קלבלנד קורעת את המאבריקס בדאלאס

נצל"ש - אוהד נדקר במהלך משחק; ג'ימי באטלר וטיילור סוויפט?!

*הלילה, קצת לפני סיום המשחק בין בוסטון לממפיס ב'טידי גארדן' שבבוסטון, אוהד של הסלטיקס נדקר. מה שמטריד הוא שהאוהד נדקר בתוך האולם, לא מחוצה לו. האוהד הובהל לבית החולים, מצבו קל. הדוקר לא נתפס ואין חשודים לפי שעה.

* גם שחקני NBA הם אנשים. וגם להם יש את הסלבריטי קראש שלהם. כתבתי לפני שנה וחצי על הזוגיות של אנדרה דראונד [דטרויט] והשחקנית ג'נת מקארדי [ערוץ 'ניקולודיאון']. וכמובן, יש את הזוגיות של הזוג שמרבה לככב במדורי הרכילות, ניק "סוואגי פי" יאנג [לייקרס] והזמרת איגי אזליה [עידו גור, תבכה]. אי אפשר לדווח על זוגיות מפורסמת נוספת שמחברת בין עולם המוזיקה ל-NBA, אבל לפחות אנחנו יודעים שג'ימי באטלר [שיקאגו] הוא מעריץ גדול של הזמרת טיילור סוויפט.

מסתבר שבאטלר הוא מעריץ בכלל של מוזיקת קאנטרי וכשמגיע תורו לבחור את המוזיקה במשחקי הקבוצה במהלך החימום שלפני המשחק, הוא מרבה לבחור בשיריה של טיילור סוויפט, למורת רוחם של חבריו לקבוצה. עוף מוזר בחדר ההלבשה, שיש להניח שנשלט ע"י טופאק, נוטוריוס, ליל ווין ודומים אחרים.

בדצמבר האחרון, באטלר שמע על הזוגיות און אנד אוף של סוויפט עם הזמר ג'ון מאייר והגיב: "If you want to date someone, come to Chicago and date yours truly".

רגע. בואו נעצור פה וננתח את המשפט כאילו היה מדובר במשפט של הוגה הדעות ווינסטון צ'רצ'יל.

פיק אפ ליין נוראי, ג'ימי בוי. "דייט סאמוואן"? כאילו אין לה מה לעשות בחיים חוץ מלבחור עם מי לצאת? זה לא רנדום ביצ' כמו מיילי סיירוס או הילדה הסלחנית סלינה גומז, אתה צריך להתאמץ. מה קרה ל'אבא שלך גנן?' או 'אבא שלך אופה? כי יש לך את זוג הלחמניות הכי טוב שראיתי'. #Wha-Wha-Wha....

ויש גם סרטון שבו באטלר רוקד לצלילי הזמרת. השומר מאחורה מסתכל ולא מאמין שהוא הגיע ליום שבו יראה את השמים נופלים.

על הקשר של טיילור סוויפט לעולם ה-NBA אנחנו כבר יודעים. היא אוהדת של הניקס וחברה קרובה של הזוג אמארי ואלקסיס סטאדמייר. מי יודע, אולי אמארי יביא איתו לירושלים את טיילור. בר טימור, תאמר לי אם אתה בעניין, אני יכול לסדר, שלא תגיד שאחויה לא ווינגמן.

בהצלחה לבאטלר. רק שיזהר. כשדברים לא עובדים...סוויפט אוהבת לכתוב על זה שיר ולשתף עם כל העולם כמה שבן הזוג שלה הוא השטן. והבעיה שיש לה פן בייס כזה חזק [רולזזזז!1!1!!!!] שכמות ההייט מייל שאתה מקבל היא קשה לעיכול. אני כמובן מדבר מניסיון, בין ג'ון מאייר להארי סטיילס היה אותי. #we_are_never_ever_ever_getting_back_together_bitch

אגב, אני מחבב את טיילור סוויפט

לא שאני מכיר את המוזיקה שלה יותר מדי, אבל אני יודע דרך האחיינית בת ה-13 שלי שסוויפט היא מודל לחיקוי טוב לילדות צעירות, ואני אוהב את זה שהיא מתייחסת לפן בייס שלה יפה [כל מיני ביקורי פתע, תגובות ב'טוויטר', נותנת 100% בהופעות...]. היא לא טראשית, לא מחפשת כותרות צהובות, היא גם מוזיקאית טובה [כותבת, מלחינה], ואני יכול להבין למה אוהבים אותה.

נצל"ש - סטריאוטיפים בסטריטבול

נתקלתי בסרטון הזה. חשבתי שנכון יהיה לשתף.
ערוץ נחמד. יש שם הרבה סרטוני טריקים מגניבים.

billc

New member
חחח, יש לי חבר מהמארינס שהוא גם חולה על טיילור סוויפט

חברה שלו עושה לו את המוות בגלל זה.

למעלה