, לבין תחרות עם שופטים מחו"ל/תחרות ארצית? לא ממש.. האם אתם בעד התחרויות המשולבות? קפיצות ודראסז' באותו יום במקביל? כן, זה נחמד! האם אתם בעד זה שאפשר לרכב בקפיצות עם איזה שמיכה שרוצים (צבעוני) ולא רק לבן? כן
ועכשיו לדראסז'ניקים: האם אתם בעד את החובה לרכב בתחרויות עם צמות+ג'קט+שמיכה לבנה? כן - למה? לא - למה? לגבי צמות - זו אחת הסיבות העיקריות שלסוס שלי אין רעמה!
ג'קט, לא כל כך נורא אבל אפשר לוותר בכיף. שמיכה לבנה - אני לא אוהבת אבל אין ברירה.. חוץ מזה נוהל "תקתוק סוס וציוד" ביום של לפני תחרות: צחצוח מכף רגל ועד ראש, שמן לפרסות, זנב וכל מה שבא איתו, וכל השאר. הציוד נקי כמו שצריך והארגז כבר מסודר יומיים לפני..

עונה על הווסטרן

אצלנו בחווה בתחרויות לפני כל מקצה מנקים את הסוס כרגיל, וממש כמה דקות לפני המקצה שמים לסוס סיליקון ג'ל על הזנב והרעמה וסיליקון ספריי על הגוף (זה ממש ממש יפה!). פריסטייל-מקצה בו הרוכב קובע את המסלול של עצמו. הוא חייב לכלול במקצה מספר אלמנטים חובה (4 ספינים לכל צד, החלפה לכל כיוון, 3 עצירות), והוא צריך להתאים את המוזיקה לתחפושת ולמסלול. הרוכב והסוס נשפטיפ על מקוריות, התאמה, ביצוע האלמנטים, והתלהבות הקהל.

למעלה