קי"ה איפור לילדות

Midriff

New member
קי"ה איפור לילדות

הילדה בת 11.5 מופיעה בהצגה, והמורה ביקשה שכל אחד יביא איילינר, מסקרה ופאונדשיין. בתור מאותגרת איפור, יש איזשהו פאונדשיין שלא יהיה נורא יקר אבל גם לא יעשה לילדה חצ'קונים (יש לה פה ושם לא משהו רציני). איך בוחרים צבע שמתאים לעור אם אני לא מתכוונת ללכת לאחד מבתי הכלבו הגדולים עם הדיילות?

Midriff

New member
אף אחד לא יכול לעזור?

רקלהבהיר השאלה היא איך לבחור צבע שמתאים לצבע העור של הילדה

liat1271

New member
הכי זול יהיה לקנות בוולמארט או טרגט

או בבתי המרקחת

3rd CYR

New member
כתבתי לך גם למטה

רק הפאונדשין לדעתי דורש התאמה טובה (וצריך ללכת למקום עם טסטרים ו/או דיילת כמו דפרטמנט סטור או חנות קוסמטיקה). לדעתי, אייליינר ומסקרה פשוט לקנות שחור או חום (בהתאם לצבע של הילדה) ואז באמת אפשר לקנות בכל דארג סטור/טארגט. לדעתי האישית גם אפשר וכדאי לדלג על פאונדשין.

Midriff

New member
הפאונדשיין זה אכן הבעיה

במיוחד לאור העובדה שאני שונאת מייקאפים וכשממש חייבת הולכת גג ל- BB קרם. הבעיה היא שאין פה בעיר מקום עם דיילות וזה דורש נסיעה לעיר הגדולה. באסה.

3rd CYR

New member
עצה פרקטית

בהתחשב במה שכתבת למטה, אני חושבת שזה לא משנה -- אל תשקיעי בלנסוע לעיר. תקני מה שבעין נראה לך בגוון קרוב מספיק לעור שלה וחסל.
אם את מתלבטת -- תבחרי גוון כהה יותר ולא בהיר יותר). היא לא צריכה את זה בשביל לטייל בשכונה או לצאת לדייט אלא להיות על במה עם אורות מסנוורים. בסופו של דבר ההתאמה היא בשביל תנאי תאורה נורמליים בעוד שאת רוצה שהיא לא תהיה חיוורת בתאורה מאד לא רגילה (לא כזו שבשבילה מבצעים את ההתאמה בכל מקרה). הרי גם באולפן טלוויזיה משחימים את המאוריינים בצורה שלא תראה יפה בחיי היומיום אלא כדי שיהיו נורמלייםב תאורה הייחודית

Midriff

New member
תודה!

זאת בדיוק סוג העיצה שחיפשתי. עוד שאלה, אם אפשר, אם יש שם דוגמית, איפה לשים את זה, על לחי/פנים/יד בשביל להתאים את הצבע הנכון?

Ani15

New member
מקובל לשים על גב כף היד

או החלק הפנימי של שורש כף היד wrist. מורידים את הטסטים עם מגבון (תבקשי מהדיילת או תביאי מהבית). כמו שכבר כתבו לך, חצי טון כהה מדי עדיף על בהיר מדי.
במקומך, הייתי בודקת אם הBB שלי מתאים לגוון העור שלה, ואז מחפשת פאונדיישן בצבע דומה וחסל. מורחת את הBB מתחת לפאונדיישן כמו שרזאי הציעה, ומקווה לטוב.

placid1

New member
בדיוק!

Midriff

New member
וואלה יופי

הצלחתי למצוא את המקום של כל הישראליות הלא מטופחות? אין תקווה?

יש מקום שקוראים לו

youtube... יש שם סרטוני הדרכה פחות או יותר בקשר לכל נושא בעולם, הרבה פעמים שמועלים ע"י אנשי מקצוע.
כל פעם שאני צריך איזה DIY, כמו לדוגמא באיזה תיקון שהייתי צריך לעשות בצנרת בסופ"ש, תמיד אני מוצא שם הסברים טובים.
100% יש גם על איפור.

KallaGLP

New member
לא קשור לטיפוח לדעתי הצנועה.

אני כן משתמשת בקרמים ועושה ניקוי פנים מקצועי מדי פעם. פשוט איפור מעולם לא התאים לי, ולא רק לדעתי. יותר מתאים לי בלי.

KallaGLP

New member
וכן, ברור לי שזה נאמר בבדיחות הדעת,

סתם רציתי לדייק
.

Midriff

New member
כאשר אבדנו

עכשיו המורה שאמרה שצריך רק את שלושת הדברים האלה שלחה וידאו שאמרה שכל התלמידים צריכים לראות. בוידאו היא משתמשת בצלליות, סומק, מייק אפ בהיר וכהה לעשות קונטורים....אני כבר רואה את הילדה בונה תיק איפור מכובד מהסיפור הזה פלוס דרמה מטורפת כי אמא שלה לא מסוגלת לעשות את זה כראוי...יהיה שמח

3rd CYR

New member
אויש! רק לי נשמע לי נורא?

למה היא מחייבת בנות להתאפר בשביל זה? ולמה חייבים פאונדשיין? זה בשביל הצגה או בשביל בוק דוגמנות? בגיל 11???
משתתפת בצערך!
מה דעתה שלה? האם היא אוהבת איפור (גם אם לא משתמשת בו עדיין)? האם היא מתרגשת לקראת זה או גם לה זה נתפס כמעמסה?
אני הייתי כן הולכת למקום שאפשר להשתמש בטסטרים (כמו הדיילות במייסיס/דילרדס, אולטה, ספורה וכד') לפחות להתאים את הגוון. אני חושבת שווה להשקיע במוצר איכותי כדי שיהיה לעור שלה.
&nbsp

Midriff

New member
זה לא רק לבנות

היא ביקשה מכל השחקנים (בנים ובנות) לקנות פאונדשיין אייליינר ומסקרה. כי האורות החזקים של הבמה מחווירים את תווי הפנים. שאלתי את הילדה על זה והיא אמרה שהיא עדיין אמרה רק פאונדשיין.

למעלה