קלטו את הדבר הכי מטורף שאי פעם...

• פותח הנושא yoo
  • פורסם בתאריך

yoo

New member
קלטו את הדבר הכי מטורף שאי פעם...

ראיתם... האם תיארתם לעצמכם שאפשר לסיים את סופר מריו 3 (כן כן,המשחק האינסופי הזה שיש בו לפחות 8 שעות שלמות של משחק ללא שמירות, ולא כולל את הפעמים שנפסלתם ואת הקונטיניואים) ב 11 דקות?!?!?!?! ובכן, יפני מטורף לגמרי שכנראה חרש על המשחק,מצליח בסרטון הבא לסיים את המשחק בשיא עולמי של 11 דקות, הוא יודע בדיוק מתי יבוא כל אוייב וכל כדור מהטנקים של קופה בסוף,ומקפצץ לו בחופשיות בלי להפסל פעם אחת ולהשיג כמות של 99 פסילות! (למען האמת הוא השיג 100, אבל המשחק לא יכול לחשב יותר מ 99) צפו בטירוף קורה לנגד עינכם...אותי זה השאיר פעור פה, הממ...אולי יום אחד אני אשבור את השיא ^^ בנתיים לא הצלחתי מעולם לסיים את המשחק המקורי שיש לי בנינטנדו 8 ביט הישן שלי, ורק אחי הצליח לסיים אותו באימולטור במחשב, כשהוא משתמש בשמירות, כי זה בהחלט בלתי אפשרי...

gilsasson

New member
בו'נא אחי! העלתי את זה לפה לפני

כמה חודשים טובים...

yoo

New member
טוב כנראה שלא שמתי לב...

לפני כמה חדשים היתה תקופה שעשיתי הפסקה מהפורום, בגלל זה כנראה פספסתי... טוב נו, אולי משהו כמוני פספס ^^

metal_slug

New member
הסרט הזה מזוייף...

הבחור הזה יצר אותו Frame by frame, וזה לקח לו משהו כמו חצי שנה. אבל בסיכומו של דבר, זה זיוף.

eyalgr

New member
מה פתאום???

ראיתי את הסרט הזה מזמן, לא יכול להיות דבר כזה!

XplowBoy

New member
נווו אל תבכו לי עכשיו!

ברור שזה מזויף! ראו הרבה קטעים שהוא מקבל מכה אבל לא קורא לו כלום(תסתכלו טוב בשלבים של הספינות האלה) ובבוס האחרון! טוב שהוא לא הגזים! הוא פשוט היה יכול לאפוך ל"סופר" מריו ואז להעיף אותו בבוקס אחד! =\ בקיצור תעזבו את השטויות!

eyalgr

New member
ואאאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif

ShotokanMaster

New member
הרשה לי לתקן אותך ידידי..

ראיתי את הסרט כמה פעמים והוא לא נפגע בשלב של הספינות, הוא קופץ על הפגזים כל הזמן, בקשר לבוס האחרון היה לו מגן ולכן הוא חיסל אותו בקלות, אבל מה כן,שתשים לב שכשהוא משחק נגד הבראוזרים הקטנים הוא יכול לירות בהם כשהם עוטים את השריון, וזה אמור להיות בלתי אפשרי, מה גם שהוא לוקח מגן ואיכשהו זה נשאר לו בין השלבים!

ShotokanMaster

New member
הרשה לי לתקן אותך ידידי..

ראיתי את הסרט כמה פעמים והוא לא נפגע בשלב של הספינות, הוא קופץ על הפגזים כל הזמן, בקשר לבוס האחרון היה לו מגן ולכן הוא חיסל אותו בקלות, אבל מה כן,שתשים לב שכשהוא משחק נגד הבראוזרים הקטנים הוא יכול לירות בהם כשהם עוטים את השריון, וזה אמור להיות בלתי אפשרי, מה גם שהוא לוקח מגן ואיכשהו זה נשאר לו בין השלבים! וגם הוא מדלג על שלבים בצורה פשוט לא הגיונית!

Piccolo

New member
כן יכול להיות E:

כלומר.. זה בהחלט לא בעייה היה לגמור את המשחק ככה, אני מדבר על להגיע לשלב 8 ממש מהר. את זה עוד גילתי במגסון עצמו.. צריך להיות משועמם, לא חרשן
אבל בעניין השלבים עצמם שהוא עבר, לפחות בחלק האחרון.. זה היה מדהים.. למרות שזה היה זיוף.. עדיין אבל אפשר לגמור את המשחק בפחות משעה בדרך הזו... גם במגסון וגם בלי רמאויות.. אבל מה הטעם? כל הכיף זה השלבים עצמםם.. בעיקר השלב החמישי עם הדביבון או ראקון או איך שלא קוראים ליצור הזה :E ויש עוד הרבה שלבים כיפיים X:

XplowBoy

New member
אחי!!!! אתה משחק בסופר מריו!

זה מספיק כדי להיות משועמם! תראה! סוניק למשל! יש לך מטרה דיי כפיית במשחק!(אתה יכול לאפוך לסופר סוניק!) הדבר הכי מגניב שמריו יכול לאפוך אליו זה דביבון מעופף =\

ShotokanMaster

New member
אחים! תגלו קצת ריספקט למשחק.....

...... שהמציא את משחקי הפלטפורמה..... זה משחק ממכר ומצוין ורק שתהיה בעניינים סוניק לא יכול להפוך לסופר בסוניק 1........

eyalgr

New member
למה ברבים? רק אקס מתלונן!

חוץ מזה, אני כבר בטוח שזה זיוף, שימו לב איך השעון לא קבוע.

XplowBoy

New member
על מה אתה מדבר?

לא הבנתי מה רשמת, סוניק "כן" אופך לסופר סוניק

למעלה