קלטו את הדבר הכי מטורף שאי פעם...

• פותח הנושא yoo
  • פורסם בתאריך

eyalgr

New member
הוא התכוון שבמשחק הראשון לא יכולת.

אבל במשחקים הבאים כבר כן.

Piccolo

New member
למה אתה

פלצפן? אתה לא רואה את הסמיילי בסוף? בעיקר עוד שציינתי שאני עשיתי את זה ככה.. אז אני קורא לעצמי משועמם? בחיי.. באמת יש לך בעיות בהבנת הנקרא.. נו מילא.. :>

ShotokanMaster

New member
תלמד את פירוש המילה 'פלצפן' לפני...

....שאתה עושה בה שימוש.... בחיי, יש לך בעיה של עודף נחמדות, אתה פשוט כל כך נחמד אלי....

Piccolo

New member
חחחחחחחח

אתה עוד בא אלי בטענות בהבנת דברים? בחיי אני מרחם עליך XD אתה בכלל יודע מה זה פלצפן או שאתה בכלל לא מבין? אני אשתדל לענות בפעמים הבאות בשפה יותר פשוטה.. לא ניסתי להוות לך אתגר XD

ShotokanMaster

New member
אתה ממש ילד אומלל....

......ואני צריך לחזור על דברים אלף פעם כדי שתקלוט, וגם זה לא.... אתה, מסתבר, לא יודע את פירוש המילה פלצפן, אל תשתמש במילים שאתה לא יודע את פירושם.... אז כדאי שתפנים משהו, ילדון, אתה לא מוסיף כלום לכבוד שלך, כי גם ככה אין לך שום כבוד...... בחיי, אנלא יודע מה אתה מחפש בפורום הזה, אין לך שום דבר לעשות מלבד לדבר שטויות ולריב עם אנשים...... ולדבר דברים שאתה בכלל לא מבין בהם.... אם אתה מצפה לקבל תשומת לב, זה לא ילך לך....

Piccolo

New member
אתה בא לפה

כמו ניובי אומלל ואומר שלי אין מה לעשות פה? לך תזדחל לחור שיצאת ממנו.. זה שלך אין מושג בעיברית ובכבוד, לא אומר שכולם ככה. אבל לא נורא, עוד תגדל.. מצד שני זה בטח יגדל לאסון XD

ShotokanMaster

New member
חחחחחחחחחח

סליחה? אני זה שהתחיל לקלל כמו איזה ילדון תחרותי בן שנה? תקרא את ההודעות שאתה עצמך כתבת..... אני משתתף פה בדיונים נורמלים שנוגעים לקהילת שחקני משחקי הוידאו, בעוד שאתה עסוק בלהוכיח טענות חסרות בסיס....... שנית, "פלצפן" זה מילה בסלנג, לא בעברית, אין לך מושג מה הפירוש שלה כי בכלל לא השתמשת בה בהקשר הנכון....... שלישית, אני אגדל?! חחחחחח.... בא איזה ילדון קטן שמנסה לעשות רושם ועושה פוזות........ אתה אפילו לא מכיר אותי, אבל לאאא.... אנלא מסכים עם הדעה שלך (שאתה הפכת לעובדה שלא מקובלת על כולם) אז אתה ישר קופץ לויכוחים אומללים, קללות מפגרות ודיבור שטויות..... חבל שיש בקהילת הגיימרים אנשים כמוך, שכופים דעות על אחרים ושונאים את אלה שלא מסכימים איתם..... רואים שחברים בטח אין לך...... ואתה אפילו לא מכיר אותי, כי אני לפחות מבין קצת יותר ממך בעניין, ורואים את זה... בשתי מילים: שב בלול....

Piccolo

New member
רואים שאתה לא בודק עובדות

רואים שכל מה שאתה עושה זה לחשוב כמה חכם אתה. וחבל. אבל לא נורא, שתגדל תבין :> ואיזה דיונים נורמלים אתה משתתף? בינתיים זה שרב פה עם כולם זה רק אתה. גם עם שין וגם איתי. סתם עשית פה בלאגן מאז שבאת. חבל שבאת באמת, סתם הכל התדרדר מאז שאתה פה ואין כבר חשק לכתוב כבר. אבל לפני שבאת היה פה באמת כיף. . בינתיים אתה זה שכופה דעות, ולא רק דיעות, גם משפטים והחלטות. וכמו תמיד אתה שם לב שאתה טוען שאני לא מכיר אותך, אבל בכל זואת אתה ממשיך לשפוט אותי כאילו אתה מכיר אותי? כמה צבוע אפשר להיות? להכיר אותי אתה כן יכול? למה אתה יותר מיוחד? מזל שאתה לא מנסה יותר מידי דברים. עוד אנשים היו עלולים לקחת את הדעה שלך כאמינה..

למעלה