קליפים חדשים

ערן1987

New member
קליפים חדשים

הרבה קליפים יצאו בתקופה האחרונה, בואו נאגד אותם בשרשור הזה. אתם מוזמנים לצרף קליפים חדשים בעצמכם וגם, כמובן כמובן, להגיב :)

ערן1987

New member
Pharrell Williams - Gust of Wind

רק לפני כשבוע צפינו בקליפ שלו ל-It Girl ועכשיו אנחנו מקבלים את הקליפ ל-Gust of Wind, הסינגל הרשמי החדש שלו בו תוכלו לשמוע את דאפט פאנק (כזכור, פארל ודאפט פאנק שיתפו פעולה ב-Get Lucky, שהיה להיט עצום בשנה שעברה). את הקליפ, אגב, ביים אדגר רייט ("סקוט פילגרים נגד העולם", "סוף העולם").

ערן1987

New member
אני אוהב את הצבעוניות בקליפים של פארל

שימו לב לזה, זה מוטיב מאוד חזק אצלו. לא קורה יותר מדי בקליפ אבל הוא בכל זאת לא משעמם/לא מלהיב.. פ'סדר.

ערן1987

New member
Jessie J feat. 2 Chainz - Burnin' Up

ג'סי ג'יי עובדת קשה על הקאמבק שלה לקדמת עולם הפופ של 2014-15. אחרי הלהיט הגדול Bang Bang (בו התארחו ניקי מינאג' ואריאנה גרנדה) ג'סי משחררת את הקליפ ל-Burnin' Up, הסינגל השני מאלבומה השלישי שייקרא Sweet Talker ושייצא בעוד כמה ימים אל אוויר העולם.

האם ג'סי תעשה קאמבק? איך השת"פ בין השניים?

ערן1987

New member
איך זמרת עם כל כזה חזק ועם שליטה כזו טובה בקול שלה

מוציאה שירים כאלה זבל? השירים של האלבום הראשון שלה, שלא שמעתי במלואו, היו מהנים וכיפיים ומרעננים - אבל מאז האלבום השני, שבו היא הלכה לכיוון קצת שחור-דאנס, זה נהייה זבל לאוזניים.

ערן1987

New member
Cheryl - I Don't Care

אם שכחתם, שריל קול התגרשה מהכדורגלן אשלי קול ועכשיו שמה הפרטי הוא שם הבמה שלה. I Don't Care הוא הסינגל השני מתוך Only Human, אלבומה הרביעי שצפוי לצאת בבריטניה בחודש הבא, והוא יוצא כ-3 חודשים אחרי שהסינגל הקודם שלה, Crazy Stupid Love, כבש את מצעד הסינגלים הבריטי.

ערן1987

New member
פופ בריטי צפוי למהדרין

פזמון חביב ו.. זהו, בעצם. אין בזה שום דבר מעבר, לרעה או לטובה. למל"מי.

ערן1987

New member
Ed Sheeran - Thinking Out Loud

2014 היא שנה מאוד מוצלחת לאד שיראן: אלבומו השני, "x", כבש את ארה"ב ובריטניה (וזוכה להצלחה מתמשכת בשתי המדינות), הסינגלים Sing ו-Don't זכו להצלחה בינלאומית גדולה ונראה שבקרוב הוא יזכה לשלל מועמדויות לגראמי - ואולי אפילו בפרס ראשון.

עכשיו הוא משחרר את הקליפ לסינגל השלישי מהאלבום, Thinking Out Loud.

DAN1EL

New member
יש לו קול יפה,

אבל זו בלדת דיסני קיטשית ותו לא.
נורא חסרת דמיון ויצירתיות.
ההפקה נשמעת כאילו תוכנה אוטומטית (ודי זולה) עשתה אותה.
אני בטוח שאם היינו שומעים רק את האינסטרומנטל זה היה נשמע כמו מוזיקת מעליות או מוזיקה מרגיעה ששמים להמתנה במוקד טלפוני.
&nbsp
זה כאילו מאוד "נעים" ורדיו פריינדלי ואמריקאי ונוח לעיכול אז יש מצב שזה יצליח.

ערן1987

New member
אוי, זה היה כל כך מקסים ויפה!

קודם כל, שיפור סופר משמעותי לעומת 2 הסינגלים הקודמים וה"שחורים" שהיו די מאעפנים לדעתי. זה מעין קו האמצע שבין שניהם לבין האלבום הקודם שמאוד מאוד אהבתי. איזה יופי של דבר, אד עשה מלא חזרות והוא לא נראה מגושם אפילו לרגע אחד. אפילו לא שמתי לב שהשיר נגמר ואני כזה, "מה, כבר נגמר?" חחח

Music Man XD

New member
tUnE-yArDs - Real Thing

קליפ חדש לשיר המדהים, Real Thing, מתוך האלבום השלישי והמצוין של tUnE-yArDs.

קליפ אדיר!

DAN1EL

New member
מגניב!

קרל מרקס וצ'ארלי צ'פלין פוגשים את פינוקיו וסיה.
בכלל, הצבעוניות היצירתית-ילדותית הזאת שלה מזכירה לי מאוד את סיה ואת הקליפים שלה מפעם, כמו Buttons או Clap Your Hands.
&nbsp
והקליפ גרם לי לחבב עוד יותר את השיר, שזה כבר טוב. :)

ערן1987

New member
Gerard Way - Millions

ייתכן ואת השם של ג'רארד וואיי אתם לא מכירים אבל אתם בטח מכירים את הלהקה שהוא היה הסולן שלה - My Chemical Romance שהתפרקה בשנה שעברה. לפני כשבוע שיחרר וואיי את אלבום הסולו הראשון שלו, Hesitant Alien, שזכה לביקורות יפות מאוד. Millions הוא הסינגל החדש של ג'רארד.

מה אתם אומרים, יש לו סיכוי לקריירת סולו מצליחה או שהוא has been כמו כל ז'אנר האימו אותו MCR הובילו בעשור הקודם?

למעלה