קישורי אאוטבריין (בנוסף אולי תאהב/י את)

Bezalel P

New member
זה לא ממש מה שאמרתי

נניח שאתה גולש X ואתה נכנס אחת אחרי השניה לרשומות א', ב' ו-ג'. ונניח שברשומה ג' לחצת על קישור אאוטבריין שמוביל לרשומה ח'. ונניח שאני גולש Y ואני נכנסתי לרשומות א', ה' ו- ל' וברשומה ל' לחצתי על קישור שמוביל לרשומה ח' אז אאוטבריין תבין שרשומות ג', ל' ו-ח' עוסקות בנושאים דומים. ושגולש שמתעניין בנושאים האלה מתעניין גם בנושאים של רשומות א', ב' ו- ל'. ואז אאוטבריין יבדוק איזה מאפיינים יש לרשומות האלה בשביל להגדיר את המשותף ביניהן. והגולש Z שייכנס לרשומה בנושא הזה יקבל גם הוא את הקישור לרשומה ח'. לעומת זאת הקישורים לרשומות ע' ו- צ' כנראה פחות רלוונטיים ולכן הוא יציג אותם פחות.

wranger

New member
סטופ!

חוף השנהב! חיפה! חתול! חציל! חומוס! חיים! חווה! חוטובלי!!!!!111

Bezalel P

New member
אם ניסית לכתוב חמשיר, אז לא יצא לך.

wranger

New member
צודק, זה חרא חמשיר.

אבל את הסיבוב הזה של ארץ-עיר נראה לי שניצחתי.

goldy

New member
יכול להיות שתוכן מסויים פשוט ייעלם מההמלצות?

לחילופין: יתכן שתוכן מסויים יקודם כל הזמן?

Bezalel P

New member
אני לא חושב שזה כל כך חד משמעי

גם לא מדובר בקידום, מכיוון שאין מגע של יד אדם בבחירת הקישורים. אני מניח שיהיו תכנים שלא יופיעו. אבל קשה לי להאמין שקישור מסוים יופיע כל הזמן. זה קצת מפספס את המטרה.

אני משוחד... ../images/Emo9.gif

(אה כן. שלום. אני עדיין קופץ לפה מידי פעם. אם השם לא אומר לכם כלום תתעלמו)

המלבישה

New member
הורדתי. הייתי משאירה אם היתה אפשרות

לקשר לפוסטים שבחרתי בעצמי. לא אהבתי את הרעיון שאני ממליצה (ככה הקוראים חווים את זה) לאחרים על פוסטים שלא קראתי בבלוגים שלא היה לי מושג על קיומם.

Bezalel P

New member
הבנתי

אם כי הרעיון הוא לא שאת ממליצה אלא שאנחנו ממליצים, או בעצם שאאוטבריין ממליצה. את חושבת שקוראים בבלוג תופסים את הקישורים האלה כמשהו שמגיע ממך?

המלבישה

New member
כן, ככה זה נראה לי.

ההנחה שלי היא שרוב הקוראים (של הבלוג שלי, לפי הסטטיסטיקות) לא מגיעים מתפוז ולא מכירים את הפורמט.

wranger

New member
אני עדיין מתלבט

אני נוטה להירתע מתוספות לבלוג שאין לי שום יכולת לשנות או לערוך. מה גם שהקוביה הזו לא הכי יפה בעיני ועדיין לא ממש השתכנעתי שבעיית הג'יבריש שם הסתדרה לגמרי. מצד שני, יש בזה משהו מעניין - למשל הפוטנציאל לתת חשיפה לבלוגים פחות מוכרים, כי הפיצ'ר הזה מציע רשומות לפי נושאים ומילות מפתח ולא לפי שם הכותב. זה גם יביא עוד כניסות לאלה שיבחרו להשאיר אותו בבלוג שלהם - גם מרשומות של אחרים וגם מרשומות שלהם עצמם (כי לפעמים הפיצ'ר מציע רשומה אחרת באותו בלוג ממש). אז אני לא יודע. בינתיים היא שם.

גיליתי אותו אתמול בערב

כשנכנסתי כדי להגיב לתגובה ברשומה שלי. בהתחלה לא כל כך הבנתי מה זה, חשבתי שזאת אופציה שאני הוספתי בטעות אבל אחר כך ראיתי רשומות אחרות שלי שאין בהן את הקישורים האלה (מצאתי את ההסבר בפורום המקביל, תודה). כרגע אני במתלבטים, בהתחלה חשבתי להוריד את האפשרות הזאת, היא נראית כמפריעה לרשומה, אבל בכל אופן בינתיים אני משאירה את זה, אולי בזכותה באמת אמצא בלוגים מעניינים ואאפשר גם לקוראים אחרים למצוא בלוגים מעניינים ואולי היא דווקא תועיל לי ותביא יותר כניסות לבלוג שלי. (היות ולא אחת אני חוזרת על נושאים שעליהם אני כותבת, סביר להניח שבקוביה הזאת יופיעו גם רשומות נוספות מהבלוג שלי, מה שיגרום לקוראים להיכנס גם אליהן).

parparlive

New member
מאוד אהבתי

בהחלט מושך לקרוא אחרים חדשים
יופי של תוספת.

suki da yo

New member
טוב, אני הייתי בקבוצת הניסוי

אז זה לא חדש לי, והאמת היא שבנתיים הספקתי כבר לשכח שזה שם... בעיקרון, זה רעיון נחמד, אבל ברוב הפעמים שניסיתי, זה ממליץ על רשומות בלי שום קשר לכלום, אז מבחינתי האלגוריתם של זה לא היה מוצלח במיוחד.

Bezalel P

New member
כמו שאמרתי למעלה

ככל שהמערכת תכיר יותר בלוגים ויותר גולשים, היא תוכל ללמוד ולשפר את האלגוריתם שלה.

למעלה