קישור למחקר - ויטמין B12

salpter

New member
בתור קנבאלית עם B 12 נמוך מאד

אני עומדת על גבול של 200 זה מתחת לדרוש בהמון נוטלת כדורים שאעלו במעט את המצב לא כל כך משתפר אבל תמיד היה לי נמוך, המחקר נראה לי מאד לא מהיימןלאור העובדה שסולגאר לוקחים חסות, אבל מרופא שמעתי שזה באמת פוגם בפוריות אז עשיתי הפסקה חודש להעלאת ההורמון ואז הרופא שלי צחק ואמר שאין קשר.

נועם@בת

New member
החסות אינה של סולגאר

זה תקציר מאתר באנגלית. אבל לא הצלחתי להבין מה בדיוק האתר הזה, ומה המהימנות שלו. מה שכן ראיתי זה שבמקור (אם הבנתי נכון) ההצלחה היתה של 6 נשים מתוך 14, ואצל סולגאר ההצלחה עלתה ל13 מתוך 14. אם כך, אני חושבת שאת השאיבה הבאה שלי אעשה בסולגאר ולא באלישע- תראו איך ההצלחה מטפסת אצלם בצ´יק
נועם

נוג

New member
רצוי לכולן לבדוק

הי, אני מכירה את התחום, לי יש בד"כ מתסור בB12 לפני שהתחלתי את הטיפולים נשלחתי לבדיקה ןאף קבלתי 2 זריקות כדי לעלות את הרמה בגוף. אני יודעת שאצלנו שואלים את הבנות. ממליצה לכולן לבדוק. נוג

ligo

New member
חוות דעת רפואית

הרופא שלי ממש לא מתלהב מה"מחקרים" האלה. כבר שאלתי אותו בעבר, לאחר שקראתי באתר של סולגאר על הקשר בין בעיית זרע לויטמינים. כמובן, נמצא קשר מובהק לכל הגברים שסבלו מבעיית זרע לבין מחסור בויטמינים ותזונה לקויה. ולמה אני אומרת כמובן? כי זו חברת ויטמינים מפיצה את המחקר והיא עושה את זה בהתאם לאינטרסים שלה. ומצד שני, לא מזיק לבדוק. אני אישית לוקחת b-complex של סולגאר (סתם בגלל שאני תמיד עייפה) וזה מכיל גם B12.

רחלי*

New member
זה מדהים!!!!

סליחה על הבורות אני ממש לא מבינה בתחום למרות שזה מרתק אותי. האם גם הרופא הרגיל שלי יבצע את הבדיקה אם אבקש או שרק הרהומופטים עושים אתזה? איך יודעים איזה ויטמינים לקחת?

אולה *

New member
את יכולה לבקש מרופא המשפחה

הפניה לבדיקות הדם לויטמינים!
אולה

אולה *

New member
כלום עדיין לא קרה ../images/Emo3.gif

מתברר, שעם דקא ארוך הזקיקים מתפתחים הרבה יותר לעט. (אולי הן תהיינה יותר בשלות?) אז השאיבה נדחתה בעוד מספר ימים. איזה יופי - עוד כמה זריקות!!! מה איתך? ההיפר עברה? מתי הבטא? בשבוע הבא, נכון?

למעלה