קלובאשר פרשה

danakama10

New member
קלובאשר פרשה

- וגם סטייר ובוטאגג, אבל הם לא מעניינים. בעצם, כן מעניין למה באימייל שקיבלתי מבוטאגג בו הוא מודיע שהוא פורש, הוא עדיין מגייס כספים. מעניין גם מדוע ווארן עוד לא פורשת? מחכה שסאנדרס יבטיח לה מינוי של סגן נשיא? רוצה למצוץ עוד כסף מאנשים שאין להם?

https://www.foxnews.com/politics/el...ge-students-last-few-dollars-for-her-campaign

אבל מה שהכי מעניין הוא מדוע קלובאשר לא היתה פופולארית. היא המועמדת שהיתה הכי ראויה - חכמה, עם נסיון, רקורד של הצלחה ויכולת להביא גם רפובליקאים להצביע לה. ועבור מי שמה שחשוב לו זה ה- identity politics, היא אפילו אישה! אני לא יכולה לחשוב על משהו רע שיש להגיד עליה.
במקומה הדמוקרטים נשארו עם הסניל ביידן (הנה, רק אתמול דיבר ודיבר על וירוס האבולה, אני מניחה שהוא התכוון קורונה. אפילו אובמה, אמנם מברך אותו, אך עדיין לא מוכן לעשות לו אנדורזמנט), והקומוניסט (המיליונר) סאנדרס. אולי בלומברג יציל את המצב.
לא חכמים.
עוד חדשות רעות עבור הדמוקרטים- הבורסה התחילה לעלות

JimmyGee

New member
לדעתי Klobuchar תיהיה ה VP של Biden

Biden Klobuchar זה ticket מנצח.
Biden לא סנילי ובכל מקרה עדיף על שקרן כמו Trump שמספר לנו על חיסון Corona תוך 3 חודשים, כשהמומחה שלו מיד אומר מינימום שנה וחצי.

vinney

Well-known member
אופיר אוקוניס - הסמכות המדעית העליונה

נראה אותך מזריקה חומרים לגוף שעברו 3 חודשים מהמצאה עד אלייך הבייתה.
&nbsp
יש לך מושג איך מערכת פיתוח תרופות עובדת בכלל?

לדוגמא חיסון לשפעת יעיל לשנה אחת בלבד

בגלל שהווירוס עובר תהליך של מוטציות
לוקח בין 6 ל-8 חודשים לייצר את החיסונים בזמן

vinney

Well-known member
יש הבדל בין התאמת החלבונים למוטציה תקופתית לבין חיסון חדש

ועדיין, כמו שאמרת, לוקח בין 6 ל8 חודשים לייצר את הכמות הנדרשת. מעניין לראות מה נקבל תוך 90 יום

vinney

Well-known member
בסדר, טרול, ספר לי עוד מעשיות.

עובדים על החיסון וטרינרי לעופות בעקבות הavian flu כבר 4 שנים ועדיין לא הוציאו מוצר, אבל טוענים שאפשר להתאים את המחקר לווירוס המאוד ספציפי ולהוציא מוצר לבני אנוש תוך שלושה חודשים.
&nbsp
כן. בסדר.

JimmyGee

New member
את יודעת כמה זמן לוקח מהרגע שאיזה מדען מצא חיסון

ועד שאפשר לתת את החיסון למיליארדי אנשים ברחבי העולם?

אני לא מתפלא שאין לך שמץ של מושג, כי גם ל Trump אין (או שיש לו, והוא משקר כרגיל).
למי יש מושג? למומחה שישב אם Trump בשולחן ואמר best case scenario זה שנה וחצי.

danakama10

New member
תראה, אני עושה לך שירות ושמה לינק לכתבה עצמה

אם מעניין אותך - תקרא, עד הסוף.
לא מעניין, אל תקרא, אבל אל תכתוב שטויות שמראות שלא קראת.
אגב, אני לא חושבת שטראמפ מדבר על חיסון למליארדי אנשים ברחבי העולם. אני מנחשת שהוא קודם רוצה לדאוג לאמריקאים.

vinney

Well-known member
אני אצטט, כי את בעצמך כנראה גם לא קראת

"The new vaccine, which would be orally administered, faces pre-clinical trials and clinical trials before mass production begins. But MIGAL thinks development could be fast-tracked to receive safety approval in 90 days"
&nbsp
הם הולכים לעשות ניסויים על בני אדם בשני שלבים ולסיים אותם תוך 90 יום? את הרצינות חושבת שזה יבטיח לך תרופה בטוחה ויעילה?
&nbsp
איזו סמכות יש לאוקוניס (ולהזכירך, לא שר בריאות) לזרז הליכים כאלה? ואיזו סמכות יש לישראל בהליכים כאלה כשהם נעשים מול הFDA או הרשויות באירופה (שאישורן נדרש כדי להפיץ תרופה בישראל, ורוב העולם)?
&nbsp
זאת כתבת פרסום, ותו לא, ואם פתיים כמוך תולים תקווה בהבטחות של השר אוקוניס אז צפויה להם אכזבה רבה.

JimmyGee

New member
המומחה של Trump אמר מינימום שנה וחצי

אז למי אני אמור להקשיב? למומחה אמריקאי מטעם הממשל פה, שאומר שזה יקח מינימום שנה וחצי, או לכתבה מהאינטרנט?

למעלה