ועוד אחד על הדרך
P pattty New member 10/2/09 #7 זה מדהים! כל צירוף יהיה שונה ומעניין!! שניהם מדהימים!! עכשיו אני בתהליך עם עצמי לבניית קדילוסקופ... אני עובדת על עצמי!!!! בסוף אכין!!!!!
זה מדהים! כל צירוף יהיה שונה ומעניין!! שניהם מדהימים!! עכשיו אני בתהליך עם עצמי לבניית קדילוסקופ... אני עובדת על עצמי!!!! בסוף אכין!!!!!
מ מזכרת1 New member 10/2/09 #18 וואי -תמי ממש הוציאה לי את המילים מהפה - את פשוט מלכליידו. אני חייבת לשאול - את מתכננת אותם לפני זה כלומר את רואה את המשולש הבודד שמתחבר לריבוע ?
וואי -תמי ממש הוציאה לי את המילים מהפה - את פשוט מלכליידו. אני חייבת לשאול - את מתכננת אותם לפני זה כלומר את רואה את המשולש הבודד שמתחבר לריבוע ?
נ נעמה זמיר New member 10/2/09 #20 לא, איך שיוצא הגעתי למסקנה שעבורי, חלק מהכייף זה לא לדעת מה ייצא, כל חיתוך וחיבור יש לי הפתעה - הבעיה היא שכשאני רוצה לשחזר זה לא הולך...
לא, איך שיוצא הגעתי למסקנה שעבורי, חלק מהכייף זה לא לדעת מה ייצא, כל חיתוך וחיבור יש לי הפתעה - הבעיה היא שכשאני רוצה לשחזר זה לא הולך...
A antv New member 11/2/09 #26 ../images/Emo184.gif|תרופה יש לי יש לי יש לי רעיון אך תצליחי לשחזר תצלמי כל שלב בעבודה, תעלי כסדנא ואז גם את וגם אנחנו נהנה זה כל כך יפה הקלידו הראשון מדהים-הכחול- והירוק אוף איתך
../images/Emo184.gif|תרופה יש לי יש לי יש לי רעיון אך תצליחי לשחזר תצלמי כל שלב בעבודה, תעלי כסדנא ואז גם את וגם אנחנו נהנה זה כל כך יפה הקלידו הראשון מדהים-הכחול- והירוק אוף איתך
H hoch New member 10/2/09 #11 איזה יופי!!!!!! הקליידו והחרוזים../images/Emo70.gif מדהים../images/Emo70.gif ושיהיה ברור, גם הירוק יפהפה
איזה יופי!!!!!! הקליידו והחרוזים../images/Emo70.gif מדהים../images/Emo70.gif ושיהיה ברור, גם הירוק יפהפה
ס סתם עליזה New member 10/2/09 #14 "קליידו חדש" כל הודעה כזו שלך גורמת לי כאבים בחזה עוד לפני שפתחתי את ההודעה וראיתי את התמונה. אחרי שפתחתי - זה מקצר לי את החיים ביום...
"קליידו חדש" כל הודעה כזו שלך גורמת לי כאבים בחזה עוד לפני שפתחתי את ההודעה וראיתי את התמונה. אחרי שפתחתי - זה מקצר לי את החיים ביום...
נ נעמה זמיר New member 10/2/09 #21 אל תגידי לי את זה אני מיד מפסיקה להעלות... מה, אני צריכה את הבריאות שלך על המצפון שלי ?
מ מעבר ל ק ש ת New member 11/2/09 #29 יפיופים חבל"ז. שמת לב שהצלחת ליצור עומק והפרח בולט קדימה? מקסים