קי"ה איפור לילדות

Boston Guy

New member
אצלנו היו עושים מהמורה צימעס על כזה דבר...

אני כבר רואה בעיני רוחי את שירשור ה REPLY ALL של הורים נזעמים שכותבים ב ALL CAPS שהילדות שלהם לא נולדו למשפחת קרדשיאן והם לא מוכנים שילמדו אותן להתאפר כ"עובדות במקצוע העתיק בעולם" בגיל 11.
וכל נושאי ונושאות דגל הפמיניסטיות או ה LGBTQ או כל דגל רדיקלי אחר צווחים שאם מאפרים - שגם כל הבנים יאופרו באותה צורה - כי שוויון צריך להיות.

Midriff

New member
גם הבנים צריכים להתאפר

ולא ראיתי אף אמייל זועם (אבל המיילים נשלחו דרך המערכת של הבית ספר ככה שאין אפשרות להגיב עם תפוצת נאטו). המורה הזאת מקסימה ואוהבת את מה שהיא עושה מאוד, אז אני לא חושבת שזה הגיע משום מקום שקשור לקרדשיאן או לנשים עובדות.
היא הסבירה מאוד ברור למה צריך להתאפר כשחקני תיאטרון וזה איפור די שונה מאיפור יום יומי שמישהו היה הולך איתו ברחוב.

הכי חשוב- למרוח שכבה עבה במיוחד

של קרם לחות שמתאים לעור שומני, מתחת לפאונדשיין. אחרת האיפור יגרום להרבה מאוד פצעונים בשבועות שאחרי ההצגה.
כדאי לשים טיפת צבע מהדוגמית על המצח, ולמרוח קצת. אם הצבע מתאים, הוא יתמזג עם גוון העור ולא יראה בכלל.
זה באמת לא ממש קריטי, כשנמצאים על הבמה מתחת לאורות החזקים. צריך לשים לב למרוח את הפאונדשין גם על הצוואר, ועד לבגדים. אחרת הבדלי הגוונים בין הפנים למחשוף מאוד בולטים, תחת אורות הבמה.

Boston Guy

New member
הבת שלי עוסקת בתיאטרון ודרמה מגיל 5, פחות או יותר

והייתה שקועה בזה עד צוואר במשך כל התיכון עד עכשיו.
אני בהחלט מכיר את נושא "איפור הבמה".

ההודעה שלי באה בגלל הכותרת של ההודעה שאיתה פתחת את השירשור - "דורשים מהילדות להתאפר".
וההודעה שלך על הוידאו (קונטורינג וכיוצ"ב) באה ישר מהשפכטל של הקרדשיאנים... אני לא יודע מי היה ה"דוגמן" בסירטון שהיא שלחה - אבל אם זו הייתה היא עצמה אני חייב להגיד שזה אחד הדברים הכי "קריפיים" שקראתי כאן.

Ani15

New member
מכיוון שאני בטוחה שאתה מבין גדול גם באיפור

אתה באמת לא מכיר את ערוצי האיפור ביוטיוב? יש נערות נשים שעשו קריירה שלמה (ומאוד משתלמת, שכוללת קידום מוצרים לחברות מסחריות ואף פתיחת ומכירת קווי מוצרים אישיים, שלא לדבר על ההכנסות מיוטיוב) מהסיפור הזה, ולא קוראים להן קרדשיאן. זה לא קריפי, זה מאוד מקובל.
(אני15 נכנסת לעולם ה"אמהות של מתבגרות", קצת בעצב)

ניסית ב CVS?

אצלנו אסור לנסות את המוצר, אבל אני קונה את מה שדיילת היופי ממליצה שמתאים לי, ואז פותחת את החבילה ומנסה, ואם זה לא מתאים אפשר להחליף על המקום. זה מה שדיילות היופי ב CVS אמרו לי לעשות כששאלתי אותן למה אין טסטרים. עד היום לא החזרתי אף פעם מוצר אחרי שפתחתי אותו, כי הן קולעות עם הצבעים בול.

ב CVS מוכרים L'Oréal שזה איפור זול ודי איכותי.

Midriff

New member
אצלנו אין אצלם דיילות

הייתי בשמחה נותנת לדיילת להתאים לילדה, רק שזה דורש נסיעה לעיר הגדולה השכנה ואחרי 3 משחקי כדורגל בסופ"ש הזה אין לי כוחות לזוז...

למעלה