קלאסטרופיליה!!

פרו לוג

New member
קלאסטרופיליה!!

סוף סוף מצאתי פורום תפוזי שעל דגלו חרוט נושא שכל כך קרוב אל ליבי - מגלומניה.. כמה קסם במילה אחת, פשוט להתרווח על הספה, לקחת שאכטה עמוקה במיוחד, לעצום עיניים ולא לחשוב על כלום זולת.. עצמי. כל זה עבר לי בראש במהירות הבזק בזמן ש"בזק בינלאומי" חשבו האם לאפשר לי להכנס לפורום, חשבו וחשבו ולבסוף החליטו שאין בזה כל פסול, שהרי אני לקוח נאמן, ונכנסתי בדלתות הוירטואליות. אבל, וואט דה פאק?! נוכחתי לדעת בעת קריאת הכתובים שלא במגלומנים עסקינן, עד שעלה בליבי החשש הנוראי שתמו מגלומנים מן הארץ. ראיתם פעם מגלומן אמיתי שכותב בשרשור שלא הוא פתח? אני מתכוון למגלומן באורגינל, לא כמו כל הפארשים שמשוויצים בזה שסבא שלהם היה רב ואבא שלהם חייל גיבור בצבא, לא התכוונתי לזן ההוא. פפפפפפ... קלאסטרופיליה קלה אחזה בי, להיות במקום כזה, מוקף באנשים כאלה, "מ-ג-ל-ו-מ-נ-י-ה" קלאסטרופיליה נעימה כזו, לדעת שאתה מוקף מגלומנים או המתהדרים באצטלה של מגלומניה. והממשק התפוזי משהו משהו, ראשו של השרשור יתנפץ במהרה על שולי המסך, וכל זה עוד לפני שיתפתח דיון משובח. ועכשיו מכיוון ששחררתי שרשור משלי אין מנוס אלא להשאר, לספוג את דעתם של אחרים, להנהן במרץ וללכת לבנק הזורע, למזרע ולמכון הזרעה. יאפ.

קפת

New member
פרו-קטו-לוג יקר, אני באמת נירגשת

אבל קודם - חוקן. אין פה שום *פיליה* לפני ניקוי מאסיבי של השריר החלק. ואגב, שאלה פילוזופית: התהדרות באצטלה, היא לא נגזרת של מגלומניה? דה?

פרו לוג

New member
בגד קפת יקרה לי עד מאוד.

אצטלה - נכון שזו מילה יפה? ניחוח ארמי קדום. ולענייננו - ה"*פיליה*" משמשת אותי בקודש כבר זמן רב, בכל פעם שהנושא נתקע, שהשיחה לא זורמת או שסתם יש צורך עז לשנות את הנושא, אני שולף ממחסן המילים את כל המילים השכוחות שהצטברו בירכתיים וכבר מעלות אבק נושן. "קסנופיליה", למשל. בכדי שאתקבל לעבודה כשומר לילה במוזיאון אצטרך לטעון שאני קסנופיל. ובראיון העבודה קרני יעלה על פני קרנו של אותו אחד שיטען ש"אני לא מפחד בכלל לשמור על המוזיאון למרות שלילה ומפחיד והייתי מרטיב פעם במיטה למרות שהייתי בצנחנים". את כל המלל זה אתמצת בשתי מילים "אני קסנופיל", גמרנו סיפור, קבלה ישירה, משכורת כל חודש ופיטורין בזה שאחריו. הבנו את עניין הפיליה? אה, בכלל לא עניתי לך. טוב, פעם אחרת, צריך ללכת לבנק, בעצם כבר סגור שם, הבנקים שאלה, אני אומר לך! טוב, זה לנושא אחר, שהרי אמרו חכמינו: "אין מערבין שמחה בשמחה", אמרו ונהיו פתאום ז"ל. אחרי כזו תובנה הייתי גם אני הופך לז"ל. תראי מה קורה לי באשמת הפורום שלך, תיכף אתחיל גם לדבר על סקס, ואז זרם המילים לא יפסק, וגם לא זרמים אחרים. למשל זרם הגולף, למשל זרם החילופין, למשל זרם א-שייח. אחתום בחתימה, הגם שאין לי חתימה.

קפת

New member
קסנופיליה...

למקרה שלריסה תשאל - זו אהבת קסנקס? זרמים הם לפעמים געגועים לתודעה. רשמתי אותך בתור לחוקן. גש לאחות נחמה, בבקשה.

פרו לוג

New member
טמבלים שם באקדמיה,

יכלו לתת למילה "קודקס" הלועזית את המילה "חוקן" העברית. לו אני במקומם.. לא הייתה כבר אקדמיה. משפט יפה אמרת בקשר לתודעה ולזרמים, מעולם לא חשבתי על זה.. כלומר - בטח שחשבתי על זה! אני.. טחחח.. אבל מכיוון שונה לחלוטין, אוהב את הגישה שלך. טוב, אני מוכן לקודקס, סליחה, לחוקן.

קפת

New member
מאיפה יש לך יחמורים?

זה טעים, יחמורים? אני יכולה לקבל מתכון ליחמור בתנור?

רגע,

אז כף רגלך נגעה באיקאה? אני חושב שזה שווה סקופ בעמוד הראשי של מעריב NRG החדש + פריצת עידכון מיוחדת של מיקי ויעקב + מבזק ב-CNN + מקלחות + דרושות. הגיעו בנות חדשות מאוקראינה תחתית (יענו חצי האי קרים).

אני? באיקאה?? דרכתי???

זה שאני יודעת שיש שם תבניות שמתאימות ליחמור בתנור אומר שהייתי שם? בוא נראה. אני יודעת שבטזמניה יש לטאות ענק טורפות, בספרינגפילד ניצב הפסל של הגיבור ג'בדאיה ספרינגפילד שהרג את הדוב בארץ עוץ יש קוסם וגם איוב בא משם המוקטעה נמצאת ברמאללה על הירח יש מכתשים הבוטנזים דומים לבורמזים נורא קר בקוטב (לא משנה איזה, תבחר אחד) בתוך הבטן של פיני גרשון יש מעיים. מה זה אומר עלי?

א י ל ה

New member
איכססס! מגעילעעע!

היית במעיים של פיני גרשון???? לוגיקה וואן אוֹ וואן.

אם בחרת בלוגיקה של המלפפוץ, א י ל ה

הרי שגם הייתי על הירח, בקוטב, בספרינגפילד המצוירת ובארץ עוץ. דווקא מהמעיים של גרשון את עושה עניין? בואי, נשאר פה קצת מילקי.

קפת

New member
למה את מתעקשת, בוגו?

בואי איתי פעם אחת לאיקאה. עשי אותי אשה מאושרת. אני מבטיחה שלא נעשה שום דבר שלא תרצי. יהיה לך טוב, את תראי. ואחרי ש*נגמור* באיקאה (לפחות פעם אחת, כי באיקאה אני בדרך כלל משחקתותה במולטי) - לא אסתובב, אשאר איתך ואעשה לך נעימים בגב. ואם תבקשי, נתחבק. כמו (סט) כפיות (במבצע). אה, ורציתי להגיד שהייתי פעם בבטן של אישיות מאוד ידועה, במסגרת עבודתי. היה שם ליוויתן. בליוויתן היה סבא ג'פטו, וכאבה לו הבטן כי בדיוק הוא גמר לאכול דג ממולא ביונה. שזה סוג של נביא. זהו.

עיסקת טיעון

את יודעת מה, קפת? בסדר. הולכים לאיקאה. נסתובב קצת, נתחבק, נלטף פומפיות אליפטיות ונחפש מגירות נסתרות בכל מיני ריהוטים משלימים עם פינות מעוגלות, אבל יש תנאי אחד: את לא כותבת על זה מילה בפורום. מילה. הולך? אודיסה כפרות - איקאה על הירח? מה פיתום. איקאה במעיים של גרשון.

יופי. יופי.

ואף אחת מכן לא חשבה בכלל להזמין אותי להצטרף אליכן. זה לא שרציתי. נהפוכו. דווקא מאוד רציתי. אני שואלת את עצמי, האם בכל שיחת טלפון עם קפט אני לא מזמינה אתכן לבוא ולהתארח אצלי? אני תמיד אומרת לקפט, תבואו, את ובוגו, תעמיסו את עצמכן על המטאטא ותגיעו. אני אטפל בכן, אני אפילו אכין סושי, אני אעשה אתכן מלכות. תבואו. יהיה כיף. וכמו תמיד, ברגע האחרון צץ משו: כמו ההנפקה לבורסה שקפט היתה צריכה לעשות לעצמה, או שהאגורפוביה שלך בוגו, החמירה. אני תמיד הבנתי, דברים צצים, ובכל זאת, קיבלתי בהבנה את הפעם ההיא שממש הייתן בדרך, אבל אז, שרון התקשר לקפט והתחנן אליה שתבוא ותעזור לו להחליט את מי למנות לראש השב"כ. אז לכנה לכן מתוקות לאיקאה, תלטפו פומפיות אליפטיות, תתאימו את מגבות הרחצה לוילון של האמבטיה, ותעשו הרבה דברים של חננות. אני מצידי, אסע לאחותי נחמה, ויחד, שתינו, נבצע ניסויים בבני אדם. יהיה כיף. תראו.

קפת

New member
שתיקת נחמה

איפה היא, באמת? כבר יצאה רכובה על חמור לבן להביא את השכינה, השלום, השלווה ומלכות היופי הנצחית לארץ הקודש? בוגו, את לא תעמידי לי שום תנאים. רוצה לבוא? בואי. לא רוצה - שאי בתוצאות. או סעי לאודי. מה שיגרום לך יותר סבל.

Ricca

New member
אני הייתי פעם אחת באיקאה

באמת.. לפני שלוש שנים. נסענו לטיול בצפון ובדרך הייתה איקאה. בכלל לא שמתי לב שאפשר לקנות שם משהו. הסתובבתי שם שעות על גבי שעות, נשכבתי על מיטות הילדים, הכנסתי את עצמי למקלחונים, בילגאנתי את הסדר על המדפים, בקיצור, נהניתי הרבה. איקאה מבחינתי זה כמו ארץ אגדות. כמו לטייל בבתים מושלמים של אנשים מושלמים, ואז לגלות שהספרים, זה רק כריכות, ושבתוך המגירות- אין בעצם כלום.

וידוי

חכחתי בדעתי אם לספר לכם. האמת היא שהאינסטינקטים הבריאים שלי הורו לי שלא לעשות את זה, אבל המצפון החולה שלי לא איפשר לי שלא להתוודות. יש לי 2 פומפיות אליפטיות. נשבעת. אחת מתוצרת איקיאה- כחולה כזו עם מכסה לבן, והשניה, של חברת טאפרוור - לבנה כזו עם מכסים מתחלפים בכתום וצהוב. אני כמעט בטוחה שזה משו בעברי שגרם לי לפתח פטיש כזה לפומפיות, במיוחד אליפטיות. בטוח. שומדבר אחר לא מסביר את זה. זהו. נפטרתי מהנטל הזה. עכשיו אני אוכל להמשיך לחיות את חיי כקדם. אני לא ראויה לכם. אני יודעת.

למעלה